Oprava díry na bundě Black Diamond
rady a porady pro opravy
Moderátoři: Moderátoři - veteráni, Moderátoři - nová krev
Oprava díry na bundě Black Diamond
od anom » pon říj 19, 2020 12:13
Ahoj, nemá někdo tip kde u nás nechat opravit bundu Black Diamond? Jedná se o bundu First Light Hoody a mám díru na rukávu. Nemáte někdo tip nebo najde se někdo kdo řešil podobný problém? Díky za tipy!
- anom
- nováček
-
Hafi - Moderátor
Re: Oprava díry na bundě Black Diamond
od apuka » pon říj 19, 2020 13:10
To mas nemembranovou zateplenou bundu. Pokud ji mas na outdoor, moje prvni volba by byla diru zalepit paskou Tenacious. Oprava jednoducha, doma proveditelna a stoji do 300 (cena pul metru pasky, zbytek vyuzijes na cokoliv jineho). A je trvanliva.
Pokud bundu pouzivas do mesta/prace/skoly, atd., to je neco jineho, v tom pripade je sikovna svadlena resenim. Nebo idealne najit firmu, ktera dela opravy outdoorovych veci taky pro ne vlastni produkty. Vim, ze existuje/-i, bohuzel ta jednina, co jsem ji znal v OV uz nefunguje, resp. nefunguje tam, kde byli predtim.
Pokud bundu pouzivas do mesta/prace/skoly, atd., to je neco jineho, v tom pripade je sikovna svadlena resenim. Nebo idealne najit firmu, ktera dela opravy outdoorovych veci taky pro ne vlastni produkty. Vim, ze existuje/-i, bohuzel ta jednina, co jsem ji znal v OV uz nefunguje, resp. nefunguje tam, kde byli predtim.
- apuka
- outdoor maniak
• Stránka 1 z 1