Novinky na Pohora.cz

SOUTĚŽ: Zapojte se do soutěže s Mobil Pohotovost a vyhrajte chytré hodinky Galaxy Watch Active2 v hodnotě 7 990 Kč!
Sleva v Hudy sportu
Moderátoři: Moderátoři - veteráni, Moderátoři - nová krev
Sleva v Hudy sportu
od packy » ned led 21, 2007 22:36
prave jsem jel tramvaji kolem Hudy v Plzni a vsude visi plakaty, ze od 22.1. je vyprodej a slevy az 50%, tak jsem zvedavy co tam budou mit pekneho

Re: Sleva v Hudy sportu
od djx1 » ned led 21, 2007 22:40
packy píše:Ahoj,
prave jsem jel tramvaji kolem Hudy v Plzni a vsude visi plakaty, ze od 22.1. je vyprodej a slevy az 50%, tak jsem zvedavy co tam budou mit peknehoNemate nekdo treba nejaky blizsi info?
)
Rekl bych, ze tam bude tak 10 tricek, jenz nemuzou tri roky prodat. A pak tam budou boty od velikosti 53:-)
Hold ty slevy u nas nejsou takove, jako trebab tady v UK...kde je sleva na vse v rozmezi 30-70%.
od Rujir » ned led 21, 2007 23:06
djx1 píše:Rekl bych, ze tam bude tak 10 tricek, jenz nemuzou tri roky prodat. A pak tam budou boty od velikosti 53:-)
Hold ty slevy u nas nejsou takove, jako trebab tady v UK...kde je sleva na vse v rozmezi 30-70%.
Tak neviem, ale minuly alebo predminuly rok sa ta zlava tykala aj mnozstva uzitocnych veci. Ale je fakt, ze to dlho netrvalo kym zmizli a ostali tam len tie tricka.

od packy » pon led 22, 2007 0:04

od Bedrich » pon led 22, 2007 5:54

od brhel » pon led 22, 2007 9:29
djx1 píše: A pak tam budou boty od velikosti 53:-)
no to je smůla. kamarád má velikost asi 48 nebo 49 a ještě se mu v obchodě nestalo, že by mu řekli, jestli nechce trošku větší boty. to já ho ted k hudymu pošlu

od jonza » pon led 22, 2007 19:38
od djx1 » pon led 22, 2007 19:48
Bedrich píše:No ja taky nejak nechci snizovat slevy v hudaci, ale problem je kdyz slevujou opravdu neco solidniho, tak to bud pro sebe nebo pro znamy rozeberou zamestanci nebo brigadnici a tam zustanou leda naky hyper velikosti
Asi tak nejak.
A to co zustane na kramu hned zmizi, takze kdyz prijdes druhej den, najdes tam opravdu jen ty trika.
Nevim, zda mam smulu, ale na mou postavu (vetsinou velikost M nebo L, coz je asi hodne rozsirena velikost) tam vetsinou nic neni. Bud S, XS a nebo pak obr hadry. Je to tak kazdej rok.
Treba tady v UK meli Paclite bundu od The North Face za 150 liber. Po sleve 80liber....ale meli vsechny velikosti...a to ta sleva trvala od zacatku prosince. Bunda pekna a pouzitelna, takze pak se tu vyplati cekat na slevy. Proste koupis to co potrebujes a ne to, co bys treba mohl nekdy potrebovat.
od uplne jinej martin » pon led 22, 2007 21:15
djx1 píše:Paclite bundu od The North Face za 150 liber. Po sleve 80liber....ale meli vsechny velikosti...a to ta sleva trvala od zacatku prosince. Bunda pekna a pouzitelna, takze pak se tu vyplati cekat na slevy. Proste koupis to co potrebujes a ne to, co bys treba mohl nekdy potrebovat.
Mezi náma, nortface hadry nejsou zadna extratrida, to z nich svoji cenovou politikou udelal Hudy.
-
uplne jinej martin - nadšenec
od poiko » pon led 22, 2007 22:03
uplne jinej martin píše:Mezi náma, nortface hadry nejsou zadna extratrida, to z nich svoji cenovou politikou udelal Hudy.
v zahraničí teda vycházejí levněji?
od djx1 » pon led 22, 2007 22:10
poiko píše:uplne jinej martin píše:Mezi náma, nortface hadry nejsou zadna extratrida, to z nich svoji cenovou politikou udelal Hudy.
v zahraničí teda vycházejí levněji?
No extratrida asi ne...tady se to prodava jako u nas Hannach. Ale nemyslim si, ze by delali spatne veci. Treba ta paclaitka vypadala velice dobre...
Poiko...veci jsou tu bud na stejne cene jako u nas, ale jak je znamo, zapadne od CR se se slevama vice caruje. A je to pravda. Proste se snazi vyprodat po sezone stare modely a ceny podle toho vypadaji. Ne jako u nas sleva jen na par kousku a veci, ktere by clovek potreboval (takova Raptorka

od uplne jinej martin » pon led 22, 2007 22:34
-
uplne jinej martin - nadšenec
od Hafi » pon led 22, 2007 23:37

-
Hafi - Moderátor
od poiko » úte led 23, 2007 0:33
Hafi píše:No je pravda, že nejlepší sleva u nás je když se rockpoint ukáže a dá 20 procent na všechno. Páč je aspoň výběr. Když sou výprodeje, tak se člověk s postavou M-XL a touhou po rozumných barvách a kvalitním zbozi prostě nechytá.
bude tedka něco?
od patentik » úte led 23, 2007 6:47
poiko píše:Hafi píše:No je pravda, že nejlepší sleva u nás je když se rockpoint ukáže a dá 20 procent na všechno. Páč je aspoň výběr. Když sou výprodeje, tak se člověk s postavou M-XL a touhou po rozumných barvách a kvalitním zbozi prostě nechytá.
bude tedka něco?
no pokud me pamet neklame tak na konci minule zimy ta akce 20% na vsechno byla - alespon v Ostrave. kez by to byl kazdorocni trend

od leggos » úte led 23, 2007 7:41
poiko píše:Hafi píše:No je pravda, že nejlepší sleva u nás je když se rockpoint ukáže a dá 20 procent na všechno. Páč je aspoň výběr. Když sou výprodeje, tak se člověk s postavou M-XL a touhou po rozumných barvách a kvalitním zbozi prostě nechytá.
bude tedka něco?
V hradeckém hudy jsem včera byl a musím říct, že těch 20% tam měli na prakticky všecky bundy a softshellky

- leggos
- nováček
od Rujir » úte led 23, 2007 8:44
msml píše:Ak ma pamäť neklame, tak celý august mali v Hudy zľavu 20% na všetko. A teraz majú 50%na vybrané druhy tovaru...
Aj na nieco normalne alebo len XXXL Hannah?

od brhel » úte led 23, 2007 13:16
leggos píše:V hradeckém hudy jsem včera byl a musím říct, že těch 20% tam měli na prakticky všecky bundy a softshellky, s flískama to už bylo horší, ale taky tam něco bylo.
jenže hradeckej rockpoint je děsně prťavej krámek a moc toho tam nemají.
OT: Perníkáři, kde to bydlíš?!
od swisss » úte led 23, 2007 13:52
od leggos » úte led 23, 2007 19:50
brhel píše:leggos píše:V hradeckém hudy jsem včera byl a musím říct, že těch 20% tam měli na prakticky všecky bundy a softshellky, s flískama to už bylo horší, ale taky tam něco bylo.
jenže hradeckej rockpoint je děsně prťavej krámek a moc toho tam nemají.

- leggos
- nováček
od poiko » úte led 23, 2007 19:57
packy píše:Ahoj,
prave jsem jel tramvaji kolem Hudy v Plzni a vsude visi plakaty, ze od 22.1. je vyprodej a slevy az 50%, tak jsem zvedavy co tam budou mit peknehoNemate nekdo treba nejaky blizsi info?
)
jo,máme. nic moc tam nemaj. zlevněný jsou nějaký kalhoty, co visí hnedka napravo u vchodu. pár bund TNF: Allterrain za 4k, nějaký dražší. ale ne o moc. pak sjem zaregistroval ještě Fitzroye. všechno to jsou ale slevy 20-40%. a to ještě spíš 20, enž 40
od Lukasisko » úte led 23, 2007 21:39