Zateplene bundy, perove i synteticke

zkušenosti, rady, dotazy

Moderátoři: Moderátoři - veteráni, Moderátoři - nová krev

Re: Zateplene bundy, perove i synteticke

Příspěvekod Quido » pon lis 20, 2017 10:47

sobb píše:.....s tím, že přes ni stejně asi budu dávat pro jistotu větrovku. ....


to jako fakt, na peřovku větrovku?
to vidím prvně, ještě tak HS na peřovku v ukrutně nevhodném počasí bych pochopil, ale větrovku...? :-k
... a nestlačí to moc tu peřovku, aby ještě fungovala...?
Nikdy neříkej, že něco nejde. Vždycky se najde nějakej blbec, který neví, že to nejde, a udělá to...
Uživatelský avatar
Quido
inventář fóra
inventář fóra
 
Příspěvky: 3766
Registrován: čtv říj 10, 2013 10:46
Bydliště: tož bývam totkaj pod kotárami a čučím na Lysů...

Re: Zateplene bundy, perove i synteticke

Příspěvekod lukasj » pon lis 20, 2017 14:15

Chcem poprosiť o radu. Dá sa nejako porovnať Primaloft Silver s Polartec Alpha? Mám vyhliadnutú bundu s PL Silver s plnením 80 g a tiež možnosť za fajn cenu bundu s PA, len u tej nie je uvedené plnenie. Rozlišuje sa vôbec PA podľa plnenia, lebo nikde som taký údaj nenašiel?
lukasj
nováček
nováček
 
Příspěvky: 120
Registrován: úte srp 29, 2017 12:11

Re: Zateplene bundy, perove i synteticke

Příspěvekod mitau » pon lis 20, 2017 14:30

Porovnat schopnost izolace jde (hledej jednotku "clo"). Myslim, ze Primaloft bude izolovat pri stejne vaze naplne vice. Takze na staticke postavani a pohyb okolo stanu Primlaoft, na nejake sportovnejsi aktivity je to otazka. Tam se ti bude hodit vetsi prodysnost Polartecu Alpha. Alespon to rika marketing, s Alphou nemam osobni zkusenost. Kdyz napises jmeno te bundy z PA, tak se treba podari nekomu vydolovat vice informaci o naplni.
Nebaví tě stostránková témata, kde je někde zmíněná odpověď na tvoji otázku? Nepromokavé bundy - shrnutí, Batohy 40-45l - shrnutí, Karimatky - shrnutí
mitau
nadšenec
nadšenec
 
Příspěvky: 1215
Registrován: ned říj 9, 2011 10:56

Re: Zateplene bundy, perove i synteticke

Příspěvekod lukasj » pon lis 20, 2017 14:47

Na postávačky by to nebolo, iba bežné krátke zastavenia počas túry. Chcel by som niečo, v čom by som mohol absolvovať túru počas pohybu.

Jedná sa o

https://www.zajo.net/sk/zateplene-bundy ... 301-1.html
https://www.northfinder.com/bu-3188pro- ... -axel.html

Viem, že obe značky tu nie sú bohvieako hodnotené, ale momentálne viac ako 100,- eur do toho nedám. Doteraz som fungoval vo flíske Polartec 200 + membránovka, chcem vyskúšať niečo iné. A v cene okolo 100,- som iné nenašiel, ak by dakto vedel odkázať na lepšie, nebudem proti.
lukasj
nováček
nováček
 
Příspěvky: 120
Registrován: úte srp 29, 2017 12:11

Re: Zateplene bundy, perove i synteticke

Příspěvekod apuka » pon lis 20, 2017 15:37

lukasj píše:Dá sa nejako porovnať Primaloft Silver s Polartec Alpha? Mám vyhliadnutú bundu s PL Silver s plnením 80 g
Vzhledem k tomu, ze opravdu tam neni uvedene, jak silna je ta P Alpha, je tezke to srovnavat podle technickych parametru. Navic mas u Zajo bundy jeste Technostretch panely, takze to zase porusuje prime srovnani.

Prakticke srovnani je - podle mne - temer nemozne. Ale jak Ti naznacil mitau, PL je spise "klasicky" izolacni material, vhodny na bezne zatepleni, PA je zase vyslovene urcena za "aktivni" vyuziti a spise by se dalo rict, ze je to na "udrzeni co nejkonstantnejsi teploty vygenerovane vlastnim telem a aktivitou". PL bude lepe "hrat", kdyz vyvines mensi aktivitu, zato (at na toto mike nereaguje, on ma jiny nazor) je mene prodysny, resp. bude stejne izolovat pri vyssi aktivite zpusobem, ze pocitove Ti bude vetsi horko a zacnes se potit. PA by mela umoznit mnohem vice odchazet prebytecnemu teplu, je i mnohem vice prodysna nez PL (i jako vetsina fleece) takze by ses mel citi cca stejne komfortne pri nizke aktivite i pri vysoke aktivite. Zato, kdyz se zastavic a nevyvines aktivitu, PL se hodi vic, v PA Ti za kratkou dobu bude zima, potrebujes si nahodit dalsi vrstvu.
Ale bacha jeste na to, ze jak PL, tak PA z hlediska prodysnosti mohou vyrobci "znicit" pouzitim nevhodne, malo prodysne latky - toto je obzvlaste znatelne u PA, kdyz to daji napr. mezi dve vrstvy malo prodysneho Pertex Quantumu, pricemz PA muze byt (na rozdil od bezneho PL) klidne mezi dvema sitkama, nebo nova verze (PA Direct?) dokonce muze byt bez svrchni latky i podsivky, jako nahrazka flisky.

(Ja ale taky nemam primou osobni zkusenost s PA, ale dost jsem se o ten material zajimal a nacetl jsem dost testu i osobnich zkusenosti, takze nehodnotim na zaklade petiminutoveho zkouseni v obchode, jako nekteri :-).)
apuka
outdoor maniak
outdoor maniak
 
Příspěvky: 16500
Registrován: čtv bře 31, 2011 8:34

Re: Zateplene bundy, perove i synteticke

Příspěvekod mitau » pon lis 20, 2017 15:48

Vyhody PA jsou pry casto pokazeny dostatecne neprodysnou latkou, v ktere ta izolace je. Jsou to jen me predsudky, ale NorthFinderu fakt neverim. Z tech dvou bych bral urcite Zajo. Ja osobne k nim mam averzi jen kvuli tomu, ze vse udavaji jako nesmyslne slevy. Kdyz ale zapomenes na blby marketing, tak za tu cenu mam pocit, ze je to dost slusna znacka (mam tricka PowerDry a polartec mikinu, kterou bych si nejradeji koupil znovu). Ta Arth ma panely z flisu v podpazi, takze za velkeho vetru to bude chtit neco pres ni (membranovka/vetrovka) kvuli porfukovani, ale na turistiku mi to prijde jako dost povedena bunda. Kdybych byl v tve pozici, tak do ni jdu.

Z levnych primaloftek me jeste napada Klimatex. Ale buh vi, co znamena "tenky prodysny zater". Mysli jen DWR a nebo tu bundy tim zaterem pokazili? Ja mam nejakou starsi od Klimatexu a do mesta je to lepsi nez Zajo a celkem me vyhovuje i na turistiku, ale to Zajo se mi ted proste libi :D
Nebaví tě stostránková témata, kde je někde zmíněná odpověď na tvoji otázku? Nepromokavé bundy - shrnutí, Batohy 40-45l - shrnutí, Karimatky - shrnutí
mitau
nadšenec
nadšenec
 
Příspěvky: 1215
Registrován: ned říj 9, 2011 10:56

Re: Zateplene bundy, perove i synteticke

Příspěvekod ret255 » pon lis 20, 2017 16:28

@lukasj, tiež by som šiel do tej arth od zajo, od nich mám viacej vecí a pokial sú v ich "zľave", čo je podstatne ich reálna cena, tak by som sa toho nebál, navyše majú ako z mála výrobcov dlhšie torzo, takže je vhodný aj pre vyššie postavy.

Tento kúsok sa mi celkom páči, ak by som nemal pws mikinu a tú tenkú prism, tak by som do nej aj šiel, 80g toho active silver je taká ideálna gramáž, by som povedal pri aktívnom pohybe až do nejakých -5C úplne postačuje, obávam sa len o to ako to dýcha, lebo tie panely z tencostretchu tam nedali len tak náhodou, videl by som to skôr na aktívny pohyb, akonáhle v tom v mínusových teplotách zastaneš, tak ti v tom začne byť zima, najviac pri zostupe, kedy nebudeš produkovať tak teplo(potom ešte záleží čo si pod to dáš).

Ten northfinder neber, nevieš aká je tam gramíž tej alphy, ja čo som zisťoval, tak hrejivosť je oproti primaloftu one asi polovičná, takže ak sa v tom spotíš, čo je vysoko pravdepodobné, lebo na zvrchnú látku nemuseli použiť niečo priedušné, tak ti v tom začne byť rýchlo zima, a to ešte nevieme či to neprefúka.
ret255
účastník
účastník
 
Příspěvky: 517
Registrován: stř pro 23, 2015 22:12

Re: Zateplene bundy, perove i synteticke

Příspěvekod apuka » pon lis 20, 2017 16:34

mitau píše:Ale buh vi, co znamena "tenky prodysny zater".
Nejenom buh... (a ja se jim byt necitim :-D). Je to proste dobre proti mirnejsimu desti/snehu a stejne dobre pro dobre zpoceni pri mirne zvysene aktivite... Do mesta fajn, na hory radeji neco jineho.
Naposledy upravil apuka dne pon lis 20, 2017 17:41, celkově upraveno 1
apuka
outdoor maniak
outdoor maniak
 
Příspěvky: 16500
Registrován: čtv bře 31, 2011 8:34

Re: Zateplene bundy, perove i synteticke

Příspěvekod sobb » pon lis 20, 2017 17:21

Quido píše:to jako fakt, na peřovku větrovku?
ano, viz. odpověď na podobný dotaz od fps někde výše :wink:
We have just one world, but we live in different ones ...
sobb
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 9261
Registrován: stř bře 7, 2007 9:28

Re: Zateplene bundy, perove i synteticke

Příspěvekod lukasj » pon lis 20, 2017 18:31

Dík za odpovedi. So značkou Zajo problém nemám, mám od nich veci ešte asi z 2008 a stále ich nosím. Aj tie zľavy beriem s rezervou a pozerám na konečnú cenu. Viac menej som bol preň rozhodnutý, ale objavil som ten Northfinder a zaujal ma Polartec Alpha. Mám dobrú skúsenosť s classicom, powerdry a aj powerstretch. Primaloft som žiadny nemal. Chcel by som otestovať to používanie iba so zateplenou bundou a to ako pri stúpaní aj klesaní, bez pridávania ďalšej vrstvy, ako tu bolo popisované. Doteraz som chodil Moira ultra light s dlhým rukávom, čo mi vyhovuje, na to membránku, pri dlhšom postávaní a klesaní Polartec 200. Nejak extra sa cez zimu nepotím, takže aj keď sa to tu považuje za masochizmus, tak to vcelku šlo. Ako som spomínal cenovo nechcem ísť cez 100,- eur. Ešte mi do výberu prišla táto "Zajovka": https://www.zajo.net/sk/zateplene-bundy ... 249-4.html.
lukasj
nováček
nováček
 
Příspěvky: 120
Registrován: úte srp 29, 2017 12:11

Re: Zateplene bundy, perove i synteticke

Příspěvekod mitau » pon lis 20, 2017 18:44

Ten Narvik mi prijde jako takova usedla volba, ktera bude vlastne na urovni toho Klimatexu. Vadi mi tam ale udana prodysnost 12000 gr/m²/24h To je na urovni nekvalitnich neprokovavych bund. Bal bych se, ze do kopce se v tom zapotis (v moire a nepromokave bunde se ted nepotis, protoze jsi na dolni hranici tepelneho komfortu, u zateplene bundy to bude v tomhle ohledu horsi). Je zas jiste, ze neprofoukne. To s tou Arth clovek bude muset nejdrive zjistit, co mu vadi a co ne.

Arth mi hlavne na to tvoje pouziti prijde lepsi. Jen na tom komplikovanejsim strihu toho jde vic pokazit, ale snad to Zajo zvladlo. Navic Arth vypada, ze je uzsi. Pokud te to nebude omezovat, tak je to dobre (jen je dobre na to upozornit). Jesli se rozhodnes pro Arth, budu rad, kdyz poreferujes, jak se ti osvedci.
Nebaví tě stostránková témata, kde je někde zmíněná odpověď na tvoji otázku? Nepromokavé bundy - shrnutí, Batohy 40-45l - shrnutí, Karimatky - shrnutí
mitau
nadšenec
nadšenec
 
Příspěvky: 1215
Registrován: ned říj 9, 2011 10:56

Re: Zateplene bundy, perove i synteticke

Příspěvekod mike » pon lis 20, 2017 19:14

@lukasj: z hlediska izolace a podle mne i jinych vlastnosti bude lepsi Primaloft. Blbe ale je, ze na chozeni je nejdulezitejsi prodysnost a ta neni omezena izolaci, ale "obalovym" materialem. Jak u PA, tak u Primaloftu. Marketing Polartecu basni o prodysnosti PA, ale prodysnost izolace je nepodstatna resp. tak velka, ze je proti obalu zanedbatelna. U Primaloftu taky a tipuju, ze u vsech podobnych syntetickych izolaci. No a prodysnost obalu je bohuzel to, co bez vyzkouseni nikde nezjistis, takze jedine si bundy nekde osahat (a udelat rychly dychaci test) nebo kdyby se ozval nekdo z majitelu.

mitau píše:Navic Arth vypada, ze je uzsi. Pokud te to nebude omezovat, tak je to dobre

To plati jen u klasickeho vrstveni, u syntetickych izolaci IMO ne. Tam je naopak volnejsi strih vyhodou. Aspon pro mne :)
Uživatelský avatar
mike
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 49284
Registrován: pát čer 13, 2008 17:27

Re: Zateplene bundy, perove i synteticke

Příspěvekod Quido » pon lis 20, 2017 22:17

sobb píše:
Quido píše:to jako fakt, na peřovku větrovku?
ano, viz. odpověď na podobný dotaz od fps někde výše :wink:

aha, to jsem nejak prehledl - takze jde o nejakou extra velkou vetrovku primo pro tento ucel, hm zajimave... :-k
Nikdy neříkej, že něco nejde. Vždycky se najde nějakej blbec, který neví, že to nejde, a udělá to...
Uživatelský avatar
Quido
inventář fóra
inventář fóra
 
Příspěvky: 3766
Registrován: čtv říj 10, 2013 10:46
Bydliště: tož bývam totkaj pod kotárami a čučím na Lysů...

Re: Zateplene bundy, perove i synteticke

Příspěvekod Quido » pon lis 20, 2017 22:32

na tvuj zamer bych pocitove sel do polartecu, ostatni atributy tech bund nikdo z nas asi nezna, pokud je nemel aspon v ruce, natoz aby je vyzkousel v realu... takze vse ostatni nejsou rady, ale jen mudrovani a spekulace, opravdu asi nikdo nevi, jak moc nebo malo nakonec puvodni vlastnosti kvalitniho materialu ta ktera znacka zprasila... :roll:
Nikdy neříkej, že něco nejde. Vždycky se najde nějakej blbec, který neví, že to nejde, a udělá to...
Uživatelský avatar
Quido
inventář fóra
inventář fóra
 
Příspěvky: 3766
Registrován: čtv říj 10, 2013 10:46
Bydliště: tož bývam totkaj pod kotárami a čučím na Lysů...

Re: Zateplene bundy, perove i synteticke

Příspěvekod ret255 » pon lis 20, 2017 23:19

Ten narvik som si skúšal u nich v predajni, lebo stále hľadám zateplovaciu bundu na zimu a nebolo to mohvie čo, tá látka nedýcha, môžeš si to nájsť aj v tejto recenzii https://www.youtube.com/watch?v=xrJNdOxH9Xg
Ak ti nevadila membránovka, tak ti to možno nebude vadiť, ale ja by som do tej bundy nešiel, na aktívny pohyb to bez poriadneho zapotenia nebude.
ret255
účastník
účastník
 
Příspěvky: 517
Registrován: stř pro 23, 2015 22:12

Re: Zateplene bundy, perove i synteticke

Příspěvekod lukasj » úte lis 21, 2017 8:35

To video som videl, aj s chlápkom som písal. Narvik odporúčal na takú pomalšiu turistiku. Preto som sa pýtal pôvodne na ten PL Silver alebo PA, keďže chcem bundu na aktivitu. U Arth mi spomínal, že to bude horšie v prípade silnejšieho vetra. Ale príde mi taká univerzálnejšia. Ešte som medzitým našiel https://www.adamsport.eu/panske-turisti ... ck-cierna/, v podstate podobné ale s vyššou gramážou izolácie.
lukasj
nováček
nováček
 
Příspěvky: 120
Registrován: úte srp 29, 2017 12:11

Re: Zateplene bundy, perove i synteticke

Příspěvekod Kiszoun » úte lis 21, 2017 22:17

No mám známého, co ty bundy prodává v Ostravě má konkrétně Alphu od Direct Alpine a nemůže si ji vynachválit. Ale je fakt, že ji používá přesně na to, na co je určená, tzn aktivní pohyb v horách, tzn: běžky, běh, ale teď v tom byl s manželkou na Lysé Hoře jako v jediné vrstvě co měl na sobě a údajně je Alpha naprosto v pohodě co se držení tepla týče. (akorát na zastávky to prý není kvůli těm nylonovým panelům na bocích)
Uživatelský avatar
Kiszoun
účastník
účastník
 
Příspěvky: 282
Registrován: úte lis 8, 2011 11:31

Re: Zateplene bundy, perove i synteticke

Příspěvekod lukasj » pát lis 24, 2017 6:46

Tak som využil Black Friday na skladové zásoby a Zajo Arth by mala byť za 72,- eur. Tak som veľmi zvedavý, aká bude.
lukasj
nováček
nováček
 
Příspěvky: 120
Registrován: úte srp 29, 2017 12:11

Re: Zateplene bundy, perove i synteticke

Příspěvekod mike » pát lis 24, 2017 7:05

Podle fotky uzka ;-) Dej pak vedet, at vime.

BTW, vcera jsem si v Hudy rychle zkusil nejakou zateplenou bundu od Milletu (snad). Nebyla by spatna, ale Pertex Quantum. Totalne neprodysny :? Takze leda tak do mesta.
Uživatelský avatar
mike
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 49284
Registrován: pát čer 13, 2008 17:27

Re: Zateplene bundy, perove i synteticke

Příspěvekod Quido » pát lis 24, 2017 8:37

ja si ted prosel nekolik obchodu i u znamych jsem zkousel ruzne perovky - a ac si to nerad pripoustim (mike urcite chape), nakonec to asi vyhraje SJ :-k
tech pro ma vice nez proti, narozdil od jinych...
:roll:
no jeste uvidime
Nikdy neříkej, že něco nejde. Vždycky se najde nějakej blbec, který neví, že to nejde, a udělá to...
Uživatelský avatar
Quido
inventář fóra
inventář fóra
 
Příspěvky: 3766
Registrován: čtv říj 10, 2013 10:46
Bydliště: tož bývam totkaj pod kotárami a čučím na Lysů...

Re: Zateplene bundy, perove i synteticke

Příspěvekod sobb » pát lis 24, 2017 11:27

nic si z toho nedělej, já Koteku taky původně vůbec nechtěla :wink:
We have just one world, but we live in different ones ...
sobb
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 9261
Registrován: stř bře 7, 2007 9:28

Re: Zateplene bundy, perove i synteticke

Příspěvekod citizen555 » pát lis 24, 2017 16:10

Dobrý deň prepáčte som tu nový je tu toho písané fakt dosť aj na dlhé zimné večere, hľadám nejakú bundu na zimu na bežné nosenie ale sem tam aj do hôr na prechádzku malú turistiku s rodinou

pozeral som niečo takéto

https://www.karakoram.sk/panske-bundy/m ... dy-jacket/

https://www.backcountry.com/mammut-broa ... ewardStyle

či primaloft alebo perie to fakt neviem hlavne aby mi hlavne nebola zima a či su tie bundy vlastne neni aj tenké či to na zimu stačí alebo pozerať niečo iné? strop je 250EUR ak vieto o niečom alebo poradiť budem vdačný pretože už mesiac chodím po obchodoch a neviem si vybrať najhoršie že ani predavačky nevedia poradiť dokonca ani aká je výplň v bunde nič vedia iba cenu takže všetko dohľadávam na nete ..

Ďakujem
citizen555
nováček
nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: pát lis 24, 2017 16:02

Re: Zateplene bundy, perove i synteticke

Příspěvekod kony296 » pon lis 27, 2017 15:39

Ahoj, mám dotaz ohledně funkčnosti zateplovacího materiálu bund od Pinguina. Má to být BHB Synthetic Down, který má podle něj mít stejné, nebo dokonce lepší vlastnosti jak klasické peří. Jenže se tady už několikrát psalo, že náhrada za peří prostě není. Navíc u dámské varianty je v popisu kachní peří, takže mám celkem zamotanou hlavu.
kony296
nováček
nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: úte pro 1, 2015 12:08

Re: Zateplene bundy, perove i synteticke

Příspěvekod dudy » pon lis 27, 2017 16:13

A to ti jí zamotám ještě víc.
Když si u tý postovaný bundy, která má v popisu kachnu 650, klikneš na parametry, tak na tebe vyskočí "materiál:
BHB Synthetic Down, Nylon FeatherLite RipStop DWR". Což ostatně umí i bundy Hill.
Takže jediná možnost je, jí objednat a nechat se překvapit, jestlis koupil péřovku nebo synťárnu...
To je taková hra s Pinguinem, kdy ani oni neví, co v ní bude...
:mrgreen:
Naposledy upravil dudy dne pon lis 27, 2017 16:14, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar
dudy
inventář fóra
inventář fóra
 
Příspěvky: 3962
Registrován: úte pro 20, 2011 6:38
Bydliště: HLMP

Re: Zateplene bundy, perove i synteticke

Příspěvekod mitau » pon lis 27, 2017 16:14

Pinguin to ma na strankach nejake popletene, ale osobne bych rekl, ze jim ta synteticka izolace zbyla z nejakeho nepozorneho kopirovani (panska perova bunda ma taky uvedenou jejich syntetickou napln). Radeji jim ale napis, ktery popis je ten spravny.
Za tu cenu je ale spravne reseni koupit neco uplne jineho - v pripade perovky treba Warmpeace Vikina, v pripade synteticke izolace za 3000 sezenes bundu z Primaloftu, ktery bude kvalitnejsi nez ta jejich napln.
Obecne Pinguin jsou prebrandovane vyrobky z Ciny. To nemusi byt nutne spatne (kdyz zvoli relativne dobre produkty a nabidnou je bez velke prirazky), ale u tech zateplenych bund ceny fakt prestrelili. Za stejnou nebo lepsi cenu dostanes treba bundy od firmy Zajo - ta taky sije v Cine, ale pouziva lepsi materialy, a nebo v akci nejake veci od znamych outdoorovych firem. Tomu syntetickemu materialu od Pinguinu bych neveril - pokud syntetiky, tak hledej Primaloft.
Nebaví tě stostránková témata, kde je někde zmíněná odpověď na tvoji otázku? Nepromokavé bundy - shrnutí, Batohy 40-45l - shrnutí, Karimatky - shrnutí
mitau
nadšenec
nadšenec
 
Příspěvky: 1215
Registrován: ned říj 9, 2011 10:56

Re: Zateplene bundy, perove i synteticke

Příspěvekod Quido » pon lis 27, 2017 17:06

nemam sice primou zkusenost, ale co mi reportuji kolegove a kamaradi, tak Zajo a Pinguin budou asi tak na stejne, zcela nevyspyatatelne urovni... :roll:
Nikdy neříkej, že něco nejde. Vždycky se najde nějakej blbec, který neví, že to nejde, a udělá to...
Uživatelský avatar
Quido
inventář fóra
inventář fóra
 
Příspěvky: 3766
Registrován: čtv říj 10, 2013 10:46
Bydliště: tož bývam totkaj pod kotárami a čučím na Lysů...

Re: Zateplene bundy, perove i synteticke

Příspěvekod kony296 » pon lis 27, 2017 17:52

Já si ji právě předobjednal v jednom krámku, kde tenhle model ještě neměli a borec říkal, že je to péřovka. Jenže když jsem došel domů a podíval se na net, zjistil jsem tohle. Dnes mu prý přišla, tak se na ni zajdu podívat a uvidíme.
kony296
nováček
nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: úte pro 1, 2015 12:08

Re: Zateplene bundy, perove i synteticke

Příspěvekod Quido » úte lis 28, 2017 8:45

je to na tech strankach Pinguin opravdu divne popsano - nejen material, ale i strih maji popsany podivne... pisou o raglanovych rukavech, ale na fotografii raglan urcite neni... :roll:
Nikdy neříkej, že něco nejde. Vždycky se najde nějakej blbec, který neví, že to nejde, a udělá to...
Uživatelský avatar
Quido
inventář fóra
inventář fóra
 
Příspěvky: 3766
Registrován: čtv říj 10, 2013 10:46
Bydliště: tož bývam totkaj pod kotárami a čučím na Lysů...

Re: Zateplene bundy, perove i synteticke

Příspěvekod Quido » úte lis 28, 2017 10:08

...nicméně nebylo nic jednoduššího, než do pingvinu napsat - odpověď:
"Dobrý den,
velice se omlouváme, chyba vznikla na naší straně při vyplňování údajů. Co se týče plnění v péřových bundách, u všech těchto bund je plnění stejné a to kachní peří o loftu 650 cuin a poměru 90/10.
Děkujeme za upozornění a chybu co nejdříve napravíme.
S pozdravem
Jan Kouba"
:wink:
a už to spravili...
Nikdy neříkej, že něco nejde. Vždycky se najde nějakej blbec, který neví, že to nejde, a udělá to...
Uživatelský avatar
Quido
inventář fóra
inventář fóra
 
Příspěvky: 3766
Registrován: čtv říj 10, 2013 10:46
Bydliště: tož bývam totkaj pod kotárami a čučím na Lysů...

Re: Zateplene bundy, perove i synteticke

Příspěvekod kony296 » úte lis 28, 2017 15:11

Je to tak jak píšeš, je v tom peří. Dokonce byl k bundě připevněn malý vzorek prachového. A jelikož mi sedí, vzal jsem ji.
kony296
nováček
nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: úte pro 1, 2015 12:08

PředchozíDalší

Zpět na Oblečení