Kape voda uvnitř stanu
zkušenosti, rady, dotazy
Moderátoři: Moderátoři - veteráni, Moderátoři - nová krev
Kape voda uvnitř stanu
od Co84 » čtv srp 4, 2022 10:36
Zdravím, mám stan Outwell Chatman 4A a řeším velký problém s vodou uvnitř. Když přes noc neprší, máme ráno úplně orošené stropy a hlavně nám kape voda na všechny věci uvnitř stanu. Větší problém je když v noci prší. To nám kape voda že stropu takovým způsobem, že máme kaluže vody na podlaze, na židlích, na oblečení, prostě všude. V ložnici nám vodu podrželo tropiko. Ráno to proteklo takovým způsobem, že jsme pod to dali hrnec. Bylo tam asi 2dcl vody. Sousedi v kempu mají suché stany. Větrání máme otevřené. Co s tím mám dělat ? Stan je 3 roky starý a za ty peníze by měl mít jiné vlastnosti. Díky za rady.
- Co84
- nováček
Re: Kape voda uvnitř stanu
od Bruca » čtv srp 4, 2022 11:49
Nechal bych pootevřený vchod.
Prostě moc dýcháte
)
V colemanu darwin jsme mívali taky slušně oroseno, teď máme msr elixir a je to o dost lepší.
Nenechavate uvnitř schnout mokré věci?
Prostě moc dýcháte

V colemanu darwin jsme mívali taky slušně oroseno, teď máme msr elixir a je to o dost lepší.
Nenechavate uvnitř schnout mokré věci?
- Bruca
- účastník
od Co84 » čtv srp 4, 2022 13:15
Máme tam max. 2 ručníky, jinak nic. Dříve jsme měli 2 menší stany z Dacathlonu a nepamatuju si žádný problém. Přitom Outwell,který teď máme,dělá super stany...
Dnes zkusíme přes noc nedychat a uvidíme ráno ...
Dnes zkusíme přes noc nedychat a uvidíme ráno ...
- Co84
- nováček
od Bruca » čtv srp 4, 2022 14:34
Zkuste nechat ty ručníky venku. My je, když je pěkně, necháváme buď na šňůře stanu nebo přímo nahoře:)
- Bruca
- účastník
od Dromedaro » čtv srp 4, 2022 15:31
Co84 píše:Stan je 3 roky starý a za ty peníze by měl mít jiné vlastnosti. Díky za rady.
Jakože vám takto začal blbnout po třech letech nebo jste jej koupili od někoho jiného jako použitý?
- Dromedaro
- inventář fóra
od Co84 » čtv srp 4, 2022 16:09
Já ho mám druhým rokem a koupil jsem ho od paní, která ho po roce prodávala a kupovala si větší taky Outwell.
- Co84
- nováček
od ntz » pát srp 5, 2022 14:55
Jestli stan takhle protika, tak asi bohuzel konec ... njn, neni kazdej den posviceni ..
- ntz
- nadšenec
od Quido » pát zář 16, 2022 11:49
To roseni a to protykani budpou asi dva samostatne problemy...
Zevnitr se stany vicemene rosi obecne, zalezi, jak je udelane vetrani a zda je otevrene. Vlhke a mokre veci do stanu nepatri, ani boty v predsince nenechavam neprikryte, pak dost zalezi, jak se kdo v noci poti, je to individualni.
Protykani deste je zrejme dalsi problem, nijak nesouvisejici s rosenim...
Zevnitr se stany vicemene rosi obecne, zalezi, jak je udelane vetrani a zda je otevrene. Vlhke a mokre veci do stanu nepatri, ani boty v predsince nenechavam neprikryte, pak dost zalezi, jak se kdo v noci poti, je to individualni.
Protykani deste je zrejme dalsi problem, nijak nesouvisejici s rosenim...
Nikdy neříkej, že něco nejde. Vždycky se najde nějakej blbec, který neví, že to nejde, a udělá to...
-
Quido - inventář fóra
• Stránka 1 z 1