Ako sa stravovať
zkušenosti, rady, dotazy.
Moderátoři: Moderátoři - veteráni, Moderátoři - nová krev
Ako sa stravovať
od kubo » čtv led 25, 2007 13:06
Caute
Kedze som este nebol na viacdených túrach nemam zidne skusenosti zo stravovaním. Plánujem ich praktizovať a tak by som chcel nejake konkrétne rady co ako kedy jesť. Nejake recepty a kolko toho kontretne brat na kolko dni. dakujem za vase rady
Kedze som este nebol na viacdených túrach nemam zidne skusenosti zo stravovaním. Plánujem ich praktizovať a tak by som chcel nejake konkrétne rady co ako kedy jesť. Nejake recepty a kolko toho kontretne brat na kolko dni. dakujem za vase rady
Re: Ako sa stravovať
od Hafi » čtv led 25, 2007 21:45
kubo píše:Caute
Kedze som este nebol na viacdených túrach nemam zidne skusenosti zo stravovaním. Plánujem ich praktizovať a tak by som chcel nejake konkrétne rady co ako kedy jesť. Nejake recepty a kolko toho kontretne brat na kolko dni. dakujem za vase rady
Jednoduchý +), večer zahrajete karty a kdo prohraje (popřípadě ten/ta/to psychicky nejslabší, když není po ruce nic, coby šlo hrát), ráno vyrazí do sámošky ++) pro měkký rohlíky, studený mlíčko a nějakej kus salámu. K obědu to chce řízek mezi chlebama z domova od maminky a večeře: gulášek/svíčková/... v místnim pohostinství (pokud je na výběr, tak doporučuju se místních zeptat, kde dobře a levně vařej).
______________________________________________________________________________________________
+) No vidíš, jak je to jednoduchý!
++) v příštím díle našeho vzdělávacího pořadu se dozvíte, jak to udělat, když je to do sámošky více než den chůze a hodpoda taky neni po ruce
-
Hafi - Moderátor
- Příspěvky: 8430
- Registrován: pát led 5, 2007 10:28
- Bydliště: Už zas Praha :-(
od pripluv » pát led 26, 2007 6:50
Instantní brkaše a hodně chilli. Jde na tom vydržet tři tejdny. Jedna kaše na jeden den pro dva lidi. No, a ráno na půl jednu rohožku (čínská polívka). S chilli samozřejmě...
od brhel » pát led 26, 2007 8:16
Přípluv píše:Instantní brkaše
ale už musí bejt s mlíkem, bacha na to. a i tak doporučuju do toho přidávat sušený mlíko.
dobrá věc jsou křehké plátky a bejt 14 dní jen o lovečáku je fakt humus. chce to taky uzenej sejra (parenica...)
od honzi » pát led 26, 2007 9:28
Doma si připravím na sádle osmahlou cibulku(hoodně cibulky) a naleju to do vaníček z plastu a dam ztuhnout do ledničky.Když se to potom v kopečcích naleje na tu br kaši tak už to i po týdnu i dvou docela chutná.A stím sádlem to vydrží docela dlouho.A v nouzi to lze i mazat na chleba či suchary.Ale tolik toho zase nenosím.
Honzi
Věci se prostě dějí.Čert je vem.
Věci se prostě dějí.Čert je vem.
od brhel » pát led 26, 2007 10:09
k snídani je dobrá ovesná kaše ultra fit n slim. je to sice pro hubnoucí dietu, ale kaše má hodně energie a řekl bych, že mi chutná více než ovesná kaše pana oetkera
od Ryba » pát led 26, 2007 10:35
Pcha, taková změkčilost! V ´91 jsme si byli v Anglii "nahrabat" na brigádě a 3 měsíce jsme byli živí na poridži z echt vloček. Vařeno na kostkách lihu, kterého byl vééélký nedostatek, navíc se to fest připalovalo. Takže přes noc namočit do VODY a ráno přivést do varu, zamíchat trochu nějaké místní Ramy a cukru a hotovo. Buééé!
Jo, ale na řídký kaše bacha! Když jsme lezli na Snohettu, nabouchali jsme se ráno jakési takové tekuté krupičky a po 3 hodinách výstupu morálka poklesla natolik, že někteří byli hlady schopni kvůli půl krajíčku chleba umlátit bližního svého kamenem.
Jo, ale na řídký kaše bacha! Když jsme lezli na Snohettu, nabouchali jsme se ráno jakési takové tekuté krupičky a po 3 hodinách výstupu morálka poklesla natolik, že někteří byli hlady schopni kvůli půl krajíčku chleba umlátit bližního svého kamenem.
od Rujir » pát led 26, 2007 14:32
Ryba píše:Pcha, taková změkčilost! V ´91 jsme si byli v Anglii "nahrabat" na brigádě a 3 měsíce jsme byli živí na poridži z echt vloček. Vařeno na kostkách lihu, kterého byl vééélký nedostatek, navíc se to fest připalovalo. Takže přes noc namočit do VODY a ráno přivést do varu, zamíchat trochu nějaké místní Ramy a cukru a hotovo. Buééé!
Jo. Tak takychto som stretaval v USA. Styri mesiace makali 16 hodin denne a za cely ten cas nejedli nic ine nez toastovy chleba s arasidovym maslom. Jeden chalanisko musel byt hospitalizovany este v USA a druhy si lieci zaludok este asi aj teraz.
If you're feeling original, it means you just haven't read enough.
od patentik » pát led 26, 2007 14:52
tak presne takovou zkusenost mam take - chleb a arasidove maslo je v podstate za par centu a zejmena polaci to do sebe tlacili velmi vytrvale
za světlem se vydejte k nám - levné svítilny, led lenser, maglite, cyklo osvětlení, ...
od Gav » pát led 26, 2007 19:37
Rano : domaci ovesna kase
Pres den : chleba a nejaka pastika |nugeta / marmelada
Vecer : susena sibule / cocka / hrach / bramborova kase / suseny maso / cesnek / slanina + par pytliku koreni -)
A naprosto si uz nejakou dobu nestezuju...nechapu, jak sem mohl zit na dobrejch hostincih a jnech praskovejch "lahudkach" -))
Pres den : chleba a nejaka pastika |nugeta / marmelada
Vecer : susena sibule / cocka / hrach / bramborova kase / suseny maso / cesnek / slanina + par pytliku koreni -)
A naprosto si uz nejakou dobu nestezuju...nechapu, jak sem mohl zit na dobrejch hostincih a jnech praskovejch "lahudkach" -))
Příspěvků: 15
• Stránka 1 z 1
Zpět na Vařiče, zapalovače, nádobí, vaření