Internetové obchody
Moderátoři: Moderátoři - veteráni, Moderátoři - nová krev
Internetové obchody
od Hadrburg » pát dub 22, 2005 7:59
- Hadrburg
od Noemi » pát dub 22, 2005 20:45

Známý si myslím objednával s 10% slevou pro nové zaregistrované zákazníky na www.sambarsport.cz a taky jsem nepostřehla nějakou stížnost z jeho strany...čili - u těchto firem nemusíš mít obavy - snad

od klu » sob dub 23, 2005 7:59
- klu
od out » ned dub 24, 2005 10:18

- out
od chonga » úte dub 26, 2005 10:38
Noemi píše:* www.netsport.cz ...taky úplně v pohodě![]()
Známý si myslím objednával s 10% slevou pro nové zaregistrované zákazníky na www.sambarsport.cz a taky jsem nepostřehla nějakou stížnost z jeho strany...čili - u těchto firem nemusíš mít obavy - snad

Sambarasport
od 3g » čtv dub 28, 2005 14:56
- 3g
od Noemi » čtv dub 28, 2005 19:00
chonga píše:Noemi píše:* www.netsport.cz ...taky úplně v pohodě![]()
"sambarsport" jsem zkoušel a docela trvá než pošlou odpověď a potom i zboží. Jinak ceny OK.
Tak už jsem testla i www.bartsport.cz - rychlé jednání, dokonce zajistili i zboží, které nemají v nabídce - domluva přes mejlík. Tuším, že v úterý pozdě večer jsem objednávala, dnes odpoledne už přišlo oznámení o odeslání zásilky. Teď už jen doufat, že dorazí přesně to, co jsem chtěla

od Vojtos » pát dub 29, 2005 5:56
NAE píše:S Bartsportem mám dobré zkušenosti.
Od té doby co se z něj stal člen sítě emall-u (zajímalo by mě jestli to báreta prodal úplně nebo ne) tak už mě moc neberou ceny žádnej zázrak i když to tvrděj. Jojo pryč je jedna místnůstka sloužící jako sklad na kolejích z těch dob mám od nich karrimora protože jedinej Bárta ho měl na skladě.
od NAE » pát dub 29, 2005 19:52
od Vojtos » pon kvě 2, 2005 9:16
NAE píše:No, nevím, díval jsem se na čelovku Petzl Tikka Plus a batoh Doldy Pumory 75 a lepší cenu jsem nenašel. Našel jsem edině stejnou a vzhledem k tomu, že kamenný Bartsport nemám daleko, tak je to pro mě jasná volba.
No záleží jak se to veme sice je o něco málo levnější, ale např. sambarsport.cz a dalsi nabizej slevy pro studenty, chs, ISIC, ITIc atd. takze me ta sama celovka v sambaru diky tomu vyjde napr. na 1033,-
od NAE » pon kvě 2, 2005 12:20
Internetové obchody
od camillo » úte kvě 3, 2005 11:37
od Lipon » úte kvě 3, 2005 20:38
NAE píše:Ano, je fakt, že slevy jsem nezkoumal. Nicméně například co se batohu týče, nevyplatí se mi jet zkoušet ho do Kladna. Možná jsem trochu zhýčkaný Pražák...myslím, že ani co se týče obchodů, není možné objektivně rozhodnout, který je nejlepší. Nekdo dá přednost pečlivému hledání nejlepší ceny, ale myslím, že spousta lidí půjde například do Hudysportu, protože ho znají.
no zasadni otazkou je, abys ho sehnal
ja ho kdysi zacal shanet v kvetnu, a sehnal az koncem cervna, protoze proste velky nebyly
a to jsem byl ochoten pro nej jet i dal nez do Kladna, obvolal jsem kdejakej obchod, a vsude to samy - nemame, nebudou, prazdny sklady
- Lipon
- inventář fóra
od Noemi » sob kvě 7, 2005 12:29

Uvažuji totiž o koupi botek a přemýšlím, jestli ta uspořená 5-ti stovka stojí za to.
od NAE » sob kvě 7, 2005 15:22
od Noemi » sob kvě 7, 2005 16:15
Pračka funguje, vysavač taky, bundě se zatím nic nepřihodilo, batoh a hole jsou staré týden.....sakryš - raději jsem to ani neměla psát - při mém štěstí se mi určitě něco přihodí

...ovšem k tvému jazyku

www.affekt.cz
od ABC » stř čer 29, 2005 17:50
- ABC
Re: Internetové obchody
od Noemi » úte črc 5, 2005 10:33
camillo píše:Z mych zkusenosti jsou ok bartsport a sambarsport. Ten druhy bych doporucil vzhledem k jeho cenam.
No, známý mi psal, že poprvé byla u Sambasportu objednávka vyřízená O.K.
Při druhé poslal penízky na účet a zboží nějak nechodilo a nechodila...a na mejly neodpovídali....v telefonu se odkazovali na majitele... ten telefon nezvedal a nezvedal

Jak to nakonec dopadlo, nevím - známý odjel na prázdniny domů, kde není na netu

od homerr » úte srp 16, 2005 19:09
to jsem ted objevil na lezec.cz
http://www.lezec.cz/diskuse.php?ckat=&lim=0&key=24922
tak dávejte bacha, kde co kupujete!
- homerr
- nováček
od norman_64 » úte srp 16, 2005 19:25
homerr píše:pozor na holan sport!
Je to i na Svetoutdooru.cz - jinak toto arogantní chování, jak píše ten týpek je taková klasika některých českých obchodníků

od uplne jinej martin » úte srp 16, 2005 21:02
homerr píše:pozor na holan sport!
njn já tam koupil windstoprovku za 2300 a sem spokojenej, krom toho si jistým šmélem zajistím věci za nákupku... ale o tom raději taktně pomlčet, snad jen můj komentář na lezci ohledně Holana majitele...
-
uplne jinej martin - nadšenec
od pripluv » stř srp 17, 2005 5:49
norman_64 píše:homerr píše:pozor na holan sport!
Je to i na Svetoutdooru.cz - jinak toto arogantní chování, jak píše ten týpek je taková klasika některých českých obchodníků
Ono to je asi všude: http://www.horydoly.cz/vypsat.php?id=4362

od Lipon » stř srp 17, 2005 9:05
prodejci spoléhají na to, že se s nima nikdo soudit nechce/nebude, a ve velké většině případů mají pravdu

přitom to není takový problém vyhrát, pokud poškození vzniklo vadou boty a ne nesprávným používáním
- Lipon
- inventář fóra
Re: Bomba eshop
od Tomík » stř led 30, 2008 10:22
jakubcfp píše:jednoznačne nejpohodovější nákup je na http://www.sensorshop.czjinak centrumfunkcnihopradla maj dobrý ceny a spoustu spokojených zákazníkú kterým profesionálové dokáží poradit.
Budiž, ve vlákně o eshopech se informace hodí... Samostatné vlákno stejného autora na téma nejpřehlednějsí, nekrásnější a nejlepší jsem smáznul.
-
Tomík - Moderátor
- Bydliště: Když nejsem v Praze, tak Horní Police u České Lípy, a jinak všelikdes :-)