..
Napsal: pon zář 3, 2007 8:24
Nejlepší čokoládka je ta kterou sním kámošovi na horách, bo tu svoji jsem nechal doma.
ČESKOSLOVENSKÉ OUTDOOR FÓRUM
http://www.outdoorforum.cz/
tuso píše:Já mám nejradši svíčkovou z milky, tatarák z milky, roštěnou z milky a Radegast.
Rodriguez píše:Teda divým se že tady nikdo z vás nepreferuje čokoládu na vaření,já osobně jí mám ze všech asi nejraději hlavně když je určená jako vrcholová to se na ní těším už od rána
Rodriguez píše:Teda divým se že tady nikdo z vás nepreferuje čokoládu na vaření,já osobně jí mám ze všech asi nejraději hlavně když je určená jako vrcholová to se na ní těším už od rána
zbuddy píše:Přípluv píše:A přitom každé třetí dítě v Rakousku nakreslilo v jakémsi testu krávu fialovou .
My zase máme složenky, krávy zelený
Dena píše:uaa admini smažte je- stejné příspěvky- mě už se to nedaří ..
Přípluv píše:Chilli by se mělo přidávat do všeho ...
Nejlepší čokoládu jsem měl v Gornoaltajsku, bylo tam snad 75% kakaovýho másla.
ZbynekN píše:@Sirah: Vyrábí jí Lindt a maj ji třeba v tescu,hypernově apod. Kousek tu mam, ale mailem se posílá blbě
Sirah píše:z vin mam nejradeji cabernet Syrah...
Rujir píše:Sirah píše:z vin mam nejradeji cabernet Syrah...
Z vin mas najradsej Syrah? Neverim!
Sirah píše:Rujir a mam a mam a mam Ochutnal si ho nekdy? Je vyyyyborne
Rujir píše:Sirah píše:Rujir a mam a mam a mam Ochutnal si ho nekdy? Je vyyyyborne
My, byvali casnici sme ochutnali vsetko mozne. Syrah samozrejme moze byt, ale Cabernet Sauvignon je Cabernet Sauvignon.
Dena píše:tryptofan- pak serotonin= hormon štěstí a už se v tom kyvadélku houpáme .. pak zase chuť na slané, pak zase na kyselé a tak pořád dokola ..
http://www.mineralfit.cz/clanek/1347--c ... -past.html
já vím- nezkracuji
Sirah píše:Dik, tak hned jak pudu do mesta, tak si ji koupim
Cokolada s mensim mnozstvom kakaoveho masla a vacsim mnozstvom odtucnenej hmoty sa bude rozpustat pri vyssej teplote - takze varova cokolada, co nie je delikatesa 1. triedy, ale jest sa to este da. Este odolnejsia bude, ak bude kakovy tuk kompletne nahradeny nejaky ztuzenym rastlinnym tukom. Takze kompletne ztuzeny tuk s dlhym retazcom a zamiesat do toho nizkotucny kakaovy prasok. Chut sa bude asi blizit tej zmienovanej americkej, ale bude to vazne lacne.minipolis píše:Bílou Schogetten...ale chci se na něco zeptat, pokud to zde již někdy proběhlo, sorry (jako) za případnou multiplicitu: Američtí vojáci prý v Iráku fasovali jakousi čokoládu, která se v horku nerozpouští. Cenou za tuto vymoženost byla otřesná chuť.
Jakoze neodpovida napodobovanemu "originalu"?lojzmen píše:Chuť a vzhled za nic nestojí.