Re: Jaký líh k vaření?
Napsal: pát zář 30, 2022 15:10
OK, to ale asi pouzivas trochu jinou matematikuntz píše:cisla mi naprosto dokonale sedi
Mne to obcas nesedi na jednu stranu, obcas na druhou. Napr.
Pokud to ma byt jeden 220g pytlik (vcetne sus. mleka, tos psal, ze je v tom) + pro kazdeho tatranky, to je pro tri lidi dokopy 361g pro Opavia Tatranky nebo 355g pro Tatranky Sedita nebo prinejmensim 319g pro male Tatranky Sedita , kazdopadne vice nez 100g.ntz píše:100g snidanove smesi (== snidanovy pytlika ~220g pro vsechny, zapocital jsem i tatranku a suseny mliko)
100g klobasy / os/den, tj. taky zadnych par gramu, ale 33,3 g na den. Pytlikove polevky kazdy den, at uz cinske nebo "nase". Atd. - ale na tom vubec nezalezi.
Co jsem ja svym puvodnim dlouhym prispevkem chtel rict je, ze jste tahali (at je to po Tvem 650g/os/den), tak na 7 dnu kazdy cca 4,5 kila vice-mene sucheho jidla. A ze ja jsem toho zdaleka tolik na vahu nespotreboval ani "nesucheho" (zelenina/konzervy/normalni chleb, ..) v prepoctu na 7 dnu a pritom jsem rozhodne hlady netrpel a varil jsem si poradnou porci vecere kazdy den. Ze mi ta vaha Vaseho jidla prijde hodne ujeta.
Nic vice, nic min.
Pripadne jeste jen, ze se da na danou dobu mit docela vyrazne min vazici jidlo, ktere bude naprosto plnohodnotne ze vsech hledisk, mozna i lepsi nez to varene Vami (to netvrdim, protoze jednak kazdemu chutna neco jineho a po dlouhem dnu vlastnorucne uvarene bude vzdy chutnat vice nez to same stejne uvarene doma .