Lezecké a kulturní srazíky Praha (14.12. Namesti Miru)
Moderátoři: Moderátoři - veteráni, Moderátoři - nová krev
Lezecké a kulturní srazíky Praha (14.12. Namesti Miru)
od -ant- » pon čer 2, 2008 16:05
fossil píše:Tak jsem otestoval další lehčí cestu, kterou můžu doporučit..V pražských Hlupočepech na plotnách naprosto profláknutou Železniční...
Jen doplním pro zvídavé: Hlubočepské plotny
PS: Kdy jsi tam byl? Já to tam očumoval někdy v týdnu (asi ve St nebo ve Čt večer) a zrovna si ji tam nějakej borec dával

Chystám se tam příští týden když počasí dovolí, že bych si se samojištěním zkusil cesty na Levé plotně z odkazu ty 1-13. Sice si myslím, že 7 ani 8 nedám, ale kdo ví, s obtížností dle UIAA žádný zkušenosti nemám

Myslím že budu rád, když se mi zadaří alespoň ta Silvestrovská za 4

od ZbynekN » pon čer 2, 2008 17:05
-ant- píše:Chystám se tam příští týden když počasí dovolí, že bych si se samojištěním zkusil cesty na Levé plotně
Samojištění? Neni to nebezpečný? (Vim, že neni

od fossil » pon čer 2, 2008 17:59
-ant- píše:fossil píše:Tak jsem otestoval další lehčí cestu, kterou můžu doporučit..V pražských Hlupočepech na plotnách naprosto profláknutou Železniční...
Jen doplním pro zvídavé: Hlubočepské plotny
PS: Kdy jsi tam byl? Já to tam očumoval někdy v týdnu (asi ve St nebo ve Čt večer) a zrovna si ji tam nějakej borec dával
Chystám se tam příští týden když počasí dovolí, že bych si se samojištěním zkusil cesty na Levé plotně z odkazu ty 1-13. Sice si myslím, že 7 ani 8 nedám, ale kdo ví, s obtížností dle UIAA žádný zkušenosti nemám
Myslím že budu rád, když se mi zadaří alespoň ta Silvestrovská za 4
My tam byli s přítelkyní myslim ve čvrtek nějak odpoledne, když jsme odcházeli, tak tam akorát dovalil nějakej borec se slečnou a vypadalo to, že se chystá i na ty 7 nebo co je, hned vlevo do Železniční.
Jinak jestli chceš ještě příjemný cesty, doporučuju třeba Cesta přes šabaku, Titanka, Hádavá a pak myslim Lucina... tyhle cetsy jsem lezl.. první tři jsou v pohodě, u tý Luciny (jestli je to ona) je děsně oklouzanej nástup až k prvnímu nejtu, ale dá se to... Minule jsem si řek, že zkusim co že to je 7+ a jal jsem se nastoupit do Nirvány:-D Padlo asi 5-6 pokusů a pak jsem to vzdal:-D No mám hooodně co lízt, než se do takový cesty podívám někam dál než dva kroky na nástupu:-D
od mayya » pon čer 2, 2008 18:06
-ant- píše:Chystám se tam příští týden když počasí dovolí, že bych si se samojištěním zkusil cesty na Levé plotně
ZbynekN píše:Samojištění? Neni to nebezpečný? (Vim, že neni, já jen kdybys potřeboval jističe, to bych zvlád. A na plotny se rád mrknu
)
No, pokud to bude ve všední den fakt až večer po práci, možná bych se taky "mrkla"

(dalajlama)
-
mayya - inventář fóra
od teoretic » pon čer 2, 2008 20:01
právě jsem si byl zalézt kousek od domova - sám. První zkoušení samolezby - Tibloc + prusík na fixu . A fachá dobřeZbynekN píše:Samojištění? Neni to nebezpečný? (Vim, že neni, já jen kdybys potřeboval jističe, to bych zvlád. A na plotny se rád mrknu
)

t.
výjimka, víkend, visačka, kvůli - aby to vešlo do krve

-
teoretic - Moderátor
od -ant- » úte čer 3, 2008 7:53
ZbynekN píše:... já jen kdybys potřeboval jističe, to bych zvlád. A na plotny se rád mrknu
Jo to by bylo fajné, na prvním se bojím o dost víc a vylezu míň než s lanem u obličeje

mayya píše:No, pokud to bude ve všední den fakt až večer po práci, možná bych se taky "mrkla"....
Mno viděl bych to tak kolem 17h, možná až 18h na místě ve všední den (vidět je stejně do 21h), tak někdy mezi 10.6-12.6. dle moci účastníků. Tento týden nemohu bo nemám s sebou materiál, leda na čumendu, kdyby jste někdo šel

Že by jsme udělali lezecký srazík?

od fossil » úte čer 3, 2008 8:49
-ant- píše: Mám jen třicku lano, ale na tu spodní část by to mělo stačit, a nebo bys mohl jistit shora (což je vlastně u nástupů na ty 8 a 9 prásky) přes půlloďák
30m lano tam stačí v pohodě i na slanění - na ty kratší cesty v pravý části levý plotny:-D Prostě cesty 13, 12. atd...

od mayya » úte čer 3, 2008 9:05
Jindro, co ty na to? Přidáme se? A Tomíku??
(dalajlama)
-
mayya - inventář fóra
od teoretic » úte čer 3, 2008 9:14

t.

-
teoretic - Moderátor
od ij1 » úte čer 3, 2008 10:04
mayya píše:Hmm, tak já bych zatím mohla 10. nebo 11., spíš až k tý šestý. Lano mám půjčený 50m.
Jindro, co ty na to? Přidáme se? A Tomíku??
11.6. jsem od 15.hodiny free. Jestli termín bude sedět jdem do toho. Jinak od pátku do neděle by jsme mohli taky něco spáchat (třeba zajet k teoretikovi), alespoň by jsme mohli vyzkoušet tvá nová presa

- ij1
- účastník
- Bydliště: školní léta-pokrušnohoří, středoškolská léta-Šumava,manželská a rodičovská léta-Praha
od mayya » úte čer 3, 2008 10:48
@teo: ty budeš začátkem týdne pryč, viď - kdy se vracíš?
(dalajlama)
-
mayya - inventář fóra
od teoretic » úte čer 3, 2008 10:51
kjj, vracím se až v pátek večermayya píše:@teo: ty budeš začátkem týdne pryč, viď - kdy se vracíš?
ale šlo by to asi teď v tu sobotu odpoledne

t.

-
teoretic - Moderátor
od teoretic » úte čer 3, 2008 11:06
jsem promayya píše:Víkend budu plánovat až tak ve čtvrtek. Ale teoretickysobota odpo - lezecký srazík v Ústí?

jako destinaci navrhuju Tašov nebo Mlynářův kámen
t.

-
teoretic - Moderátor
od ij1 » úte čer 3, 2008 11:29

- ij1
- účastník
- Bydliště: školní léta-pokrušnohoří, středoškolská léta-Šumava,manželská a rodičovská léta-Praha
od Letec » úte čer 3, 2008 11:49
mayya píše:@ij1 + all: OK, vyhovuje středa 11.6. všem dalším zájemcům?
Mohl bych se taky 11.6. přidat na ty plotny? Dik
- Letec
- účastník
od Tomík » úte čer 3, 2008 12:29
Kimit píše:Ty jo... to byla ale akce na reakci... Takové krásné OT a co udělá změná názvu, co?

no, druhou možností bylo oddělit nové vlákno, leč to a/ je víc práce b/ by si v tomto případě měl rozhodnout (a udělat) zakladatel vlákna

-
Tomík - Moderátor
- Bydliště: Když nejsem v Praze, tak Horní Police u České Lípy, a jinak všelikdes :-)
od mayya » úte čer 3, 2008 12:34
lezecký srazík Ústí - sobota 7.6.
teoretic
ij1
mayya ??
lezecký srazík Praha/Hlubočepské plotny - středa 11.6.
-ant-
ij1
ZbyněkN
Letec
mayya
fossil ??
(dalajlama)
-
mayya - inventář fóra
od teoretic » úte čer 3, 2008 12:53
t.

-
teoretic - Moderátor
od fossil » úte čer 3, 2008 13:58
mayya píše:I.sčot:
lezecký srazík Ústí - sobota 7.6.
teoretic
ij1
mayya ??
lezecký srazík Praha/Hlubočepské plotny - středa 11.6.
-ant-
ij1
ZbyněkN
Letec
mayya
fossil ??
Napište sem v kolik tam tak budete a buď dovalim nebo:-D
od teoretic » úte čer 3, 2008 14:16
zpátky jezdí vlaky do Práglu pravidelně do cca 21 hodin min. 1x za hodinu
t.

-