Stížnost

o všem možném, co se zrovna nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátoři: Moderátoři - veteráni, Moderátoři - nová krev

Re: Stížnost

Příspěvekod slash1111 » pon říj 14, 2019 7:19

@apuka: ved ja ten stav a sposob platby za "parkovanie" neobhajujem, iba sa pytam na alternativy. Ja by som s platbou dopadol rovanko, kedze na firemnom pausale mame taketo SMS platby zakazane...
slash1111
účastník
účastník
 
Příspěvky: 434
Registrován: úte srp 11, 2009 19:01

Re: Stížnost

Příspěvekod apuka » pon říj 14, 2019 7:47

@slash1111: Omlouvam se, pokud to vyznelo, ze si myslim, ze je obhajujes, to jsem tak vubec nemyslel.

Priznam se, ze na druhe strane vubec netusim, jak by to mohli udelat bez toho, aby tam nekdo sedel. Toto neni placena cesta, jsou tam nahore chaty a penziony a i autokemp, dalsi duvod je stejny jako u automatu - ne ani tak povetrnostne podminky, jak oni vyhlasuji, ale to, ze jsou tam penize. Je to oblast, kde taky ziji spoluobcane "vyberaci lesa a vseho jineho". Kasicka by tam byla vyloupena alespon dvakrat denne, automat mozna jen dvakrat tydne. Co je horsi, kvuli par korunam by to bylo vzdy cele rozbite. Myslim si, ze to je hlavni duvod.
Kazdopadne by mohli alespon dat velke upozorneni uz na odbocce u skanzenu, aby tam lidi nejezdili zbytecne. Takto tam parkuji hlavne Polaci (ty to netankuje, jednak "nerozumi" napisum, jednak doufaji, ze se z toho vykecaji), par Slovaku a zadny Cech.
apuka
outdoor maniak
outdoor maniak
 
Příspěvky: 16500
Registrován: čtv bře 31, 2011 8:34

Re: Stížnost

Příspěvekod Hafi » pon říj 14, 2019 9:29

kdyby nic jiného, tak možnost zaplatit to online kartou? Obdobně jak parkovné na zónách ve městě. Pokud tam tedy je pokrytí rozumným signálem...
Uživatelský avatar
Hafi
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 8414
Registrován: pát led 5, 2007 10:28
Bydliště: Už zas Praha :-(

Re: Stížnost

Příspěvekod mike » pon říj 14, 2019 17:40

apuka píše:Je to oblast, kde taky ziji spoluobcane "vyberaci lesa a vseho jineho". Kasicka by tam byla vyloupena alespon dvakrat denne, automat mozna jen dvakrat tydne. Co je horsi, kvuli par korunam by to bylo vzdy cele rozbite. Myslim si, ze to je hlavni duvod.

Aha, takze opravdu jako v Usti ;-)

apuka píše:Priznam se, ze na druhe strane vubec netusim, jak by to mohli udelat bez toho, aby tam nekdo sedel.

Viz Hafi. Plus italske reseni, kde se listky na bus prodavaji v kdejakem baru a funguje to. Je tam kemp, takze treba na recepci, v krame, v hospode atd.

apuka píše:Takto tam parkuji hlavne Polaci (ty to netankuje, jednak "nerozumi" napisum, jednak doufaji, ze se z toho vykecaji), par Slovaku a zadny Cech.

To je jakesi divne, zrovna u Cechu bych cekal, ze budou doufat, ze se z toho vykecaji ;-) Kdybych tam ciste hypoteticky takhle prijel, tak to asi risknu. A o pripadnou pokutu/odtazeni se budu soudit, jelikoz mi nedali pouzitelnou moznost zaplatit. Nakonec by se taky mohlo ukazat, ze na zadne penize nemaji narok, protoze za ne nic nenabizeji ;-)
Uživatelský avatar
mike
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 49284
Registrován: pát čer 13, 2008 17:27

Re: Stížnost

Příspěvekod apuka » pon říj 14, 2019 21:58

mike píše:Viz Hafi. Plus italske reseni, kde se listky na bus prodavaji v kdejakem baru a funguje to. Je tam kemp, takze treba na recepci, v krame, v hospode atd.
Nevim, jestli by se jim vratily naklady na automat a na placeni spojeni. Tam je jenom par jednotek mist, v podstate pouze v hlavni sezone.
"Italske reseni" - taky muze fungovat v sezone, mimo sezony tam prakticky nic neni. Jak jsem psal, kemp do 15.9., penziony s recepci taky nic, hospoda ani kram tam neni - vlastne tam skoro nic neni. Tam vlastne vubec nic (skoro) neni.

No a Cesi jsou sice casto hovada, s parkovanim i chovanim se na horach - ale kam se na Polaky hrabou... :evil:
mike píše: o pripadnou pokutu/odtazeni se budu soudit, jelikoz mi nedali pouzitelnou moznost zaplatit. Nakonec by se taky mohlo ukazat, ze na zadne penize nemaji narok, protoze za ne nic nenabizeji
To bych Te chtel videt, jak se s nima soudis :smt044.
Sice zase muj "pravnicky vyklad", ale muzes si srovnat se svym: "Pouzitelnou moznost zaplatit" mas - staci si koupit slovenksou SIM :wink:. Navic Te nikdo tam parkovat nenuti - kdyz nechces, muzes se obratit a jit jinam nebo tam vubec nejit. Taky nezapomen, ze tam vchazis (a chces zabirat misto parkovanim) v podstate na soukromou cestu tech ctyr urbariatu - a oni Ti tuto moznost za uplatu nabizeji, takze ani posledni cast Tvych uvah neobstoji.
Navic - Ty by ses chtel soudit na Slovensku (a verit ve vitezstvi)??? A jeste na Liptove??? :(( #-o Blahovy snilku...
apuka
outdoor maniak
outdoor maniak
 
Příspěvky: 16500
Registrován: čtv bře 31, 2011 8:34

Re: Stížnost

Příspěvekod Hafi » pon říj 14, 2019 23:07

Myslím, žes mě nepochopil - nepotřebuješ automat, stačí jedna www adresa s jednoduchým formulářema platební bránou.
Uživatelský avatar
Hafi
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 8414
Registrován: pát led 5, 2007 10:28
Bydliště: Už zas Praha :-(

Re: Stížnost

Příspěvekod mike » pon říj 14, 2019 23:18

Jako ma kazdy e-shop vcetne tech slovenskych. Furt na to teda potrebujes smartfoun a cizinci datovy roaming, ale to uz mi prijde jako pouzitelny pozadavek.

apuka píše:Tam vlastne vubec nic (skoro) neni.

A kde se teda berou ti spoluobcani, co by rozbili automat? Maji tam hnizdo? ;-) Oni jsou totiz normalne dost lini a urcite by nesli pro automat daleko.

apuka píše:Sice zase muj "pravnicky vyklad", ale muzes si srovnat se svym: "Pouzitelnou moznost zaplatit" mas - staci si koupit slovenksou SIM

Ano, to je presne ten tvuj vyklad ;-) Existuje neco jako primerenost (kdyz tak si to najdi ve slovniku ;-)) a tohle urcite primereny pozadavek pro cizince neni.

apuka píše:Ty by ses chtel soudit na Slovensku (a verit ve vitezstvi)??? A jeste na Liptove???

Chces snad naznacit, ze na Slovensku a zvlast na Liptove neni pravni stat? :-k :twisted:
Uživatelský avatar
mike
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 49284
Registrován: pát čer 13, 2008 17:27

Re: Stížnost

Příspěvekod apuka » úte říj 15, 2019 9:18

mike píše:tohle urcite primereny pozadavek pro cizince neni
Jo, timpadem v cele Evrope tam, kde mas moznost neco platit pouze SMS-kou je vuci cizincum neprimereny pozadavek a pravne lehce napadanutelne - a ze takovych veci par je, napr. i v Rakousku jsem na to uz nekdy nadaval, ale uz si nepamatuji kde a co to bylo :-).
mike píše:Furt na to teda potrebujes smartfoun a cizinci datovy roaming, ale to uz mi prijde jako pouzitelny pozadavek.
Zajimave, toto Ti neprijde jako neprimereny pozadavek (nejenom) pro cizince? Kolik lidi nema data, kolik jich nema datovy rooming? Ja takovych poznam docela dost.

Ja si myslim, ze tady je zakladny problem v necem jinem - ze je tam poarkovani placene a jeste timto zpusobem se dozvis az primo na miste. Nenasel jsem o tom nic na strankach Prybiliny, kam ATC a prijezdova cesta patri, neni na to zadne upozorneni na odbocce z hlavni silnice, atd. Tj. Ty nemas moznost se prizpusobit dostatecne dopredu.
A jo, bylo by dobre, mit webovou aplikaci, kde by se to zaplatilo z domu (nakonec i tak, jak v tom rozhovoru naznacoval chlapek - do 24 hod pote, jinak hrozici pokuta). Nebo "objednavkovy system", kde bys zaroven s placenim "rezervoval" misto - ale v tom pripade nevim, jak by resili, kdybys prijel a "Tvoje" misto by bylo obsazene (napr. nejakym Polakem). Taky to neresi dovolenkare, kteri se tam rozhodnou jet na posledni chvili.
mike píše:A kde se teda berou ti spoluobcani, co by rozbili automat? Maji tam hnizdo? ;-) Oni jsou totiz normalne dost lini a urcite by nesli pro automat daleko.
V okolitych obcich a osadach. Ty jsou vsak dal a pres les.
Nepodcenuj jejich mobilitu. Jednak tam ve velkem chodi do lesu sbirat (a potom prodavat) hriby, lesni plody a jednak taky maji auta, kterym se dostanou, kam potrebuji.
V Ziarske taky jezdi (nevim, jestli jsou to "ty" spoluobcane nebo nekdo jiny) vykradat chaty tak, ze prijedou autem k salasi a dal pres les pesky, vypozoruji kdy tam nekdo jde napr. na veceri a pres okno se v pohode dostanou dovnitr. I tak, ze kdyz je v chate (trochu vetsi) nekolik samostatnych pokoju, ostatni si niceho ani nevsimnou. Toto se stalo ceskemu paru, jak jsme tam byli ubytovani a spravce nadaval jako spacek, ze jim tam chodi pravidelne, stejne tak i na dalsi mista. Stopy ve snehu pekne ukazovaly, kam az dosli autem a jak v lese chodili nahoru-dolu a cekali, kde se jim naskytne prilezitost.
apuka
outdoor maniak
outdoor maniak
 
Příspěvky: 16500
Registrován: čtv bře 31, 2011 8:34

Re: Stížnost

Příspěvekod tsunami » úte říj 15, 2019 11:34

apuka píše:Zajimave, toto Ti neprijde jako neprimereny pozadavek (nejenom) pro cizince? Kolik lidi nema data, kolik jich nema datovy rooming? Ja takovych poznam docela dost.


Zrovna na (datovém) roamingu EU dost zapracovala: https://europa.eu/youreurope/citizens/c ... dex_cs.htm
tsunami
účastník
účastník
 
Příspěvky: 269
Registrován: stř bře 20, 2019 20:27

Re: Stížnost

Příspěvekod apuka » úte říj 15, 2019 12:33

To je jasne, to se vi (uz) - spise je to o tom, ze fakt hodne lidi nema/nepouziva data ani nemaji nastaveny mobil na jeho pouziti a kdo ma, docela casto nema datovy rooming zapnuty (jo, nekdy je to pozustatek jeste vysokych plateb za nej). Taky je jasne, ze se jinak chova clovek, ktery ma desitky GB v cene tarifu a to vsechno pro cele EU a ten, kdo plati velke prachy za necely GB (nebo i min) za mesic, ze ktereho je jeste jenom cast vyuzitelna bezplatne v zahranici.
Takovy clovek je ztraceny stejne jako ted s SMS (jo, u tech se jeste nespomenulo, ze mnozi maji zakazane platby pres SMS, napr. kdyz maji firemni mobil i na soukrome ucely, takze tam nestaci ani kdyz je to clovek se slovenskou SIMkou).

Jinak uplne stejny problem by byl s platbami pres mobilni banking (coz byl taky jeden z uvazovanych zpusobu plateb). Nejsem vubec sam, kdo to nepouziva a ani jej nema aktivovany (resp. spise jej primo zakazal).

Jeste jinymi slovy - v soucasnem stavu veci je jediny ucinny zpusob aby tam nekdo furt sedel a vybiral... A to se zase mozna nezaplati ani kdyz to bude duchodce za min nez minimalni mzdu.
apuka
outdoor maniak
outdoor maniak
 
Příspěvky: 16500
Registrován: čtv bře 31, 2011 8:34

Re: Stížnost

Příspěvekod Hafi » úte říj 15, 2019 14:19

ano, takoví existují. Stejně tak neříkám, ze se má rušit současné řešení, jen prostě více lidem umožnit to zaplatit (koupě SIM, která navic na SK neni afaik anonymní a navic to bude spojeno s nějakým minimálním kreditem prostě není přiměřeně realizovatelné řešení).
Alternativně muze být např. nějaký hlasový automat, kde člověk zadá číslo karty a zaplatí takto. A ano furt jsou jistě lidi bez telefonu a bez karty, ale rozumím, že kvůli nim nechtěj platit babku, co tam bude 24/7.
Uživatelský avatar
Hafi
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 8414
Registrován: pát led 5, 2007 10:28
Bydliště: Už zas Praha :-(

Re: Stížnost

Příspěvekod mike » úte říj 15, 2019 17:16

apuka píše:Jo, timpadem v cele Evrope tam, kde mas moznost neco platit pouze SMS-kou je vuci cizincum neprimereny pozadavek a pravne lehce napadanutelne - a ze takovych veci par je, napr. i v Rakousku jsem na to uz nekdy nadaval, ale uz si nepamatuji kde a co to bylo :-).

To by mne zajimalo, jelikoz jsem nikde nic takoveho nepotkal. Taky zalezi, o co jde. Tady jde o to, ze zaplatit musis a nemas jak, coz je jiny pripad, nez kdyz si chces koupit neco, bez ceho se obejdes, a nemuzes.

apuka píše:Zajimave, toto Ti neprijde jako neprimereny pozadavek (nejenom) pro cizince? Kolik lidi nema data, kolik jich nema datovy rooming? Ja takovych poznam docela dost.

Opet viz Hafi. Jde o to, ze aktualni "reseni" je nepouzitelne pro skoro 100 % cizincu i cast mistnich. Tohle by neresilo vsechny cizince, ale IMO podstatnou cast. S pritelem na telefonu nepotrebujes ani datovy roaming, takze bych tomu klidne dal 90+ %. No a zbytek by se dal resit treba tak, ze by se parkovne dalo zaplatit treba v Liptovskem Mikulasi na nadrazi, tam bude otevrena pokladna furt, ne?

apuka píše:Ja si myslim, ze tady je zakladny problem v necem jinem - ze je tam poarkovani placene a jeste timto zpusobem se dozvis az primo na miste.

To je samozrejme dalsi podstatny problem.

apuka píše:Nebo "objednavkovy system", kde bys zaroven s placenim "rezervoval" misto - ale v tom pripade nevim, jak by resili, kdybys prijel a "Tvoje" misto by bylo obsazene (napr. nejakym Polakem).

Jake misto? Vzdyt jsi psal, ze tam zadne nejsou a parkuje se na krajnici.

apuka píše:Nepodcenuj jejich mobilitu. Jednak tam ve velkem chodi do lesu sbirat (a potom prodavat) hriby, lesni plody a jednak taky maji auta, kterym se dostanou, kam potrebuji.

OK, to vypada na klasicky evolucni vyber ;-) Ti linejsi se presunuli do Usti za davkama a ti, co zustali, ze musi aspon trochu snazit ;-) BTW, v Usti na nadrazi maji u jidelniho automatu pred klavesnici navarenou mriz, to jsem nikde jinde nevidel. Docela blbe se s tim pracuje, musis prostrcit prsty skrz ni. Tipuju, ze byla furt rozbita od spoluobcanu, kteri se z automatu snazili nejak dostat penize.
Uživatelský avatar
mike
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 49284
Registrován: pát čer 13, 2008 17:27

Re: Stížnost

Příspěvekod apuka » úte říj 15, 2019 19:49

mike píše:To by mne zajimalo ... Tady jde o to, ze zaplatit musis a nemas jak, coz je jiny pripad, nez kdyz si chces koupit neco, bez ceho se obejdes, a nemuzes.
No, nemusis 8). V tom A to taky bylo neco, co neslo zaplatit nijak jinak. Nejsem si uplne jisty, ze to taky nebylo nejake parkovani nebo vjezd.
mike píše:S pritelem na telefonu nepotrebujes ani datovy roaming, takze bych tomu klidne dal 90+ %. No a zbytek by se dal resit treba tak, ze by se parkovne dalo zaplatit treba v Liptovskem Mikulasi na nadrazi, tam bude otevrena pokladna furt, ne?
Z toho cisla uber par desitek procent... Data fakt spousta lidi nepouziva, hlavne v zahranici. A Ty bys daval cislo karty a jeste nadiktoval kod na placeni "priteli na telefonu"? :((
Placeni v Mikulasi na nadrazi? To je ale uplne jina "vesnice", tady se jedna o Pribylinu, L. Kokavu, Vavrisovo a L. Peter. Tj. museli by zase zaplatit zeleznici - a rekni, kdybys jel do Rackovej doliny, sjel bys z dalnice do LM, hledal 10 min. parkovani u nadrazi (pripadne mozna i zaplatil za parkovani :-)) a az pote jel dal tech 30+ minut? Navic uplne stejna situacie jako pri
mike píše:Jake misto? Vzdyt jsi psal, ze tam zadne nejsou a parkuje se na krajnici.
Ano, parkuje se tak, zadne parkoviste tam nejsou znacene. Ale da/smi se tam stat jen nekde a proto se tam vleze jen hodne omezeny pocet aut. No a staci jeden vul, ktery zablokuje svym autem misto pro tri auta a uz dve dalsi nemohou parkovat.

Ja jenom vim, ze co tam je neni dobre a taky to, ze neni jednoduche najit neco, co bude dostatecne "odolne, blbuvzdorne a mezinardne siroce pouzitelne" a pritom na provozni vydaje dostatecne levne. A nevim, co by to byt mohlo. Vsechny reseni, co prichazeji momentalne v uvahu maji sva docela velke omezeni. Takze jim vubec nezavidim hledani.
apuka
outdoor maniak
outdoor maniak
 
Příspěvky: 16500
Registrován: čtv bře 31, 2011 8:34

Re: Stížnost

Příspěvekod mike » úte říj 15, 2019 20:10

apuka píše:A Ty bys daval cislo karty a jeste nadiktoval kod na placeni "priteli na telefonu"?

Ne, pozadal bych ho, aby to zaplatil za mne, ze mu to po navratu vratim.

apuka píše:Vsechny reseni, co prichazeji momentalne v uvahu maji sva docela velke omezeni. Takze jim vubec nezavidim hledani.

No a co to udelat uplne jednoduse? Platit na recepci kempu, kdyz je otevreny a jinak je to zadarmo. Pises, ze je tam jen par mist a kemp je zavreny mimo sezonu, takze by v podstate o nic neslo.
Uživatelský avatar
mike
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 49284
Registrován: pát čer 13, 2008 17:27

Re: Stížnost

Příspěvekod apuka » úte říj 15, 2019 21:49

V recepci kempu by to teoreticky docela slo, ten patri OU Pribylina... Ale nevim, jestli by chteli ten zbytek roku zdarma. Ja bych to bral, stejne tam v lete nepojedu. :-)
apuka
outdoor maniak
outdoor maniak
 
Příspěvky: 16500
Registrován: čtv bře 31, 2011 8:34

Re: Stížnost

Příspěvekod slash1111 » stř říj 16, 2019 6:43

trochu som googlil...

rozhlasovy prispevok:
http://reginastred.rtvs.sk/clanky/samos ... vej-doline

vyslo mi z toho, ze uz aj v Rackovej doline mala byt spristupnena sluzba ParkDots, ako je tomu pri Kokavskom moste
https://myliptov.sme.sk/c/22211675/lipt ... inami.html

tam sa da zaplatit aspon aj cez Appku
https://map.parkdots.com/detail/parking ... 2c7fa56eea
slash1111
účastník
účastník
 
Příspěvky: 434
Registrován: úte srp 11, 2009 19:01

Re: Stížnost

Příspěvekod pavproch » stř říj 16, 2019 7:53

Syfilis, pardoň, Sysifos.... fčera sem celé odpoledne strávil ani ne tak sekáním trowy jak sbíráním listí spadlého na trapník. A večer jaxem šel spát, začlo fučet a neska ráno je teho na trapníku víc než bylo fčera předtím, než sem to posbíral .... :twisted:
...and push the baby hard.... well, gotta admit I do...
Uživatelský avatar
pavproch
outdoor maniak
outdoor maniak
 
Příspěvky: 28129
Registrován: čtv říj 6, 2005 10:50
Bydliště: Zaplaťpanbu 350km na východ od 100věžaté (a často ještě o 200km dál východněji)

Re: Stížnost

Příspěvekod apuka » stř říj 16, 2019 9:26

slash1111 píše:vyslo mi z toho, ze uz aj v Rackovej doline mala byt spristupnena sluzba ParkDots, ako je tomu pri Kokavskom moste ... tam sa da zaplatit aspon aj cez Appku
No, mne toto zrovna pro Rackovou dolinu vubec nevyslo ale to je jedno. Placeni pres (dalsi) aplikaci, ktera si zada od Tebe bud ulozeni udaju o karte s moznosti automatickeho strhnuti nebo platbu (neulozenou) kartou pres appku - to taky pro mne osobne uplne neni, to se mi nelibi nikde (a neminim si zatim kvuli tomu zridit zvlastni ucet a kartu). Nastesti ParkDots umoznuje primo platit i pres web z domu. Jenze... sice Ti nebidnou primo i Tvoje misto, ktere mas zaplacene, ale z obchodnych podminek jsem pochopil, ze neruci za to, ze to misto taky dostanes :((. Mozna je to tam jen nesikovne napsane, ale... timpadem, nema smysl platit z domu jen na miste - a zase jsi u dat.

Ale jo, pro bezneho cloveka ze zahranici, ktery neresi potencialni zneuziti karty nebo na podobne veci ma zvlastni ucet to je mnohem lepsi.
apuka
outdoor maniak
outdoor maniak
 
Příspěvky: 16500
Registrován: čtv bře 31, 2011 8:34

Re: Stížnost

Příspěvekod pavproch » pon říj 21, 2019 12:19

Povzdech....

Jaxe blíží Brexit (ať už bude kdy bude esli bude), taxe mi silně množí poptávky z UK na dodávky v době po (předpokládaném) odchodu. Kdo to má vědět co jak proč kdy bude.... a jak to napsat /ošetřit v nabídkách, že...

Nehledám radu, jen si stěžuju.
...and push the baby hard.... well, gotta admit I do...
Uživatelský avatar
pavproch
outdoor maniak
outdoor maniak
 
Příspěvky: 28129
Registrován: čtv říj 6, 2005 10:50
Bydliště: Zaplaťpanbu 350km na východ od 100věžaté (a často ještě o 200km dál východněji)

Re: Stížnost

Příspěvekod karaya1 » pon říj 21, 2019 12:44

Ty si stěžuješ na objednávky a byrokracii kolem, já měl docela daleko v pohovorech na remote job - velmi zajímavý obsahem i ohodnocením, firma z UK. Nakonec to před měsícem zabili s tím, že radši budou požadovat, ať je člověk fyzicky v UK, než se situace vyjasní.
karaya1
účastník
účastník
 
Příspěvky: 680
Registrován: pon kvě 14, 2007 12:16
Bydliště: Brnéčko

Re: Stížnost

Příspěvekod pavproch » pon říj 21, 2019 13:11

pavproch píše:Syfilis, pardoň, Sysifos.... fčera sem celé odpoledne strávil ani ne tak sekáním trowy jak sbíráním listí spadlého na trapník. A večer jaxem šel spát, začlo fučet a neska ráno je teho na trapníku víc než bylo fčera předtím, než sem to posbíral .... :twisted:


Neska odpoledne bude repete zemědělského odpoledne, tak enem ve skrytu duše doufám, že zas následně nezačne hned fučet, fčíl je tam krásně bezvětřo.... :twisted:

EDIT (večer po): Uffff, byla to fuška, sic nefučelo, ale listí bylo neúrekom - 24 košů. Dyž na jaře trowa roste jako zběsilá, tak bývá max 6 někdy 8 košů, a to už dycky pyskuju, že je toho moc.
...and push the baby hard.... well, gotta admit I do...
Uživatelský avatar
pavproch
outdoor maniak
outdoor maniak
 
Příspěvky: 28129
Registrován: čtv říj 6, 2005 10:50
Bydliště: Zaplaťpanbu 350km na východ od 100věžaté (a často ještě o 200km dál východněji)

Re: Stížnost

Příspěvekod pavproch » čtv říj 24, 2019 14:15

Tak, o dva dny později zase "sklizeny vagony" listí ze zahrady.... potěšitelné je, že na okolních stromech už teho moc nezůstalo, takže v pondělí znova a možná už naposled. Venku fučí jak kráva, tak to byl zase trochu syfilis, pardoň sysifos.
...and push the baby hard.... well, gotta admit I do...
Uživatelský avatar
pavproch
outdoor maniak
outdoor maniak
 
Příspěvky: 28129
Registrován: čtv říj 6, 2005 10:50
Bydliště: Zaplaťpanbu 350km na východ od 100věžaté (a často ještě o 200km dál východněji)

Re: Stížnost

Příspěvekod pavproch » pon lis 4, 2019 11:25

pavproch píše: Stěžuju si na datum narození v občance.

Ráno (starý) člověk vstane a přinutí se sportovat (musím po ránu nebo nejpozději hned po obědě, později odpoledne a večer sem "mrtvola" i dyž ten den nesportuju). Dosportuju ( aje jedno, esli lyže, skialpo, bajk, turistika či něco jiného "za dveřmi"), sprcha a.... zbytek dne nic, bloumám od ničeho k ničemu a nic. Zájem a síla něco dělat = nula. Zamlada člověk posportoval (a to víc než fčíl), sprchnul se, otřepal se a šel třeba pařit. Bejvávalo.

Chjo no.


...a má to pokračování..... k horšímu, jak jinak.... po so+ne prošmajdaných po Beskydoch (ráno/dopoledne) následovaly nejen obě odpoledne o ničem, ale i neska ráno do práce polemlesemloukou2 sem se musel sakra přemlouvat abych bolavého člověka dokopal to vzít oklikou přes kopec.... no, dal to, ale protestoval fest..... chjo no, já scu být mlád, silen a nebolestiff.... :twisted:
...and push the baby hard.... well, gotta admit I do...
Uživatelský avatar
pavproch
outdoor maniak
outdoor maniak
 
Příspěvky: 28129
Registrován: čtv říj 6, 2005 10:50
Bydliště: Zaplaťpanbu 350km na východ od 100věžaté (a často ještě o 200km dál východněji)

Re: Stížnost

Příspěvekod mike » pon lis 4, 2019 15:14

Stezuju si na pavprocha. Nikdo jiny tu sam sebe tolik necituje, vlastne se tomu nikdo ani neblizi :roll: Nerika se tomu samozernost? ;-)

(uz jsem mu nekolikrat psal, ze pouzit odkaz by bylo lepsi, ale je to jako hrach na stenu hazet...)
Uživatelský avatar
mike
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 49284
Registrován: pát čer 13, 2008 17:27

Re: Stížnost

Příspěvekod Lipon » pon lis 4, 2019 21:45

furt lepsi si obcas precist paprochovo vlastni citace nez neustale slovni prestrelky a vytrhavani kontextu asi tak dvou az ctyr nejmenovanych mistnich diskuteru, jejichz prispenim je velka cast vlaken straaasne rozblemcana (mel jsem to napsany jinak, ale autoremedura to opravila)
Lipon
inventář fóra
inventář fóra
 
Příspěvky: 4883
Registrován: úte pro 7, 2004 9:25
Bydliště: furt něgde ...

Re: Stížnost

Příspěvekod Stani » pon lis 4, 2019 22:38

Pavprocha aj obdivujem ako si píše sám so sebou, ale na trekoch si aj ja niekedy rozprávam sám so sebou, takže mi to nevadí.

Lipon - plný súhlas, akonáhle sa tam objaví kvantum citácií každučkej vety - a to neustále ťahanie sa na slovíčkach, doslova na prkotinách, automaticky to už ďalej ani nečítam, nezaujíma to. Bohužiaľ sa tam potom stráca podstatný text.
Stani
nadšenec
nadšenec
 
Příspěvky: 1324
Registrován: pát lis 27, 2009 16:16

Re: Stížnost

Příspěvekod pavproch » sob lis 9, 2019 13:05

Collateral damage.

Chjo no, že nic nemůže být "normální"..... po 20-ti letech provozu stávajícího traktoru sem se rozhod, že domácí traktor (na sekání trowy na zahradě a na podzim i sběr listí, viz moje poslední stížnosti tady) má svoje odslouženo (a je to ňom sakra znát, a to nejenom na vzhledu) a že na začátku příští "zemědělské sezony" pude a bude nový.

Bohužel ale náš místní prodejce zahradní techniky (kterého mám ráth, nakupuju u něj protože je ochotný, doveze, odveze, protiúčet a tak) prostě nemá v sortimentu traktor s odnímatelnými / odnositelnými koši na posekanou trowu / listí (jak mám na stávajícím traktoru, bůhví, esli ale vůbec ještě neska něco takového někdo nabízí...). Čili bude traktor s integrovaným velkokošem vzadu za sedadlem pylotha s nacouváním na místo výsypu a vysypáváním koše zatažením za vysypávací páku.

Takže to bude znamenat nejen kompletně předělat "parkovací pořádek" v garáži (nový traktor bude o ca metr delší než stávající a tímpádem se nevleze před m4Zlika, proto budu muset parkovat vlevo před ním, tj. celé "parkovací stání" pro bicykle pude tam, kde je neska traktor s tím i předělat "parkování" pro skijoffki - ca 10 párů prken, atd....), ale i na zahradě vybourat jedno plotové pole (mám "složitý" dřevěný plot se stříškou z pálených tašek), udělat z něj bránu k příjezdu k hromadě hnoje / posekané trowy a zrušit stávající pěší branku k hnoji.

Chjo no, ale zase aspoň se nebudu nudit, že..... :twisted:
...and push the baby hard.... well, gotta admit I do...
Uživatelský avatar
pavproch
outdoor maniak
outdoor maniak
 
Příspěvky: 28129
Registrován: čtv říj 6, 2005 10:50
Bydliště: Zaplaťpanbu 350km na východ od 100věžaté (a často ještě o 200km dál východněji)

Re: Stížnost

Příspěvekod PaKo » pon lis 11, 2019 19:10

Tvoje problémy na mou hlavu...
PaKo
 

Re: Stížnost

Příspěvekod booze » pon lis 11, 2019 20:52

@pp Udelal si mi radost tim malym zemedelskym okenkem. Nechal jsem letos na Vari Tera udelat novy vybrus, koupil novou nadrz, startovani a obul ji nove gumy. To je pak povozeni okolo komina a orani. Dre uz o LP 1979. =D>
Uživatelský avatar
booze
outdoor maniak
outdoor maniak
 
Příspěvky: 8312
Registrován: ned pro 14, 2014 12:56

Re: Stížnost

Příspěvekod apuka » pát lis 22, 2019 21:55

Objednal jsem 5 veci z eshopu HUDY. Dostal jsem 3 maily o prijeti/priprave objednavky a s dokladem, 5 mailu, ze se cast zasilky odesila a 5 emailu od PPL, ze se zasilka prepravuje (- z v pondeli bude dalsich 5 mailu, ze kdy budou dorucovat, k tomu 5 SMS).

To kazdou vec poslali z jineho obchodu, pricemz se to dalo dat dokopy max ze dvou. Ted v pondeli zase budu v kanclu vypadat jako vanocni stromecek - 5 krabic. A to jso veci male, ktere by se dokopy vesly do jedne krabice od beznych bot. ](*,) ](*,) ](*,)
apuka
outdoor maniak
outdoor maniak
 
Příspěvky: 16500
Registrován: čtv bře 31, 2011 8:34

PředchozíDalší

Zpět na Pokec