Rujir píše:poldík píše:ale můj argument s údržbou musíš uznat.
to že mě se míň připalují věci na nerezu než na hliníku je asi dost subjektivní věc.
Co sa tyka udrzby, tak tomu opat nerozumiem. Hlinikovy esus drhnem pieskom rovnako ako nerezovy.
Ja viem, ze teraz asi posobim dost utocne, ale v tomto mam proste uplne opacny nazor aj skusenosti.
prave, ja s nerezem mam take negativni zkusenosti, a prave me zaujala tady ta zalezitost,,
Marketing je silna vec
Nádobí vyrobené z tohoto materiálu spojuje výhody vaření v hliníku i v nerezu. Hliník perfektně rozvádí teplo, dobře se připravuje strava, špatně se myje, snadno se deformuje. Nerez špatně rozvádí teplo, špatně se připravuje strava, dobře se myje, je pevný. Kromě vyšší ceny má „sendvič“ všechny dostupné výhody a je tedy nádobím splňující všechny požadavky náročného uživatele. Perfektní vzhled je docílen černým matným lakem, který mimoto pomáhá k dokonalému přenosu tepla a chrání hliníkovou vrstvu před odíráním.