Jerky a Pemikan
zkušenosti, rady, dotazy.
Moderátoři: Moderátoři - veteráni, Moderátoři - nová krev
od šíp » čtv bře 30, 2006 8:14
že by? ale já mám maso v mražáku. asi to nechám na jindy. nejlépe příští sobotu když bude srazík, žeb ychom sušili spolu s Tusem
od tuso » čtv bře 30, 2006 10:03
šíp píše:že by? ale já mám maso v mražáku. asi to nechám na jindy. nejlépe příští sobotu když bude srazík, žeb ychom sušili spolu s Tusem
Jestli jsi četla návod, tak to bych u vás musel být 3 dny, než to nasušíme. Nejdřív se to musí naložit, pak sušit a pak jíst. Ale může to být sranda. Uvidíme.
Být K.O. a říkat O.K. je tajemství úspěchu...
od šíp » čtv bře 30, 2006 10:04
tuso píše:šíp píše:že by? ale já mám maso v mražáku. asi to nechám na jindy. nejlépe příští sobotu když bude srazík, žeb ychom sušili spolu s Tusem
Jestli jsi četla návod, tak to bych u vás musel být 3 dny, než to nasušíme. Nejdřív se to musí naložit, pak sušit a pak jíst. Ale může to být sranda. Uvidíme.
manžílkovi jsem teprve oznámila že u nás spí zdravá část OF zatím to rozdýchává, to ještě kdybych mu řekla ýe u nás budete sušit maso tak ho asi klepne
od chonga » čtv bře 30, 2006 19:49
šipko, tak mi tak napadlo , nechtěla bys nám nasušit pár kilo nějakého, libového, štavnatého, zdravého masíčka do Romanie???
... každý dobrý skutek bude po zásluze potrestán
od Rujir » čtv bře 30, 2006 19:54
chonga píše:šipko, tak mi tak napadlo , nechtěla bys nám nasušit pár kilo nějakého, libového, štavnatého, zdravého masíčka do Romanie???
Jj a vzhladom na to ze nas je 16 (zatial), tak by si asi pomaly mala zacat, nech to stihnes. Dakujemeee.
If you're feeling original, it means you just haven't read enough.
od chonga » čtv bře 30, 2006 20:02
Rujir píše:chonga píše:šipko, tak mi tak napadlo , nechtěla bys nám nasušit pár kilo nějakého, libového, štavnatého, zdravého masíčka do Romanie???
Jj a vzhladom na to ze nas je 16 (zatial), tak by si asi pomaly mala zacat, nech to stihnes. Dakujemeee.
tak to vypadá, že už začala.
chválíme
... každý dobrý skutek bude po zásluze potrestán
od Rujir » čtv bře 30, 2006 20:14
chonga píše:tak to vypadá, že už začala.
chválíme
Zial, interne informacie vravia, ze momentalne nesusi, ale spi, pac ju caka dlha sichta. Snad zacne aspon pred zrazom...
If you're feeling original, it means you just haven't read enough.
od šíp » pát bře 31, 2006 7:59
Rujir píše:chonga píše:tak to vypadá, že už začala.
chválíme
Zial, interne informacie vravia, ze momentalne nesusi, ale spi, pac ju caka dlha sichta. Snad zacne aspon pred zrazom...
vy ale máte nápady
to by spíš Tuso a spol. mohli na srazík přijet s nasušeným masíčkem-aby měli pak u nás co jíst
od tuso » pát bře 31, 2006 9:12
šíp píše: vy ale máte nápady
to by spíš Tuso a spol. mohli na srazík přijet s nasušeným masíčkem-aby měli pak u nás co jíst
A kde bych ho jako sušil? V Bratislavě na doškolováku? To ti radši sníme manžela.
Být K.O. a říkat O.K. je tajemství úspěchu...
od Vojtos » pát bře 31, 2006 10:59
šíp píše:tuso píše:šíp píše:že by? ale já mám maso v mražáku. asi to nechám na jindy. nejlépe příští sobotu když bude srazík, žeb ychom sušili spolu s Tusem
Jestli jsi četla návod, tak to bych u vás musel být 3 dny, než to nasušíme. Nejdřív se to musí naložit, pak sušit a pak jíst. Ale může to být sranda. Uvidíme.
manžílkovi jsem teprve oznámila že u nás spí zdravá část OF zatím to rozdýchává, to ještě kdybych mu řekla ýe u nás budete sušit maso tak ho asi klepne
Tak to je mazec:-)))) Teda před rokem bych si ani nepomyslilm že se budou konat takovéhle srazíky;)
Příspěvků: 44
• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Zpět na Vařiče, zapalovače, nádobí, vaření