Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
Mr.Otradice
|
Předmět příspěvku: Reklamace podrážek Vibram(ano/ne)??? Napsal: stř črc 28, 2010 14:24 |
|
 |
| nováček |
 |
|
Zdravím všechny, před cca 2 měsíci jsem si koupil boty Saltic Granit s podrážkou Vibram Literun. Nachodil jsem v nich cca 120km. Na rozchození 20km a pak zbytek v rumůnských horách(Sureanu). Během akce jsem zjistil, že na krajích vzorku se odlupuje podrážka jako by byla odřezena. Tak bych rád věděl jestli je to normální nebo ne.... Díky za odpověď  Uploaded with ImageShack.us
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
mike
|
Předmět příspěvku: Re: Reklamace podrážek Vibram(ano/ne)??? Napsal: stř črc 28, 2010 16:14 |
|
 |
| Moderátor |
 |
|
|
U nekterych jo, tohle bych nevidel jako problem. Az budu mit cas, tak sem hodim fotku podrazek Meindl Island po 10 dnech v Alpach. Mam je uplne orvane, kusy vzorku pryc, jine rozrezane od suti... reklamovat nebudu, ale tenhle vzorek uz nechci.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Mr.Otradice
|
Předmět příspěvku: Re: Reklamace podrážek Vibram(ano/ne)??? Napsal: čtv črc 29, 2010 11:35 |
|
 |
| nováček |
 |
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
sx02
|
Předmět příspěvku: Re: Reklamace podrážek Vibram(ano/ne)??? Napsal: čtv črc 29, 2010 13:02 |
|
 |
| nadšenec |
 |
Registrován: pát úno 16, 2007 13:23 Příspěvky: 1238 Bydliště: Nastesti v civilizaci
|
|
mike: Až budeš mít čas, prosím nezapomeň na ty fotky - chtěl bych vědět jak moje islandy za 6 let dopadnou. díky
_________________ Fotky z Izraele a Jordánska
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
vonkreuz
|
Předmět příspěvku: Re: Reklamace podrážek Vibram(ano/ne)??? Napsal: čtv črc 29, 2010 13:20 |
|
Registrován: sob bře 1, 2008 21:37 Příspěvky: 3694 Bydliště: Co by cepínem dohodil a nemetodicky v mačkách na MF došel...
|
Mike má Meindl Islandy tak od od Vánoc 09´ 
_________________ "Dobrý den doktore Holube, jedete letos zase do Afriky?" "Doma bude, už se nareisoval dost!" "Asi ne." --- 4 Teo & -ZB- with love... Objel sem náměstí, kde stál objekt, u něho sud, co měl velký objem, tak jsem ho objednal a navíc širokoúhlý objektiv.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
sx02
|
Předmět příspěvku: Re: Reklamace podrážek Vibram(ano/ne)??? Napsal: čtv črc 29, 2010 14:56 |
|
 |
| nadšenec |
 |
Registrován: pát úno 16, 2007 13:23 Příspěvky: 1238 Bydliště: Nastesti v civilizaci
|
vonkreuz píše: Mike má Meindl Islandy tak od od Vánoc 09´  Blbej jsem  ještě se naučit číst. Sorry Miku a Vonkreuzi ignorujte mě. 
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
mike
|
Předmět příspěvku: Re: Reklamace podrážek Vibram(ano/ne)??? Napsal: čtv črc 29, 2010 17:01 |
|
 |
| Moderátor |
 |
|
@vK: od unora 2010 @sx02: v pohode, ty fotky sem urcite casem hodim. Teda, ne ze by me Islandy nedostaly zabrat. Ale Alasky vypadaly po stejne zatezi podstatne lip. Jeste jsem je neprozkoumal podrobne, ale krome podrazky je orvana i obsazka a mam pocit, ze se pare sev...
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
sx02
|
Předmět příspěvku: Re: Reklamace podrážek Vibram(ano/ne)??? Napsal: čtv črc 29, 2010 21:55 |
|
 |
| nadšenec |
 |
|
Těch švů bych se nebál, bo ty moje po pár použitích vypadaly taky blbě ale drží. Zapatlal jsem to voskem 
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|