Sněžnice
pokec o zimním HW/materiálu - co a kde (ne)koupit
Moderátoři: Moderátoři - veteráni, Moderátoři - nová krev
Re: Sněžnice
od Pavelsni » sob úno 20, 2021 12:17
Nemáte nějaký tip,kde by to ještě mohlo být v pondělí/úterý na sněžnice? Sever,západ,jih Čech.
Podle všeho to zatím vypadá spíš na jaro a první cyklovyjížďku...
Podle všeho to zatím vypadá spíš na jaro a první cyklovyjížďku...

- Pavelsni
- nováček
od mike » sob úno 20, 2021 17:28
Jizerky, Krkonose. Je uplne normalni, ze dole je jaro a nahore na sneznice. Naposled jsem tam jezdival prvni vikend v dubnu.
Akorat se dobre koukni na predpoved (CHMU). Ja tam ted nejedu, protoze tam ma byt silny vitr. Prave jenom tam.
Akorat se dobre koukni na predpoved (CHMU). Ja tam ted nejedu, protoze tam ma byt silny vitr. Prave jenom tam.
-
mike - Moderátor
od scinkk » ned úno 21, 2021 10:23
Jo jen nezapomenout, ze do pulky Krkonos se na vylet nesmi
Respektive do te pulky se nejak dopravit.
Snihu bude v obou sneznicove, ale pri techto teplotach se to bude asi taky slusne lepit.

Snihu bude v obou sneznicove, ale pri techto teplotach se to bude asi taky slusne lepit.
MyFlickr - fotky ulovene cestou
-
scinkk - inventář fóra
od Pavelsni » stř úno 24, 2021 10:07
Tak jsem byl z pondělka na úterý na Šumavě, hřebenovka přes Plechý a Třístoličník. Na sněžnice to bylo cca od 1050 m n.m., nahoře sněhu dost. Jak to taje a sedá, tak byl tvrdší, borci na skialpech se trochu trápili. Počasí jarní, i v noci na vrcholu Plechého bylo hodně nad nulou.
Zkoušel jsem sněžnice z Lidlu, asi je budu reklamovat. Přední upevnění boty se u jedné se povolovalo a špička se prošlapávala až do pravého úhlu, zpátky šla blbě, takže jsem co chvíli zakopával. Dvě Rakušanky jsem musel docela pobavit
Zkoušel jsem sněžnice z Lidlu, asi je budu reklamovat. Přední upevnění boty se u jedné se povolovalo a špička se prošlapávala až do pravého úhlu, zpátky šla blbě, takže jsem co chvíli zakopával. Dvě Rakušanky jsem musel docela pobavit

- Pavelsni
- nováček