Ostrava
informace o srazech budoucích i minulých
Moderátoři: Moderátoři - veteráni, Moderátoři - nová krev
Ostrava
od Blaf » stř pro 5, 2007 23:18
takze ostravaci a blizci pratele!!!! pojdme udelat nejaky nekde v Ove....nebudeme diskutovat o meste ptz tim bude Ostrava:D a kde to uz tam je vcelku jedno....zaslechl sem tip na knajpu kde maj supr levne pivecko,zjistim neco o ni a dam vedet....otazka na diskuzi je kdy??? jeste do Vanoc?? tento vikend ne...takze zacneme pristim....a asi se shodneme ze se pocitaji z dnu asi jen Pa+So+Ne pres tyden to asi nepujde 

-
Blaf - inventář fóra
od jedik » stř pro 5, 2007 23:29
Cvrk píše:...a tak Ostravské setkání skončilo dřív, než začalo...

Jinak kdykoliv-kdekoliv, klidně i přes týden, stačí napsat.
Jsou tiché jak ten černý bor, co kryje jejich hlavy sivé, to hřebeny jsou našich hor, to Beskydy jsou zádumčivé.
od zbuddy » stř pro 5, 2007 23:29
Cvrk píše:...a tak Ostravské setkání skončilo dřív, než začalo...
Tož jste toho moc nepředvedli, synci

"Protože mi za hodinu jede co?" "Protože Ti za hodinu jede vlak, vole" 

-
zbuddy - Moderátor
od Cvrk » stř pro 5, 2007 23:33
No, tak to budu muset vzít do ruky já! Zítra se domluvím s Tusem, kdy můžem....a vy se přispůsobíte.
Zbuddy dorazí povinně, aby se pak mohl chlubit, že byl na všech srazech! 

Carpe Diem! Lovte kapry!
-
Cvrk - inventář fóra
od zbuddy » stř pro 5, 2007 23:35
Cvrk píše:No, tak to budu muset vzít do ruky já! Zítra se domluvím s Tusem, kdy můžem....a vy se přispůsobíte.Zbuddy dorazí povinně, aby se pak mohl chlubit, že byl na všech srazech!
Tak to musí být sraz 23.12. To dovalím určitě a můžeme udělat telemost OF!
"Protože mi za hodinu jede co?" "Protože Ti za hodinu jede vlak, vole" 

-
zbuddy - Moderátor
od Hanzik » stř pro 5, 2007 23:49
Blaf píše:nene sem ze Senovseko oddilu
Jo tak, vy jste meli tabor na Libave kousek od Cermne, ze? Teda aspon vase holky, ty tusim byly na nasem tabore na navsteve na nejaky ten mezioddilovy turnaj...

Jinak teda muzu pres tyden krom pondeli a ctvrtka, to byvam vetsinou na stene

Re: Ostrava
od ToM » čtv pro 6, 2007 0:35
Blaf píše:Takže ostraváci a blízcí přátelé!!!! Pojďme udělat nějaký někde v OVě....
Jsem pro, co takhle druhá půlka ledna? Mám totiž stejný problém jako
Jitka píše:...Myslím že nejméně do šesti budu v práci(at žijou outdoor obchody a vánoční nákupy...
S tím rozdílem, že tam budu do 20 hod.
- ToM
- účastník
od jedik » čtv pro 6, 2007 9:14
Pokud by se tedy udál onen předvánoční, tak prosím až ten další týden, páč příští jsem
Děkujíí.

Jsou tiché jak ten černý bor, co kryje jejich hlavy sivé, to hřebeny jsou našich hor, to Beskydy jsou zádumčivé.
od Cvrk » ned pro 9, 2007 22:36
Tak pánové a (doufám, že se nějaké v Ostravě najdou - i dámy) právě teď, v této hodině jsme se s Tusem domluvili, že sraz Ostravské sekce bude 21. prosince a to v hospě "U hejtmana", což je v budově bývalého Domu kultury Vítkovic, v 18. hodin, čili v šest večer. Svoje přihlášky odesílejte na adresu SZ Tuso!Dá mi na SZ Cvrk! 

Carpe Diem! Lovte kapry!
-
Cvrk - inventář fóra
od tuso » pon pro 10, 2007 9:26
Blaf píše:pche nejaci ofoukli ne???jak my sme se dohodli
snad valna vetsina se musi dohodnout...
I valnou většinu musí někdo vést. A my jsem se toho ujali úplně zdarma a dobrovolně.

Být K.O. a říkat O.K. je tajemství úspěchu...
od ONDRA » úte pro 11, 2007 20:28
kurňa, 21. přijede kámoš z Litomyšle. chodíme každý rok před vánocema na Lysou a pak do hospy. Letos jsem špekuloval kam zapadnem a ten kulturák je hodně pohodová hospa. jestli tady toho 21. budem, tak se ukážem.
-
ONDRA - účastník
od vencla » úte pro 11, 2007 20:39
dobre, pouvazuju jak mi to v patek vecer bude vychazet. jinak ta hospa je z ktere strany toho kulturaku? je to pomerne velke( skoro vic jak pul svině ) a v životě sem ten lokal nenavstivil. takze aspon ty souradnice by se hodily

od tuso » stř pro 12, 2007 10:02
vencla píše:dobre, pouvazuju jak mi to v patek vecer bude vychazet. jinak ta hospa je z ktere strany toho kulturaku? je to pomerne velke( skoro vic jak pul svině ) a v životě sem ten lokal nenavstivil. takze aspon ty souradnice by se hodily![]()
Jak vypadneš z tramvaje na zastávce Dům kultury Vitkovic, tak hned naproti na rohu.
Být K.O. a říkat O.K. je tajemství úspěchu...
od patentik » stř pro 19, 2007 15:10
Tez nejspise dorazim, jen pro poradek - byvaly dum kultury vitkovic je soucasny dum kultury mesta ostravy? naproti te rozestavene betonove hruze na ul. 28.rijna?
za světlem se vydejte k nám - levné svítilny, led lenser, maglite, cyklo osvětlení, ...