Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 16 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
jedik
|
Předmět příspěvku: Výměna zipu Napsal: stř črc 28, 2010 11:11 |
|
Registrován: sob dub 21, 2007 16:53 Příspěvky: 2165 Bydliště: Ostrava
|
|
Máte někdo zkušenosti s výměnou zipu na batohu?
Můj Deuter S-Lite 600 má pomalu svá nejlepší léta za sebou, ale je mi líto se ho zbavit, protože všechno stále pevně drží pohromadě. Kromě zipu. Ten už má asi tři podélné trhliny. Na stroji by to prý šlo hodně ztěžka, proto se ptám, lze to někam svěřit? Nezkoušel to už někdo? Kdyby tam našili i nepromokavý, nezlobil bych se, ale není to podmínkou.
_________________ Jsou tiché jak ten černý bor, co kryje jejich hlavy sivé, to hřebeny jsou našich hor, to Beskydy jsou zádumčivé.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
zbuddy
|
Předmět příspěvku: Re: Výměna zipu Napsal: stř črc 28, 2010 11:13 |
|
Registrován: pát úno 16, 2007 9:59 Příspěvky: 10517 Bydliště: Kladno, rodiště Orłowa, Kolbenka v Práglu
|
Kdysi tu někdo psal, že opravy Deuterů dělá Boll. Dál nevím. Nepromokavé zipy (koupě) se tu také relativně nedávno řešily, ale myslím marně  edit: zde Předmět příspěvku: Kde koupit krytý zip YKK (Brno)?
_________________ "Protože mi za hodinu co?" "Protože Ti za hodinu jede vlak, vole"
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Peta
|
Předmět příspěvku: Re: Výměna zipu Napsal: stř črc 28, 2010 12:38 |
|
Registrován: ned kvě 18, 2008 12:51 Příspěvky: 224 Bydliště: Vrchlabí/Liberec
|
Buďto to zanes do Hudáče, jako pozáruční opravu, anebo jsme posílali batohy Deuter na opravu do GEMMy.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
zbuddy
|
Předmět příspěvku: Re: Výměna zipu Napsal: stř črc 28, 2010 12:39 |
|
Registrován: pát úno 16, 2007 9:59 Příspěvky: 10517 Bydliště: Kladno, rodiště Orłowa, Kolbenka v Práglu
|
Do Gemmy by se z Ostravy prošel, takže spíš to HUDY  edit: takže Boll už opravy Deuterů nedělá (nebo nedělal)?
_________________ "Protože mi za hodinu co?" "Protože Ti za hodinu jede vlak, vole"
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
ZbynekN
|
Předmět příspěvku: Re: Výměna zipu Napsal: stř črc 28, 2010 14:34 |
|
Registrován: ned kvě 6, 2007 10:12 Příspěvky: 4686 Bydliště: Kladno
|
|
Případně bych zkusil Corazon
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Vladan
|
Předmět příspěvku: Re: Výměna zipu Napsal: stř črc 28, 2010 17:21 |
|
Registrován: sob kvě 28, 2005 11:32 Příspěvky: 582 Bydliště: Opava
|
jedik píše: Máte někdo zkušenosti s výměnou zipu na batohu?
.... lze to někam svěřit? Nezkoušel to už někdo? Jo zkousel. U meho stareho Deutru act lite 30 budu nyni uz po 3 menit hlavni obvodovy zip. Chodim do mistniho brasnarstvi v Opave, kde mi ho vymeni cca za 100-150kc Nic to pro ne neni. Ovsem maj akorat normalni batohove zipy. ne nepromokave. uz bych si taky chtel koupit i novy batoh, ale tenhle porad drzi akorat ty zipy odchazeji  Pri kazdodenim noseni a pouzivani k velkym nakupum lahvacu a vseho mozneho tezkeho ten zip dostava kour.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
jedik
|
Předmět příspěvku: Re: Výměna zipu Napsal: stř črc 28, 2010 19:23 |
|
|
Vladan: přesně něco takového jsem hledal, poslal bys mi prosím kontakt na toho brašnáře? díky  a ostatním taky dík.
_________________ Jsou tiché jak ten černý bor, co kryje jejich hlavy sivé, to hřebeny jsou našich hor, to Beskydy jsou zádumčivé.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Vladan
|
Předmět příspěvku: Re: Výměna zipu Napsal: stř črc 28, 2010 20:20 |
|
Registrován: sob kvě 28, 2005 11:32 Příspěvky: 582 Bydliště: Opava
|
|
@jedik Zitra tam nesu ten muj batoh tak se jich zeptam na cislo. Ale prosimte necekej zadny specialni outdoorovy pristup. Tam to delaji 2 zenske v malem kamrliku a spravujou lidem kabelky, penezenky opasky a jine veci. Necekej nic extra. Myslim ze takove brasnarstvi musi byt i v OV kde Ti ten zip vymeni.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
jedik
|
Předmět příspěvku: Re: Výměna zipu Napsal: stř črc 28, 2010 21:38 |
|
|
|
Jasný, já čekám jen, že tam prostě dají nějaký zip, nic víc. Po brašnářství se mrknu, jen jsem se chtěl vědět, jestli někdo nemá osobní zkušenosti, než začnu obvolávat všechny brašnáře dokola.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
ottaka
|
Předmět příspěvku: Re: Výměna zipu Napsal: čtv črc 29, 2010 16:34 |
|
 |
| nováček |
 |
|
|
ahoj,mam futuru 38 už asi 8let,všechno drží ale ty zipy:) teda i látka je trochu prořídlá. Taham ho deně,neudělam bez něj ani krok,mam rád všechno pěkně po ruce.Dlouho jsem řešil jestli koupit novej ale těžko se loučí se starým věrným a hlavně spolehlivým parťakem.Dnes jsem koupil novej ale bolí to:))) není to sice moc k tématu ale měl jsem chuť sdělit.mejte se....
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
jedik
|
Předmět příspěvku: Re: Výměna zipu Napsal: čtv črc 29, 2010 20:07 |
|
|
Jojo stará láska nerezaví Jinak pro kompletní info, dnes ráno mi volali z Hudy, že prý výměnu za nepromokavý dělají v Gemmě v Brně za cca 400,-.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
zbuddy
|
Předmět příspěvku: Re: Výměna zipu Napsal: pát črc 30, 2010 9:20 |
|
|
Já Ti radil dobře, kup si ten poslední kus za 600 Kč 
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
sobb
|
Předmět příspěvku: Re: Výměna zipu Napsal: ned srp 1, 2010 10:09 |
|
 |
| Moderátor |
 |
Registrován: stř bře 7, 2007 9:28 Příspěvky: 3307 Bydliště: Jizni Morava/Jurek Alp/Gemma Mantrap :)
|
anebo si ho přešij sám ... ale je pravda, že v tom případě jde estetika krapátek stranou a zrovna u tohohle batohu je zip dost vidět (já už mám zip na starým dojtrovi přešitej dvakrát, ale je krytý légou, takže jsem se nemusela moc snažit  )
_________________ Toitu te whenua – Leave the land undisturbed
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
michal.cieslar
|
Předmět příspěvku: Re: Výměna zipu Napsal: ned srp 1, 2010 10:25 |
|
 |
| nováček |
 |
Registrován: úte črc 22, 2008 7:16 Příspěvky: 84 Bydliště: Bohumín
|
|
Napíšu své zkušenosti. Měnil jsem zipy na Deuteru Transalpine 25. Zanesl jsem batoh do Ostravského Hudy, říkali, že pošlou do Deuteru a přešijou, cena cca. 400,- Kč za výměnu jednoho zipu a ten druhý jen opravili. Za tři měsíce byl zip v pr... Takže jsem to zanesl do Brašnářství v Bohumíně, výměna hlavního zipu 80 Kč, kdo bydlí poblíž, vřele doporučuji.
_________________ ......... tak do toho šlápni, ať vidíš kousek světa ........... ČEST ČEZ :o)
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
jedik
|
Předmět příspěvku: Re: Výměna zipu Napsal: ned srp 1, 2010 18:56 |
|
|
sobb: jakožto osobě ovládající šicí stroj jsem to dal své mamce, ale ta mi řekla, že to je nějaké divné, že tohle teda nedá. A já sám si zašiju tak možná triko nebo ponožku michal.cieslar: díky, to je taky pěkný tip.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
cvejnula
|
Předmět příspěvku: Re: Výměna zipu Napsal: pát srp 6, 2010 12:35 |
|
 |
| nováček |
 |
|
jedik píše: Jasný, já čekám jen, že tam prostě dají nějaký zip, nic víc. Po brašnářství se mrknu, jen jsem se chtěl vědět, jestli někdo nemá osobní zkušenosti, než začnu obvolávat všechny brašnáře dokola. Já jsem si také dávala vyměnit zip u batohu Treksport Patagonia a myslela si, že masivní klasický zip udělá tolik práce jako YKK. Není to tak však. Nový zip se rozjížděl vzápětí. Tak jsem si koupila nový batoh, ač starý byl mimo zipu stále ve formě a hlavně mi výborně na zádech vyhovoval. Výrazně více než jejich nové modely.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 16 ] |
|