Jaké vybrat funkční prádlo?

zkušenosti, rady, dotazy

Moderátoři: Moderátoři - veteráni, Moderátoři - nová krev

Re: Jaké vybrat funkční prádlo?

Příspěvekod DrZkaza » pon led 30, 2023 15:24

Já chtěl zkusit materiál Polartec Power Dry, o kterém se tady hodně diskutuje a to triko je z něj (sice to není asi ten původní, zde nejoblíbenější). Za mě ten materiál funguje.

Pro mě je největší výhodou poměrně civilní vzhled, není to na první pohled elastické sportovní tričko. A je mi příjemné na těle i při delším nošení. Je těžší než ostatní umělá trika, co mám.
Nejvíc se mi osvědčilo na výlety, kdy mi dobře fungovalo jako základní vrstva pod zateplenou bundou v teplotách okolo nuly.
Při běhání jsem ho testoval, ale zřejmě ho na pravidelný běh zas tak moc používat nebudu, protože na ten mi budou stačit jiná levnější trika, co už mám.
DrZkaza
nováček
nováček

Příspěvekod Misi » pon led 30, 2023 18:19

Diky za info
Ta oblibenost zde bude zrejme způsobena tim ze ten mat.bude dobre fungovat. Trochu me teda udivuje ze tech trik na trhu je dost malo.
Vyvteda mate vel.L na tech 178cm a 100cm ?

Diky
Misi
nováček
nováček

Příspěvekod Etheric » stř úno 1, 2023 19:47

DrZkaza píše:Tak tu máme další potenciální Polartec Power Dry do sbírky - QUIKSILVER
TERRITORY

Díky, tohle mi nedalo, vzal jsem ho 2x. Quiksilver jsem hodně nosil jako náctiletý, bylo to kvalitní, vše od nich hafo vydrželo. Uvidím, jak to bude teď. Každopádně dvě tyhle trika za 1500 je luxus :)
Pravda vítězí!
No jo, ale čí?!
Etheric
outdoor maniak
outdoor maniak

Příspěvekod Misi » čtv úno 2, 2023 20:33

Tak až vám triko přijde napište sem vaše prvotní dojmy a zda je triko elastické, asi se také přidám do klubu a triko koupím, akorát řeším zda vel.L nebo Xl.
Diky
Misi
nováček
nováček

Příspěvekod Etheric » čtv úno 2, 2023 20:40

Do jistý míry pružný bude, bablna to není, ale lycra zas taky ne.. Su zvědav na velikosti, od týhle značky jsem naposled kupoval před 15 lety, už může být vše jinak. Uvidím, až to přijde, nejspíš další týden, nic jako odeslání hned nebo druhý den neproběhlo..
Edit: tak proběhlo, teď mi přišla SMS že zítra doručí
Pravda vítězí!
No jo, ale čí?!
Etheric
outdoor maniak
outdoor maniak

Příspěvekod Misi » čtv úno 2, 2023 21:44

Dle fotek co jsem nasel na webu tak triko vypadalo celkem dlouhe a i strih by mohl byt kolem těla, což by pro me mohlo byt ok. Takze ny snad vel.L. mohlo byt vhodna. Xl bude urcite v pohode akorat si myslim ze kdyz bude moc velke/volne nebude fungovat tak dobre jak triko na telo.
Az vam triko dojde hodte sem nejake postrehy
Diky
Misi
nováček
nováček

Příspěvekod Etheric » čtv úno 2, 2023 22:03

Quiksilver nikdy neměl trika vyloženě na tělo, to ani nechcu, nesnáším to. Všechno co mám je spíš trochu volnější, než upnutý a úplně v pohodě. Zas to taky samozřejmě nesmí být plápolavá plachta..
Zítra ti tak maximálně můžu říct, jestli to Sko je normální Sko, nebo spíše větší či menší, to by ti mělo pomoct, jestli vzít L nebo XL
Pravda vítězí!
No jo, ale čí?!
Etheric
outdoor maniak
outdoor maniak

Příspěvekod Misi » pát úno 3, 2023 9:17

Drtivou většinu funkcnich tricek ma vel L. takze tady to bude asi taky L.kazdopadne i kdyz mate objednano vel.S budu rad za jakékoliv postrehy.hold vyber velikosti na dalku je dost casto loterie a nechce se me triko vracet a resit vymenu
Diky za odpoved
Misi
nováček
nováček

Příspěvekod Etheric » pát úno 3, 2023 9:28

Sko odpovídá většině mých S, maximálně + 1cm navíc všechny délky. Má klasickej střih, tj že se od podpaží dolů nezužuje. Materiál se zdá fajn, teď jen vyzkoušet v praxi
Pravda vítězí!
No jo, ale čí?!
Etheric
outdoor maniak
outdoor maniak

Příspěvekod Misi » pát úno 3, 2023 11:28

Takze triko uz vam asi dorazilo.tak se asi taky pridam do klubu a vezmu ho ve vel.L. akorat zda cerne nebo sede. Cernych mam dost tak mozna to sede
Diky
Misi
nováček
nováček

Příspěvekod soyer21 » úte úno 7, 2023 19:52

Mám dotaz na vlastníky trika High Point CODE 2.0 SS MAN, vzhledem k velikostní tabulce váhám mezi L a XL. Jakou velikost máte vy, jak vám tričko sedí (je upnutější, volnější). Pro info mé rozměry 183 cm, hrudnik 102, pas 87, boky 106
soyer21
nováček
nováček

Příspěvekod mike » úte úno 7, 2023 21:26

Mam 180, hrudnik 110, pas 92, boky nevim. XL mi sedi akorat, ne vylozene upnute, ale ani volne.
mike
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Vexo » čtv úno 9, 2023 22:51

198/88kg 102/93/100 a mam SS L - hodne upnute, ale nebrani v pohybu. V te tabulce maji nejakou chybku pas XL 62-100 nebude uplne trefa.
Vexo
účastník
účastník

Předchozí

Zpět na Oblečení