Ivan Bajo "Smiech na lane"
Moderátoři: Moderátoři - veteráni, Moderátoři - nová krev
Ivan Bajo "Smiech na lane"
od pavproch » pát led 12, 2007 13:35
Výzva pre slovenských bratov!
Panorama.sk vydává reedici kultovní knížky. Dodací podmínky do zahraničí jsou ale komplikovány platbami za převody, poštovné atak. Já osobně tu knížku chci a na webu panoramy píšou "obmezený počet výtiskov - objednávejte čo najskuor". Nenašel byse mezi zde přítomnými bratry (a sestrami....
) někdo, kdo by mi ji objednal/koupil "za lacno"? Třeba nás (Ćehůňov) bude viacej, takže .....
Edit by Rujir: Aktualizovany zoznam zaujemcov: pavproch, tuso, Přípluv, zatora, tesil, uplne jinej martin, jezo, poldík, tulak, norman_64, Dena, swisss, fcbtomas, modry.sip, patentnik.
Panorama.sk vydává reedici kultovní knížky. Dodací podmínky do zahraničí jsou ale komplikovány platbami za převody, poštovné atak. Já osobně tu knížku chci a na webu panoramy píšou "obmezený počet výtiskov - objednávejte čo najskuor". Nenašel byse mezi zde přítomnými bratry (a sestrami....

Edit by Rujir: Aktualizovany zoznam zaujemcov: pavproch, tuso, Přípluv, zatora, tesil, uplne jinej martin, jezo, poldík, tulak, norman_64, Dena, swisss, fcbtomas, modry.sip, patentnik.
...and push the baby hard.... well, gotta admit I do...
-
pavproch - Moderátor
- Bydliště: Zaplaťpanbu 350km na východ od 100věžaté (a často ještě o 200km dál východněji)
Re: Ivan Bajo "Smiech na lane"
od tuso » pát led 12, 2007 13:43
pavproch píše:Výzva pre slovenských bratov!
Panorama.sk vydává reedici kultovní knížky. Dodací podmínky do zahraničí jsou ale komplikovány platbami za převody, poštovné atak. Já osobně tu knížku chci a na webu panoramy píšou "obmezený počet výtiskov - objednávejte čo najskuor". Nenašel byse mezi zde přítomnými bratry (a sestrami....) někdo, kdo by mi ji objednal/koupil "za lacno"? Třeba nás (Ćehůňov) bude viacej, takže .....
Jestli nám to neobjedná Rujir, tak to můžu objednat na máminu adresu. Taky bych tu knížku chtěl.
Být K.O. a říkat O.K. je tajemství úspěchu...
od pripluv » pát led 12, 2007 13:45
Dejte mi někdo odkaz přesně na ti knihu ... asi vím co to je, ale chci to omrknout a ani bych se nedivil, kdybych to chtěl taky.
od pripluv » pát led 12, 2007 13:51
To je onóóó, já cu takýýý, prosííím objednejte mi ji někdo takýýý
Sem si v banneru všiml Jánošíka, ale tohoto nee

Sem si v banneru všiml Jánošíka, ale tohoto nee

od tuso » pát led 12, 2007 13:54
Přípluv píše:To je onóóó, já cu takýýý, prosííím objednejte mi ji někdo takýýý![]()
![]()
![]()
Sem si v banneru všiml Jánošíka, ale tohoto nee![]()
Zkuste někdo atakovat Rujira anebo Conny a kdyby ne, tak to objednám já, i když mamka je právě nemocná, takže bych radši, kdyby to objednal někdo jiný. Ale když už, tak na mě myslete.
Být K.O. a říkat O.K. je tajemství úspěchu...
od pavproch » pát led 12, 2007 13:58
Rujiréééééééé!!!
Connýýýýýýý!!!
Hynku! Viléme! Jarmilo!
(Hmmmm, aspoň je vidět, jaxem na tom s češtinou a literaturou... původně sem tam napsal Slávku! Jarmilo!, což je samozřejmě blbost.... ale z matyky sem měl dycky za 1!
)
Connýýýýýýý!!!
Hynku! Viléme! Jarmilo!

(Hmmmm, aspoň je vidět, jaxem na tom s češtinou a literaturou... původně sem tam napsal Slávku! Jarmilo!, což je samozřejmě blbost.... ale z matyky sem měl dycky za 1!

Naposledy upravil pavproch dne pát led 12, 2007 15:32, celkově upraveno 4
-
pavproch - Moderátor
- Bydliště: Zaplaťpanbu 350km na východ od 100věžaté (a často ještě o 200km dál východněji)
od pripluv » pát led 12, 2007 14:47
pavproch píše:...aspoň je vidět, jaxem na tom s češtinou a literaturou...
A kde máš Viléma?

Nojono, ale z matyky jsem propad'

od uplne jinej martin » pát led 12, 2007 14:59
Taky by so mel zaujem. Moje kopie-kopie-kopie není ono.
Budocnost patří aluminiu!
-
uplne jinej martin - nadšenec
od Rujir » pát led 12, 2007 15:21
No jooo. Mate to mat. Tak ja toho kupim za kamion a preveziem ho do CR.
Inak nemam problem to kupit, poslat po segre do CR, enem vymyslite sposob distribucie, pac ak segre povie, ze chcem aby to poslala v 20 tich balikoch na 20 roznych adries, tak ma asi posle tak, kde slnko nesvieti...
BTW kedy dame uzavierku pre zaujemcov na definitivny pocet kusov? Aby som to neobjednaval na 5x.

BTW kedy dame uzavierku pre zaujemcov na definitivny pocet kusov? Aby som to neobjednaval na 5x.

If you're feeling original, it means you just haven't read enough.
od pavproch » pát led 12, 2007 15:33
tesil píše:...kdyby tak ještě někdo reeditoval Procházku
Už sem se vy-pře-re-editoval sam.....

Ale z matyky fuckt za jedna!
Update: že tys myslel teho doyena CS horolezení a ne toho mýho chybějícího Viléma, že?!?!

-
pavproch - Moderátor
od Rujir » pát led 12, 2007 15:38
OK, tak sa dohodnime, ze:
UZAVIERKA objednavok, buduci piatok tj. 19.1.2007 presne o 18.00.
Zaujemci proste piste sa do vlakna a ja potom skusim vyrobit uceleny zoznam a dam vam ho skontrolovat, ok? A medzitym si vymyslite sposob distribucie.
Zaujemci proste piste sa do vlakna a ja potom skusim vyrobit uceleny zoznam a dam vam ho skontrolovat, ok? A medzitym si vymyslite sposob distribucie.
If you're feeling original, it means you just haven't read enough.
od tesil » pát led 12, 2007 15:47
pavproch píše:tesil píše:...kdyby tak ještě někdo reeditoval Procházku
Už sem se vy-pře-re-editoval sam.....![]()
![]()
Ale z matyky fuckt za jedna!
Update: že tys myslel teho doyena CS horolezení a ne toho mýho chybějícího Viléma, že?!?!
![]()
![]()
BINGO

-
tesil - nadšenec
od conny » pát led 12, 2007 16:02
Rujir píše:OK, tak sa dohodnime, ze:
rujir zabali 20 balikov napise na ne adresy a da ich poslat segre na poste

keby si nieco potreboval helfnut, daj vediet.
Every dream was given to us with the power to make it true.
-
conny - inventář fóra
od zatora » pát led 12, 2007 16:43
tak to je f kuidu, se chystam jet do salticu pro lezečky tak bych to mohl přobrat lidem z okolí rožnova, akorát se mi asi nebude chtit cekat tak dlouho
no neco s tim udelame

-
zatora - účastník
Zpět na Outdoorová literatura a časopisy