Inline v outdooru
Moderátoři: Moderátoři - veteráni, Moderátoři - nová krev
Inline v outdooru
od zbuddy » úte čer 5, 2007 11:15

-
zbuddy - Moderátor
od zbuddy » úte čer 5, 2007 11:54
šíp píše:to ten tunel budete "zajíždět " na bruslích?
opening (poprvé a naposled) inline jízda jediným bratislavským tunelem

-
zbuddy - Moderátor
od patentik » úte čer 5, 2007 12:49

Re: Inline v outdooru
od Rujir » úte čer 5, 2007 15:13
zbuddy píše: Co Ty Ďurko?
Nu hned by som siel, zial, v tom case budem o 150km dalej fungovat v roli svedka na svadbe jedneho z mojich najlepsich kamaratov. Toz tak...
od zbuddy » čtv čer 7, 2007 20:21

-
zbuddy - Moderátor
od pripluv » čtv čer 7, 2007 20:26
od zbuddy » čtv čer 7, 2007 20:30
Přípluv píše:Jestli dojedete až na konec Gabčíkova, tak najdi obsluhu plavební komory a kopni ho do pr...., dědka jednoho.
Nevím přesně, ale ta trasa má asi 100 km, aby mi zbyly síly

Viděl jsi tam nějaké kolobutaře?

-
zbuddy - Moderátor
od zbuddy » pát čer 8, 2007 2:37
Přípluv píše:Ne, ale já byl na vodě a břehy vysoko a daleko
To je pro mne symbolické...

-
zbuddy - Moderátor
od zbuddy » pát čer 8, 2007 2:40

-
zbuddy - Moderátor
od Rujir » pát čer 8, 2007 6:58
od tina » pát čer 8, 2007 9:35

- tina
- účastník
od zbuddy » sob čer 16, 2007 7:53

Stále nikdo, kdo by se 23. připojil? Buď dopoledne kolem Prušánek u Hodonína, kolegyně odtamtaď mi radí, že mám jet k vykopávkám u Mikulčic.
A co to odpoledne v Blavě? I když nevím, zda tam pojedu. Musel bych asi autem, koupit si slovenskou známku...I když to Gabčíkovo poté by za to asi stálo, a z Německa jsem zvyklý jezdit sám svým tempem. Ale zase jet několik desítek km rovně bez krajinných a stavebních útvarů je přece jen nudné....Tak neviem, zda jen nezůstat na Moravě.
P.S. Dena: teď nevím, jaké katání v kaťatech myslíš, to je jen hříčka, nebo jsi viděla moji fotku? Těžko...Teď jezdím v lehkých trenclách

-
zbuddy - Moderátor
od Dena » sob čer 16, 2007 8:19

P. S.: Pravdu díš, fotku znám asi jen z výletu z hor s velbloudem na zádech ..

(

od zbuddy » sob čer 16, 2007 8:32
Dena píše:(už delší dobu- že bych taky někdy konečně oprášila svý dětský inlajny a chrániče ..? )
sekla jsem s tím poté, co mě trápil meniskus a zjištění, že korčule spolu se sjezdovkami jsou na kolínka dost záhul .. taaak nevím
Opraš, já mám problémy s operovaným meniskem (1988) a proto jsem začal jezdit, abych koleno zpevnil. A nyní to (po určitých stovkách či tisících km a bolestech kolena - naposledy na konci března ve Flaeming Skate) je tak, že po 3/4 hod sezení v autě mám nohu ztuhlou a bolavou a po 86 km na bruslích koleno nebolí

Jestli se chceš přidat (Mikulčice či Slovač), nebudu divočit, zvláště po tom sklépku...

-
zbuddy - Moderátor
od zbuddy » sob čer 16, 2007 13:02
jonza píše:Kdyz jsme u oprasovani, kde vsude se da jezdit na bruslich krome cesty Porici-Olympia? neco kde se taky da dojet hromadnou dopravou. Diky
Sice máš napsáno bydliště Havířov, ale asi se ptáš na Brno? Tam jsem nejezdil, ale dnes jsem nějaké trasy u Brna na inlinových portálech viděl...inline Brno a okolí Šíp by mohl poradit, bo nějací se mu motají na cyklotrasách se sluchátky v uších

-
zbuddy - Moderátor
od šíp » sob čer 16, 2007 20:13
zbuddy píše:jonza píše:Kdyz jsme u oprasovani, kde vsude se da jezdit na bruslich krome cesty Porici-Olympia? neco kde se taky da dojet hromadnou dopravou. Diky
Sice máš napsáno bydliště Havířov, ale asi se ptáš na Brno? Tam jsem nejezdil, ale dnes jsem nějaké trasy u Brna na inlinových portálech viděl...inline Brno a okolí Šíp by mohl poradit, bo nějací se mu motají na cyklotrasách se sluchátky v uších
jo jo motají se a štvou nás. teda ne principielně oni, ale jejich chování. kdyby se chovali ohleduplně tak jsou mi šumafuk
od jonza » sob čer 16, 2007 22:38
-
jonza - inventář fóra
od šíp » ned čer 17, 2007 8:03
jonza píše:Jo to znam, na kole mi vsichni ostatni vadi, hlavne bruslari a auta. V aute zase kolari a bruslari, na bruslich ti ostatni, proste je to nejake zamotane. Jo a na lyzich mi vadi prknari a zase naopak...
tak takhle ne-takhle jsem to nemínila a ani nenapsala. když jse cyklista, i v provozu dodržuju předpisy a chovám se tak abych autům nedělala co co bych sama jako řidič nechtěla. když jsem v autě, objíždím cyklisty takovým obloukem, kterým bych jako cyklista chtěla být objížděna. no a na cyklostezce i když jsme 2 tak jezdíme za sebou, kdežto ty prasata bruslaři zásadně vedle sebe. tož tak.
od zbuddy » ned čer 17, 2007 9:10
šíp píše:jonza píše:Jo to znam, na kole mi vsichni ostatni vadi, hlavne bruslari a auta. V aute zase kolari a bruslari, na bruslich ti ostatni, proste je to nejake zamotane. Jo a na lyzich mi vadi prknari a zase naopak...
tak takhle ne-takhle jsem to nemínila a ani nenapsala. když jse cyklista, i v provozu dodržuju předpisy a chovám se tak abych autům nedělala co co bych sama jako řidič nechtěla. když jsem v autě, objíždím cyklisty takovým obloukem, kterým bych jako cyklista chtěla být objížděna. no a na cyklostezce i když jsme 2 tak jezdíme za sebou, kdežto ty prasata bruslaři zásadně vedle sebe. tož tak.
Jak jsem psal již dříve a v jiném vláknu, záleží na ohleduplnosti a inteligenci daného člověka. Ty patříš mezi ty správné. Já bych to ještě doplnil tak, že i chodec (jako pěší řidič) musí vědět, že auto nezastaví na fleku atd. Ale máš pravdu, bohužel bruslaři nejvíce jezdí vedle sebe, pak teprve cyklisti. Ale zase na druhou stranu cyklisti (co jsem zažil v Praze v Braníku a někdy i na Ladronce) si neuvědomují při míjení, že bruslař na rozdíl od nich skoro nezabrzdí nebo nemůže sjet na kamínky ap. V tunelu pod Vyšehradem nesesedají z kola

-
zbuddy - Moderátor
od chonga » ned čer 17, 2007 9:18
.....na tom přechodu mi s...u cyklisti ukrutně. bruslaře jsem snad ještě nepotkal (neberu děti kolem baráku). je teda pravda, že radši jedu lesní cesty nebo polňačky.
od Hafi » ned čer 17, 2007 9:43
zbuddy píše:V tunelu pod Vyšehradem nesesedají z kola![]()
no na kole moc nejezdim a tunelem pod vysehradem z vubec ne, ale i tak kdyz vidim nekde (tedy i v tunelu pod vysehradem) znacku "cyklisto sesedni z kola" tak je mi jasny jak by me to jak cyklistu deptalo.

-
Hafi - Moderátor
od zbuddy » ned čer 17, 2007 12:06
Hafi píše:zbuddy píše:V tunelu pod Vyšehradem nesesedají z kola![]()
no na kole moc nejezdim a tunelem pod vysehradem z vubec ne, ale i tak kdyz vidim nekde (tedy i v tunelu pod vysehradem) znacku "cyklisto sesedni z kola" tak je mi jasny jak by me to jak cyklistu deptalo.
Ale vem si, že tam pomalu jede bruslař a nečeká bezohledného cyklistu

-
zbuddy - Moderátor