Potápky, kde jste?
potápění s přístrojem, volné potápění
Moderátoři: Moderátoři - veteráni, Moderátoři - nová krev
Re: Potápky, kde jste?
od terezaslovensko » čtv led 19, 2017 14:47
Juj dakujem za super report
Tak ako pises, je to taka viac menej bezna trasa plna "odporucanych zaujimavosti". Chceme sa samozrejme kupat a trosku to tam popozerat, co sa tyka potapania, myslela som, ze to bude presne take ze paradne koralove utesy a full vybava. Preto som si nasla aj ten kurz. To co pises, sa mi vsak zda take, ze radsej by som si uzila tento zazitok v koraloch niekde, kde je viditelnost super a viem tam stravit dost vela casu (napr. Australia dajme tomu).
Co som zatial pisala do toho potapacskeho centra, tak ponorenie je do hlbky 12metrov - to neviem odhadnut ci je vela alebo malo - a predchadza tomu 4 hodinovy kurz, v pripade, ze ziadny nemam (ak by som to chcela riesit, si ho teda urobim).
No musim o tom este popremyslat, ci mi to stoji za to. Ale na ten kurz pojdem, to uz som sa rozhodla. Snad to stihnem vyuzit este tento rok

Tak ako pises, je to taka viac menej bezna trasa plna "odporucanych zaujimavosti". Chceme sa samozrejme kupat a trosku to tam popozerat, co sa tyka potapania, myslela som, ze to bude presne take ze paradne koralove utesy a full vybava. Preto som si nasla aj ten kurz. To co pises, sa mi vsak zda take, ze radsej by som si uzila tento zazitok v koraloch niekde, kde je viditelnost super a viem tam stravit dost vela casu (napr. Australia dajme tomu).
Co som zatial pisala do toho potapacskeho centra, tak ponorenie je do hlbky 12metrov - to neviem odhadnut ci je vela alebo malo - a predchadza tomu 4 hodinovy kurz, v pripade, ze ziadny nemam (ak by som to chcela riesit, si ho teda urobim).
No musim o tom este popremyslat, ci mi to stoji za to. Ale na ten kurz pojdem, to uz som sa rozhodla. Snad to stihnem vyuzit este tento rok

- terezaslovensko
- nováček
od Skorpion » čtv led 19, 2017 17:52
egypt je pekny. Hlavne sa ku koralom nemusis trepat 3 hodiny lodou ako v Australii, ale zacinaju 10 metrov od brehu. Aj s licenciou do 12m tam uvidis dost. Myslim, ze prave okolo 10-15m je to najkrajsie
moje video
https://www.youtube.com/watch?v=MVAcOmo4Nh8&feature=youtu.be
moje video

https://www.youtube.com/watch?v=MVAcOmo4Nh8&feature=youtu.be
-
Skorpion - nováček
od Semo » čtv led 19, 2017 23:35
Ako pozeram, tak skola na Perhetian Kecil v Malajzii, kde som si ja robil PADI OWD stale drzi cenu cca 5600Kc (990 MYR) a natiahla kurz na 4 dni. Pokial mas cestu okolo :-) tak mi to pridu daleko lepsie investovane prachy na potapanie, nez cokolvek v Europe. Alebo si nieco podobne najst v Egypte.
- Semo
- účastník
• Stránka 2 z 2 • 1, 2