Vtipy

o všem možném, co se zrovna nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátoři: Moderátoři - veteráni, Moderátoři - nová krev

Re: Vtipy

Příspěvekod karaya1 » pát říj 30, 2015 9:12

Náhodou, v Brně už je i první stanice krtka :twisted:
karaya1
účastník
účastník
 
Příspěvky: 680
Registrován: pon kvě 14, 2007 12:16
Bydliště: Brnéčko

Re: Vtipy

Příspěvekod budo » sob říj 31, 2015 15:09

:mrgreen: :lol:
Přílohy
Výstřižek.PNG
Uživatelský avatar
budo
inventář fóra
inventář fóra
 
Příspěvky: 4034
Registrován: pát kvě 29, 2009 20:54

Re: Vtipy

Příspěvekod booze » ned lis 1, 2015 21:50

Uživatelský avatar
booze
outdoor maniak
outdoor maniak
 
Příspěvky: 8312
Registrován: ned pro 14, 2014 12:56

Re: Vtipy

Příspěvekod Miras » pon lis 2, 2015 6:17

No, když to někoho baví tak proč ne, ale v podstatě kterýmkoliv z těch předmětů i před úpravou bych pivo otevřel snad i já a to pivař nejsem. U nás se říká, že celej svět je jeden velkej otvírák :wink:
Miras
účastník
účastník
 
Příspěvky: 600
Registrován: pon črc 12, 2010 9:28
Bydliště: Toho času Dobřichovice

Re: Vtipy

Příspěvekod apuka » pon lis 2, 2015 8:07

Chlapi, pokud byste nevedeli, selfie je out - zahodte selfie-tyce a fotte... :lol:
apuka
outdoor maniak
outdoor maniak
 
Příspěvky: 16500
Registrován: čtv bře 31, 2011 8:34

Re: Vtipy

Příspěvekod Mawenzi » pon lis 2, 2015 8:56

Naposledy upravil Mawenzi dne pon lis 2, 2015 9:23, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar
Mawenzi
outdoor maniak
outdoor maniak
 
Příspěvky: 9357
Registrován: čtv úno 3, 2011 13:37

Re: Vtipy

Příspěvekod apuka » pon lis 2, 2015 9:20

No pockej maw.... Tohle je nefer, fotit se ma(ji) vlastni, ne cizi o|o ... :axe: A to Vy feministicke zenske zavidite, ze jo? :wink: :lol: - ale to uz bychom byli ve vedlejsim vlaknu :((
apuka
outdoor maniak
outdoor maniak
 
Příspěvky: 16500
Registrován: čtv bře 31, 2011 8:34

Re: Vtipy

Příspěvekod Mawenzi » pon lis 2, 2015 9:21

to vis, tu indispozici dozenu proste cizima :D
Uživatelský avatar
Mawenzi
outdoor maniak
outdoor maniak
 
Příspěvky: 9357
Registrován: čtv úno 3, 2011 13:37

Re: Vtipy

Příspěvekod apuka » pon lis 2, 2015 10:24

Nechval se cizim perem.... Jeste ze nepouzivam diakritiku :-D
apuka
outdoor maniak
outdoor maniak
 
Příspěvky: 16500
Registrován: čtv bře 31, 2011 8:34

Re: Vtipy

Příspěvekod dudy » pon lis 16, 2015 19:00

Jeden drobátko drsnější.
Sluníčkáři a citlivky ať to rači nerozklikávaj, ať mě pak zbyečně nejebou.
Uživatelský avatar
dudy
inventář fóra
inventář fóra
 
Příspěvky: 3962
Registrován: úte pro 20, 2011 6:38
Bydliště: HLMP

Re: Vtipy

Příspěvekod pavproch » pon lis 16, 2015 19:01

V roce 2050 vítá paní učitelka děti ve škole. Chce se s nimi seznámit, tak
je po jednom vyvolává.
"Mohamed Ahmed Ali".
"Zde."
"Mustafa Mohamed Isad."
"Zde".
"Mich Alves Eli?"
"To budu asi já. Ale čte se to Michal Veselý."
...and push the baby hard.... well, gotta admit I do...
Uživatelský avatar
pavproch
outdoor maniak
outdoor maniak
 
Příspěvky: 28136
Registrován: čtv říj 6, 2005 10:50
Bydliště: Zaplaťpanbu 350km na východ od 100věžaté (a často ještě o 200km dál východněji)

Re: Vtipy

Příspěvekod Hafi » pon lis 16, 2015 21:36

[černý humor]
Kamarád ze základky provozuje už pár let celkem úspěšně hudebně kritický server a pořad na Streamu. Jmenuje se to Hudební masakry. Jak se ukázalo, má zjevně čtenáře/diváky i ve Francii.[/černý humor]
Uživatelský avatar
Hafi
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 8414
Registrován: pát led 5, 2007 10:28
Bydliště: Už zas Praha :-(

Re: Vtipy

Příspěvekod mike » pát pro 4, 2015 20:30

Uživatelský avatar
mike
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 49288
Registrován: pát čer 13, 2008 17:27

Re: Vtipy

Příspěvekod budo » pon pro 7, 2015 9:02

No, v ramci pudu sebezachovy snad radeji do vtipu, nez do stiznosti....

Jestli muzu udelat neco pro potechu pripadnych skodolibcu, tak at aspon nekoho to potesi.

V noci jsem byl okupovan v posteli prebytkem jednoho malyho roztahujiciho se ditete, takze jsem spal na boku na hrane postele a furt padal.

K ranu jsem to nevydrzel a odesel to dospat do jeho postele, ktera byla prazdna, aby mi za dalsich par chvil zazvonil budik.

Po vykroceni z postele smerem kuchyn-kafe jsem zjistil, ze mne boli v nose, ze me boli bederni patere jako prase a ze mi je tezko na prsou.

Pri pohledu do zrcadla jsem se polekal toho zmuchlanyho pana, kterej na mne odtamtud cumel.

Pri odvadeni mladsiho syna k babicce jsem doma zapomnel jeho prasky, ktery mimochodem nejakej fakt bystrej ORL dochtor predepsal dvouletymu prckovi v takovy velikosti, ze to maji potiz spolknout leckteri dospeli. To se vlastne projevilo i behem snidane, kdy si vybral takovy jidlo, do kteryho prasek nesel propasovat a tak probehlo nekolikere pokousani maminky provazene revem a uspesnym plivanim one tablety, ze soucasneho drzeni ditete tatinkem v kravate ala Srstka. Antibiotika byly uplne vsude, jenom ne tam, kde byt mely.

Ale zpet k tomu odvadeni. Zapomenuty prasky nejsou nicim proti hysterickymu zachvatu synka, kterej se dneska rozhodl, ze chce maminku a rozhodne nechce k babicce. Jeste chvili jsem stal v mezipatre babiccinyho panelaku a s napetim strachem poslouchal, dokaze-li se synek uprostred zachvatu hysterickyho revu aspon nadechnout nebo jestli budu muset vytacet 155 a do prijezdu sanitky postupovat dle instrukci operatora.

Po prichodu zpet domu a usednuti k memu neusrknutemu stydnoucimu kafi , kdy mi mezitim stacila hbite jeste kvuli necemu zavolat jak babicka tak maminka, opet, uz potreti behem cca 5 minut zvoni telefon, ja ho zvedam a dozvidam se, ze mam spechat do skolky, kde na mne ceka manzelka s uspesne neumistitelnym starsim synkem, ktery pry ma dle jejiho momentalniho zjisteni nejspis morybundus a je treba, abych ho odvezl k 25km vzdalene detske dochtorce, u ktere jsme byli minuly tyden dvakrat s tim mladsim a ktera sousedi s nasi zubarkou, u niz jsme, aby se to nepletlo, behem poslednich 10 dni taky byli kazdy extra dle bezvadneho objednaciho systemu ala "chces k zubari, tak bud rad, ze vubec nejakyho mas".

Detska dochtorka po telefonatu usoudila, ze nemame jezdit hned, ale mame se dostavit tak nejak uprostred pracovniho dne, tak poustim starsimu synovi Zahadu hlavolamu, dopil jsem studeny kafe, boli mne hlava, zaludek, nos, krk a zada, premyslim o tom, jak odpoledne dokazu vyvencit psy a kdy vlastne stihnu udelat neco do prace, na kterouzto cinnost nemam vpravde v tuto chvili uz ani zdibec pozitivniho nadseni, pokousim se vzpomenout, jestli jsem ty nestovice jako maly chlapec sam uspesne pri hratkach s kamarady ve skolce ziskal a predstavuju si, jaka asi bude jejich inkubacni doba u synka mladsiho.

Dale dalsim telefonatem od manzelky dorazila instrukce, ze mame hodit do skolky kastrulky a vyzvednout je naplnene obedem po ceste od dochtorky, az se nejak povede se vratit, jo a taky jsem si vzpomnel, ze se kvapem blizi Vanoce a manzelka se me nedavno dost vyznamne ptala, jestli uz pro ni neco mam. - Co myslite? ;-)

Takze kdyz to tak nejak shrnu, tak pri dnesku se vam ostatnim proste uz nemuze nic stat, pac jsem si to vybral i za vas. Az se mi budete za tu ochotu chtit nejak revansovat, bonbony mi nedavejte, pac by mi je v lepsim pripade sezraly deti a v horsim by se mi po nich zkazily zuby, takze postaci, kdyz vyridite Jeziskovi, aby s tim koukal u nas doma neco udelat, jinak ze to je proste dneska rano k posrani. Snad si na mne udela chvilku casu, protoze (a na to jsem mimochodem ve svem vyctu dnesnich rannich radosti zapomnel) pri rannim sezeni na tojletu se ukazalo, ze i na tohle jeste dneska nejspis nekdy v aute behem cesty k detske dochtorce taky dojde.

Preju vsem mnoho radosti a krasne pondelni dopoledne.

PS: preklepy opravovat nebudu, abych jeste nedostal od klavesnice nejakou slupku z rozvodne site, coz sice ani neni technicky dost dobre mozny, ale dneska bych to urcite dokazat moh'.
Uživatelský avatar
budo
inventář fóra
inventář fóra
 
Příspěvky: 4034
Registrován: pát kvě 29, 2009 20:54

Re: Vtipy

Příspěvekod Mawenzi » pon pro 7, 2015 9:58

nevim, jestli se to bude libit greymouse, ona rikala neco o tom, ze nemate tu na foru strasit nas bezdetny, jinak si nikdy potomky neporidite a kdyby to aspon bylo fakt vtipny, ale takovej horor, to ja fakt doma mit nechci :D

jinak te teda uprimne lituju, a doufam, ze aspon zene neco k vanocum koupis, jinak se asi taky nebudes muset trapit moc dlouho:D
Uživatelský avatar
Mawenzi
outdoor maniak
outdoor maniak
 
Příspěvky: 9357
Registrován: čtv úno 3, 2011 13:37

Re: Vtipy

Příspěvekod GreyMouse » pon pro 7, 2015 11:12

Tedy, budo, teď už se zlomyslně nesměju ani já a soucítím s tebou. Na práci zapomeň, nejspíš si budete s prcky dělat při marodění navzájem společnost. Další neštovice můžete čekat před vánocema a vzhledem k tomu, že má ten mladší teď antibiotika a bude tudíž oslabenej, může to mít i horší průběh (měli jsme v příbuzenstvu i případ, kdy dítko skončilo s neštovicema ve špitále). Asi to chce držet ho co nejvíc v klidu, ať má tělo možnost se s tím vypořádat. To bývá samozřejmě problém, u nás v tom věku fungoval krteček a další večerníčky. My ty videokazety vytáhli vždycky jen při nemoci, tak je to bavilo docela dlouho.

Nešly by ty antibiotika vyměnit za něco ve formě sirupu? Fakt to nechápu, nám dětská doktorka nabízela sirup, i když už děti chodily do školy. Třeba to jenom tomu ORL doktorovi nedošlo, pokud se s malýma dětma potkává jen zřídka :|

Pokud budeš i večer vypadat podle toho, jak se teď cítíš (případně hůř), mohla by manželka přistoupit na tvůj návrh, že si nějaký dárek najde sama na internetu a tobě jen dodá adresu, abys ho objednal a zaplatil. (A pokud budeš vypadat dostatečně špatně, ještě si pospíší, abys jí neumřel před zaplacením :wink: )

Kdyby sis to s těmi bonbóny rozmyslel, tak bych tu měla jedny, které by se ti mohly hodit. Kousky zázvoru vytažené ze zázvorového sirupu jsem dala usušit a není to špatné. Děti by ale nejspíš vyváženou chuť sladkého cukru, kyselého citrónu a palčivého zázvoru ocenily stejně jako antibiotika, takže by ses s nimi dělit nemusel :wink:
GreyMouse
nadšenec
nadšenec
 
Příspěvky: 1979
Registrován: úte srp 18, 2015 23:09

Re: Vtipy

Příspěvekod apuka » pon pro 7, 2015 12:20

budo píše:Az se mi budete za tu ochotu chtit nejak revansovat, bonbony mi nedavejte...
Pedofile jeden, vodi si decka do postele a jeste se stezuje a ani bonkonbky nechce!!! :mrgreen:

Jo, bude to prijemna predvanocni atmosfera...

S tema nestovicema - kup si nekde grepove kapky (napr. od Bylinky Nadeje) a kapej to mladsimu do piti. Sice Ti vetsina doktoru rekne, ze je to blbost, ale muze pomoci, aby pri oslabene imunite (jak nemoc, mozna jeste vice ATB) se neprojevily nestovice jeste mnohem hur. Zarucene to samozrejme neni, ale za tu stovku to stoji. Navic ponekud pomuze i na soucasne potize. S ATB je uzit muzes, ale radeji mezi davkama a davkovat mu "detske" davky.
apuka
outdoor maniak
outdoor maniak
 
Příspěvky: 16500
Registrován: čtv bře 31, 2011 8:34

Re: Vtipy

Příspěvekod booze » pon pro 7, 2015 12:35

budo píše:V noci jsem byl okupovan v posteli prebytkem jednoho malyho roztahujiciho se ditete, takze jsem spal na boku na hrane postele a furt padal.

Normalne ho zalehni, tak se nauci, kde se dobre vyspi.
budo píše:Po vykroceni z postele smerem kuchyn-kafe jsem zjistil, ze mne boli v nose, ze me boli bederni patere jako prase a ze mi je tezko na prsou.

Misto kafe si dej Vitamin E :twisted:
budo píše: ORL dochtor predepsal dvouletymu prckovi v takovy velikosti, ze to maji potiz spolknout leckteri dospeli.

Strikacka z Nurofenu, ATB rozpustit ve vode, chytit mu nos, at nemuze dychat a naprat mu to do chrtanu. Funguje to.
budo píše: usednuti k memu neusrknutemu stydnoucimu kafi ,

studena kava je na krasu, takze zitra v tom zrcadle bude svalnaty, krasny frajer

Deti vychovas ty a ne oni tebe. :-..
Uživatelský avatar
booze
outdoor maniak
outdoor maniak
 
Příspěvky: 8312
Registrován: ned pro 14, 2014 12:56

Re: Vtipy

Příspěvekod apuka » pon pro 7, 2015 14:15

booze píše:Deti vychovas ty a ne oni tebe. :-..
Hele, kolik jsi "vychoval" deti/Kolik deti Te vychovalo??? Bo tato veta je (vetsinou jen) zbozne prani bezdetnych snilku :lol:
apuka
outdoor maniak
outdoor maniak
 
Příspěvky: 16500
Registrován: čtv bře 31, 2011 8:34

Re: Vtipy

Příspěvekod booze » pon pro 7, 2015 14:50

Jeste jsem nezakoncil kompletni proces u zadneho. :oops:
Ale rozhodne si od nich nenecham skakat po hlave a delat, co chteji oni.
Uživatelský avatar
booze
outdoor maniak
outdoor maniak
 
Příspěvky: 8312
Registrován: ned pro 14, 2014 12:56

Re: Vtipy

Příspěvekod GreyMouse » pon pro 7, 2015 15:24

@apuka, booze: Klídek pánové.
Řekla bych, že rodiče a děti se vychovávají navzájem, ale zrovna u nemocnýho dítěte se to s výchovou nemusí přehánět, potože často "zlobí" ne proto, že je to nevychovanej spratek, ale proto, že je mu blbě. A booze by určitě taky neseřezal dítě proto, že kvůli horečce nemůže spát. On totiž, i když to maskuje drsnými slovy, bude taky milující a starostlivý otec, protože kdo jiný by mazal dítěti pečlivě obličej zubní pastou :wink:
GreyMouse
nadšenec
nadšenec
 
Příspěvky: 1979
Registrován: úte srp 18, 2015 23:09

Re: Vtipy

Příspěvekod apuka » pon pro 7, 2015 15:58

JOJO, a Jeste Weledou :-D.

(Vzdyt ja jsem taky milujici otec :-))
apuka
outdoor maniak
outdoor maniak
 
Příspěvky: 16500
Registrován: čtv bře 31, 2011 8:34

Re: Vtipy

Příspěvekod mayya » úte pro 8, 2015 15:10

:mrgreen: :mrgreen: Jako na stará kolena čerstvá matka prvního biologického dítka se vážně bavím... tak teoreticky a částečně i prakticky (dítka příbuzná a nevlastní) člověk ví, co ho čeká, ale ta realita je vždycky prostě úplně veselejší. :shock: :ú ](*,) ](*,) [-o< [-o< :mrgreen:
No nic, jdu využít zbylých vzácných pár minut klidu, než mi tady začne opět Viktorka trénovat hlasivky na zpěvy na splavu....(dneska jsem první jídlo stihla v půl druhé, záchod mezitím jednou - a to už fakt na poslední chvíli [-o< ) a teď mám chvilku klidu kouknout se do "normálního" světa (když tenhle výraz je diskutabilní pro OF použít :twisted: :twisted: ), neb se nehodlám státi "vykojeným mozkem"....držte palce, ať mi to vydrží :-..
Že nedostanete vždy, co chcete, je někdy obrovské štěstí.
(dalajlama)
Uživatelský avatar
mayya
inventář fóra
inventář fóra
 
Příspěvky: 2791
Registrován: úte srp 21, 2007 22:09
Bydliště: Brdy, různě po světě

Re: Vtipy

Příspěvekod apuka » úte pro 8, 2015 15:21

Drzim palce, drzim... Ale kdyz se to nepovede, tak si precti svuj podpis, nozna budes hned vnitrne klidnejsi a vdecnejsi :lol:
apuka
outdoor maniak
outdoor maniak
 
Příspěvky: 16500
Registrován: čtv bře 31, 2011 8:34

Re: Vtipy

Příspěvekod GreyMouse » úte pro 8, 2015 15:41

@mayya: Rubrika Vtipy na OF jako odreagování od rodičovských "radostí" tentokrát nic moc, viď?
Ale neboj, ono se to zlepší, to co teď nemůžeš uspat, budeš za pár let pracně budit. A pokud ještě trefíš na OF, tak změny na mozku nebudou tak závažné :wink:
GreyMouse
nadšenec
nadšenec
 
Příspěvky: 1979
Registrován: úte srp 18, 2015 23:09

Re: Vtipy

Příspěvekod mayya » úte pro 8, 2015 23:51

@apuka: Dík.... No hlavně, abych si po čase byla schopná vybavit, kdo že to ten Dalajláma je a co to jako má vlastně znamenat 8)
@GreyMouse: Ale kdepak, já jsem starý cynik, já se tady u těch postřehů naopak velmi bavím. Ono vždycky potěší, že v tom člověk není sám :(( :lol: . A že bude hůř, to je mi jasný... :mrgreen: :rolleyes:
Že nedostanete vždy, co chcete, je někdy obrovské štěstí.
(dalajlama)
Uživatelský avatar
mayya
inventář fóra
inventář fóra
 
Příspěvky: 2791
Registrován: úte srp 21, 2007 22:09
Bydliště: Brdy, různě po světě

Re: Vtipy

Příspěvekod apuka » stř pro 9, 2015 8:35

Nejsou dulezita jmena, nejsou dulezita slova myslenek, ale jak myslenky rezonuji v dusi. A kdyz si tu myslenku v sobe spojis s revem sveho decka, tak Ti zarucuji, ze to rezonovat bude!!! Nevim, jestli i v dusi, v hlave a celem tele urcite :lol: Kdyz se narodil syn, od zacatku se na nej chodily divat sestricky, co se to narodilo za noveho Pavarottiho. A kdyz byl na prvni prohlidce u detske lekarky, tak se prisla podivat obvodni lekarka pro dospele, kdo to je, bo nemohla pracovat ve sve ordinaci z tech rezonanci - a to mezi ni a nim byly dve predsine u sestricek, dve cekarny a pet metru siroka chodba, samozrejme vsude zavrene dvere. Takze vim, o cem mluvim - ted (ma 20) kdyz vola, tak si musime davat mobil pul metru od ucha, abychom neohluchli. A to pry jeste mluvi potichu, aby nerusil lidi v tramvaji, odkud vola :D
apuka
outdoor maniak
outdoor maniak
 
Příspěvky: 16500
Registrován: čtv bře 31, 2011 8:34

Re: Vtipy

Příspěvekod booze » stř pro 9, 2015 9:30

@apuka :smt082 :lol:
Uživatelský avatar
booze
outdoor maniak
outdoor maniak
 
Příspěvky: 8312
Registrován: ned pro 14, 2014 12:56

Re: Vtipy

Příspěvekod apuka » stř pro 9, 2015 10:51

V predvanocni nalade se clovek diva na ruzne eshopy a obcas najde fakt zajimave informace, napr. ze pro nejaky batuzek Osprey Neco je uvedeny jako vyrobce Ferrino. Ale moc me rozesmal popis jednoho cepinu:
"Popis
Lehký turistický cepín s pro grip upravou rukojeti zabezpečující komfortní držení.
...
Váha - 520g.
Délky - 162cm a 170cm"

asi je pro trolly nebo jine obry, musel by to byt sakramentsky strmy svah, aby se cestou dole dobre pouzival (zato smerem nahoru, ehm...) :-).
apuka
outdoor maniak
outdoor maniak
 
Příspěvky: 16500
Registrován: čtv bře 31, 2011 8:34

Re: Vtipy

Příspěvekod Sirkka » stř pro 9, 2015 11:43

Třeba je to nějaký moderní outdoor krumpáč :-D
Uživatelský avatar
Sirkka
inventář fóra
inventář fóra
 
Příspěvky: 2217
Registrován: pát dub 11, 2008 20:21
Bydliště: Praha a Vysočina

PředchozíDalší

Zpět na Pokec