NA PROVOZ OUTDOORFORA PŘISPÍVAJÍ
Moderátoři: Moderátoři - veteráni, Moderátoři - nová krev
NA PROVOZ OUTDOORFORA PŘISPÍVAJÍ
od Vojtos » pon led 8, 2007 23:21
Tímto bych rád poděkoval všem lidičkám co přispěli na provoz OF. Celkem se sešlo úžasných 5089,- Kč.
Z toho 2500,- bylo přeposláno adminu Rejpalovi za jeho práci a čas zlepšováním a řešením problémů na OF strávený. Zbytek peněz je určen na hosting a zkvalitňování OF.
JMENOVITĚ TEDY DÍKY TĚMTO DÁRCŮM:
pavproch, šíp, Lipon, Přípluv, Noemi, Honzi, Ham, Klíma, Vilík, Mirek, Jezo, Dena, Martin350, norman_64, tuso, Vena, teoretic, chonga, mifr, conny, Jan, vorec, svacko, Rujir, Bode, tesil, Mařena
Omlouvám se jestli jsem na někoho zapomněl, ale snad se tak stalo u minima, či u nikoho. Ti co tu nejsou ať mi pošlou SZ prověřím to;)
Takže ještě jednou všem dík.
Z toho 2500,- bylo přeposláno adminu Rejpalovi za jeho práci a čas zlepšováním a řešením problémů na OF strávený. Zbytek peněz je určen na hosting a zkvalitňování OF.
JMENOVITĚ TEDY DÍKY TĚMTO DÁRCŮM:
pavproch, šíp, Lipon, Přípluv, Noemi, Honzi, Ham, Klíma, Vilík, Mirek, Jezo, Dena, Martin350, norman_64, tuso, Vena, teoretic, chonga, mifr, conny, Jan, vorec, svacko, Rujir, Bode, tesil, Mařena
Omlouvám se jestli jsem na někoho zapomněl, ale snad se tak stalo u minima, či u nikoho. Ti co tu nejsou ať mi pošlou SZ prověřím to;)
Takže ještě jednou všem dík.
Naposledy upravil Vojtos dne úte led 9, 2007 11:06, celkově upraveno 2
..možná že ne cíl, ale něco máš určitě na dosah...
od Klíma » úte led 9, 2007 7:05
packy píše:Taky bych rad prispel - posli pls kam
Packy
Pro administratora - navrhy.... hned prvni

http://www.outdoorforum.cz/viewforum.php?f=16
-
Klíma - nadšenec
od ham » úte led 9, 2007 16:25
šíp píše:rádo se stalo. však jsem taky na OF závislá
To nemuze byt vystiznejsi...

To neni prispevek, ale platba za drogu

"Když můžes odejít si kamkoli, nač ke své škodě zůstat doma na poli?"
Cesty: Paring a Capatini, Hardangervidda, Tour du Mont Blanc, Turecko & Sýrie, Kazachstán
Cesty: Paring a Capatini, Hardangervidda, Tour du Mont Blanc, Turecko & Sýrie, Kazachstán
• Stránka 1 z 1