Pokec o informatice a elektronice

o všem možném, co se zrovna nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátoři: Moderátoři - veteráni, Moderátoři - nová krev

Re: Pokec o informatice a elektronice

Příspěvekod mike » pát srp 27, 2021 22:15

Ach jo. Firefox uz mi pada prumerne tak 2x denne. Vetsinou uz se ani nestihnou rozsypat fonty, proste chcipne a za chvili vyskoci dialog na odeslani info o crashi. Uz jsem jich odeslal desitky a situace se nelepsi. Ja snad nakonec budu muset prejit na Chrome, jak ho nemam rad :?
Uživatelský avatar
mike
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 41595
Registrován: pát čer 13, 2008 17:27

Re: Pokec o informatice a elektronice

Příspěvekod Tomas » sob srp 28, 2021 10:02

Nechápu jak se ti to daří. Používám na dvou strojích roky (Win i Linux) a nedokážu si vzpomenout, že by to někdy padlo.
Tomas
účastník
účastník
 
Příspěvky: 552
Registrován: stř črc 12, 2006 20:17
Bydliště: Plzeň
User is Online!

Re: Pokec o informatice a elektronice

Příspěvekod mike » sob srp 28, 2021 20:24

Proste tam maji nejaky bug nebo bugy, ktere se projevi jen za urcitych okolnosti. Kdyby to takhle padalo kazdemu, tak uz to snad davno opravili. Moznosti a odlisnosti je u browseru spousta, na to se neda prijit jinak, nez analyzou dumpu a tech uz jsem jim poslal nepocitane :? Nevim, co bych mel udelat vic. Kdyby to bylo neco reprodukovatelneho, tak vyrobim klasicky bugreport, jenze tohle se stava nahodne po hodinach pouzivani, zadnou zavislost jsem nevysledoval.

Podle mne si nekde prepisuji pamet, jelikoz nekdy se pred padem nejdriv rozsypou fonty a progresivne se to zhorsuje. Driv to tak bylo vzdycky, ted uz to vetsinou spadne bez varovani.
Uživatelský avatar
mike
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 41595
Registrován: pát čer 13, 2008 17:27

Re: Pokec o informatice a elektronice

Příspěvekod Hafi » sob srp 28, 2021 20:31

a nejsou to nějaký pluginy? Mě se to dřív taky dělo, včetně těch rozsypaných fontů, tak jsem odstranil pluginy a ty nejnutnější nahradil nějakým obdobným, a teď - musím zaklepat - už mi firefox dlouho nespadnul.
Uživatelský avatar
Hafi
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 7886
Registrován: pát led 5, 2007 10:28
Bydliště: Už zas Praha :-(

Re: Pokec o informatice a elektronice

Příspěvekod mike » sob srp 28, 2021 20:42

Hmm, to je mozne. Mel jsem jich 7, 3 jsem ted zakazal a ze zbylych 4 jsem 2 instaloval nedavno, takze to nebude ono. Ze zbyvajicich dvou jeden odstranuje dementni EU-like cookie warnings a druhy je uBlock Origin. U toho bych se vubec nedivil, kdyby to delal, protoze ten zasahuje do stranek hodne, ale zas se bez nej neda web moc pouzivat... Kazdopadne diky za napad, uvidim, co to udela.

Jen podotykam, ze i kdyby to bylo tohle, tak je to furt chyba FF.
Uživatelský avatar
mike
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 41595
Registrován: pát čer 13, 2008 17:27

Re: Pokec o informatice a elektronice

Příspěvekod Tomas » sob srp 28, 2021 20:44

Ublock origin používám jako jediný plugin s FF roky - žádné pády.
Tomas
účastník
účastník
 
Příspěvky: 552
Registrován: stř črc 12, 2006 20:17
Bydliště: Plzeň
User is Online!

Re: Pokec o informatice a elektronice

Příspěvekod mike » sob srp 28, 2021 20:51

No, uvidime, ja si spis myslim, ze je to webama, na ktere chodim. Jeden z nich je burzovni diskuse, kde je spousta scriptu, updatuje se sama on-line. Placena, takze ji pouzivaji radove tisice lidi, takze nic bezneho. Dalsi moznost je, ze mam 32-bitovy system, coz uz dneska taky neni bezne a v mensim adresnim prostoru se takove chyby muzou vic projevit.
Uživatelský avatar
mike
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 41595
Registrován: pát čer 13, 2008 17:27

Re: Pokec o informatice a elektronice

Příspěvekod Hafi » pon srp 30, 2021 18:52

Máme v práci limit v Outlooku 1GB a už přes rok mi to furt prudí, že mám plnou schránku. Vždy jsem buď odmazal maily s velkýma přílohama, nebo archivoval inbox+outbox, ale vždy mi to během krátké doby znova hlásilo, že je skoro plno.

Tak jsem obdobně archivoval i kalendář do nějakýho minulýho data a zdá se, že to pomohlo - nejspíše byly v součtu velké přílohy u pozvánek na schůzky.

Mno a teď jsem zjistil, že inženýři z microsoftu byli tak geniální, že to archivují dle data vytvoření události, ne data konání, takže jsem si tak odmazal i část budoucích akcí, pokud byly vytvořeny dříve ](*,) ](*,) ](*,)
Uživatelský avatar
Hafi
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 7886
Registrován: pát led 5, 2007 10:28
Bydliště: Už zas Praha :-(

Re: Pokec o informatice a elektronice

Příspěvekod mike » pon srp 30, 2021 19:25

:lol: vubec mne to neprekvapuje. Kvuli Office 365 se mentalne pomalu vracim do 90. let, kdy jsem nenavidel Microsoft. Aktualne mi Outlook hlasi, ze nemuze overit licenci a tudiz je vetsina funkci zablokovanych, nemuzu ani poslat mail ](*,) Uz jsem to mel jednou, predtim to vyresil Microsoft Support and Recovery Assistant, ale ted uz nezvlada. Jeste zkusim ten hnus preinstalovat a kdyz to nepomuze, tak se budu muset pokusit rozchodit firemni mail s Outlookem 2010, coz se mi predtim nepovedlo. Stejne bych se k nemu rad vratil, novy je ve vsech ohledech horsi.

Vitejte v novem krasnem svete prubezneho placeni za software :evil:
outshit.jpg
Uživatelský avatar
mike
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 41595
Registrován: pát čer 13, 2008 17:27

Re: Pokec o informatice a elektronice

Příspěvekod Etheric » úte srp 31, 2021 6:13

Jen mi uniká, proč lidé používají programy na maily. Nepřijde mi to o nic lepší, jednodušší a pohodlnější, než práce s mailem normálně na netu v prohlížeči
NE povinným vakcínám. Moje tělo, moje rozhodnutí!
Etheric
inventář fóra
inventář fóra
 
Příspěvky: 3102
Registrován: úte říj 23, 2018 6:53

Re: Pokec o informatice a elektronice

Příspěvekod karaya1 » úte srp 31, 2021 7:32

Záleží, na co to používáš. Na soukromém mailu taky funguju v prohlížeči, na pracovním v Outlooku a v prohlížeči bych to nezvládl. Namátkou: propojení mailu a kalendáře (to sice v prohlížeči jde taky, ale hůř - co už nejde asi vůbec, je rezervace místností, labů nebo přístrojů), jednoduché přiložení jiného emailu (jakožto přílohy), otevření několika mailů zaráz...
Ale je pravda, že ve střední české firmě (~200 lidí) jsem prakticky žádné outlookové vymoženosti nevyužil, zatímco v korporátu jsou bezmála nutností.
karaya1
účastník
účastník
 
Příspěvky: 462
Registrován: pon kvě 14, 2007 12:16
Bydliště: Brnéčko

Re: Pokec o informatice a elektronice

Příspěvekod Etheric » úte srp 31, 2021 9:08

Z jiného soudku: poradí mi prosím někdo, jak záložky z Chrome na telefonu zálohovat? Myslím jak je uložit, bez nutnosti ukládat každý odkaz zvlášť. Abych je měl v libovolném zařízení, z kterého se přihlásím do Googlu. Podle návodu z netu se mi to nepodařilo, nic se neuložilo. Nevím, co dělám špatně
NE povinným vakcínám. Moje tělo, moje rozhodnutí!
Etheric
inventář fóra
inventář fóra
 
Příspěvky: 3102
Registrován: úte říj 23, 2018 6:53

Re: Pokec o informatice a elektronice

Příspěvekod mike » úte srp 31, 2021 16:52

Etheric píše:Jen mi uniká, proč lidé používají programy na maily.

Duvodu mam vic:
- to, co psal karaya1, propojeni s firemnimi systemy, kalendare a kontakty.
- v nekterych firmach vubec webove rozhrani nemas, protoze bezpecnost. Vlastne ani nevim, jestli v aktualni je, nemel jsem potrebu to zjistovat.
- mam vic mailu, aktivne pouzivam minimalne dva, firemni a soukromy, a takhle je muzu mit vsechny na jednom miste.
- notifikace, prichozi maily vidim okamzite, na rozdil od mladsich kolegu nemam rad chat a takhle muzu fungovat stejne rychle.
- archivace, mam tech mailu historicky hodne a takhle je muzu mit vsechny pohromade. Ze vsech firem, co jsem kdy pracoval + zalohovane starsi soukrome. Muzu se do nich kdykoliv snadno podivat a neco najit, obcas se to velmi hodi.
- historicky je mail starsi, nez web. Mail pouzivam uz tak 30 let a zacal jsem s tim driv, nez web vubec existoval. Samozrejme v programu, tenkrat v MS-DOSu (pro pametniky: Pegasus Mail).

Obecne jsem vzdycky bral webove rozhrani jako nahrazku, kdyz se clovek potrebuje dostat k mailu a nema plnohodnotny. Taky to tak puvodne bylo mysleno. Pracuje se mi s tim hur, kazdy vypada trochu jinak, jako nouzovka dobry, jinak ne. Pricemz je pravda, ze novy Outlook zprasili tak, ze rozdil uz neni tak velky jako driv :?
Uživatelský avatar
mike
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 41595
Registrován: pát čer 13, 2008 17:27

Re: Pokec o informatice a elektronice

Příspěvekod pavproch » úte srp 31, 2021 17:40

To není možné, něco je hodně špatně. Já se s majkem shodnu a to hned 2x - webovské rozhraní pro přístup k mailu nesnáším. Brrrr. A taky mám dva maily - prcovní a soukromý - obě pěkně na jednom místě. :supz:
...and push the baby hard.... well, gotta admit I do...
Uživatelský avatar
pavproch
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 22771
Registrován: čtv říj 6, 2005 10:50
Bydliště: Zaplaťpanbu 350km na východ od 100věžaté (a často ještě o 200km dál východněji)

Re: Pokec o informatice a elektronice

Příspěvekod mike » úte srp 31, 2021 17:47

To je jen otazka pravdepodobnosti, nemuzes delat spatne uplne vsechno :twisted:

Ja jsem teda docela dlouho pouzival jen jeden mail, pracovni a soukromy dohromady. Vylecil mne z toho jeden admin pote, co byla nase prijemna mala firma pohlcena vetsi. Ten <pip> pouzival nejaky komercni spam filtr a blacklist, na kterem byla vetsina ceskych VS a freemailu. Navic mu pripadalo uplne v poradku maily bez varovani zahazovat, zadny spam folder, ani jsem se o nich nedozvedel. Nez se s tim volem sedicim na druhem konci sveta porad hadat, tak jsem si zalozil soukromy mail a dobre udelal. Od te doby se podstatne zmenily pozadavky na bezpecnost a v aktualni situaci uz by to vubec neslo.
Uživatelský avatar
mike
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 41595
Registrován: pát čer 13, 2008 17:27

Re: Pokec o informatice a elektronice

Příspěvekod mike » stř zář 1, 2021 22:53

Hmm, tak ted mi Firefox sestrelil 3D pohled na mapy.cz. Slozite scripty a mozna i nedostatek prostredku?
Uživatelský avatar
mike
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 41595
Registrován: pát čer 13, 2008 17:27

Re: Pokec o informatice a elektronice

Příspěvekod pavproch » sob zář 4, 2021 17:16

Musím to sem dát... už několik týdnů jedu infernet v Chromu, hned na začátku sem si do něj koupil blokátor reklam, který funguje, ale ne tak dokonale jak sem byl zvyklý s AdsFiltrem v IE.

Na auto.cz např. nedokáže vyblokovat grafickou reklamu hned v záhlaví stránky a ta mi (od doby co sem byl na nákupech v rockpointu - shakedry sem tam koupil a prohlížel si nějaké pánské bundy, převážně v modré barvě) neustále nabízí že si mám koupit nějakou pánskou modrou bundu v rockpointu (= tak nějak si představuju tu umělou in(g)teligenci v reklamách, že funguje) - už sem si na ni (tu reklamu) zvyk a tak ji ignoruju - až neska mě trkla do wočí, pozor změna, už nenabízí modrou bundu z rockpointu, ale.... mastičku na dámské přirození. Kuwa, to si ta umělá in(g)teligence neska vzala volno?
...and push the baby hard.... well, gotta admit I do...
Uživatelský avatar
pavproch
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 22771
Registrován: čtv říj 6, 2005 10:50
Bydliště: Zaplaťpanbu 350km na východ od 100věžaté (a často ještě o 200km dál východněji)

Re: Pokec o informatice a elektronice

Příspěvekod mike » sob zář 4, 2021 17:18

:lol: umela inteligence z tveho chovani usoudila, ze jsi ... :twisted:
Uživatelský avatar
mike
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 41595
Registrován: pát čer 13, 2008 17:27

Re: Pokec o informatice a elektronice

Příspěvekod pavproch » sob zář 4, 2021 17:36

Fčíl sem dal refresh auto.cz a ... už je tam zase rockpoint s modrýma bundama, svět je už zase fpořádku.
...and push the baby hard.... well, gotta admit I do...
Uživatelský avatar
pavproch
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 22771
Registrován: čtv říj 6, 2005 10:50
Bydliště: Zaplaťpanbu 350km na východ od 100věžaté (a často ještě o 200km dál východněji)

Re: Pokec o informatice a elektronice

Příspěvekod mike » pát zář 10, 2021 17:21

Jablecne haiku

nejhorsi browser na svete
zase pada
cas restartovat iPad
Uživatelský avatar
mike
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 41595
Registrován: pát čer 13, 2008 17:27

Re: Pokec o informatice a elektronice

Příspěvekod mike » pát zář 10, 2021 19:28

Vcera jsem se rozhodl konecne vyresit svuj problem s Outlookem z Opice365 na Win7 desktopu. To jsem si dal... Zacal jsem se Microsoft Support and Recovery Assistantem, ktery po nekolika pruchodech zpusobil, ze zmizela cervena hlaska a byla nahrazena zlutou, ktera tvrdila, ze se opici nedari aktivovat a Outlook mel obnovenou funkcnost. Na tyden. Takze jsem zacal resit aktivaci, asistent se snazil, ale vzdycky jsme skoncili u toho, ze po mne chtel, at pustim Outlook a prihlasim se. To jsem udelal, ale pokazde to skoncilo kryptickou chybovou hlaskou, ze je "temporary" problem ve spojeni se servery. Coz je evidentni blbost, protoze Win10 laptop pripojeny na stejnem routeru zadny problem nemel.

Pohnout se s tim nedalo, a tak jsem ten blby kram odinstaloval. S tim, ze se jeste jednou pokusim rozchodit firemni mail s Outlookem z Office 2010, ktery mi stejne vyhovoval podstatne lip. Jenze se ukazalo, ze ten hnus mu nejak zkonvertoval mailboxy a 2010 uz si s nima nedovedl poradit, zakousnul se pry na konverzi, jenze realne se nic nedelo, disk skoro nepouzival.

OK, nainstaluju hnus znovu. Setup se neda spustit, protoze mu chybi nejaky entry point v systemovem DLLku :roll: Google, najit update, nainstalovat, reboot... Pak uz to slo a instalace netrvala mozna ani hodinu. Dostal jsem se do puvodniho stavu, Outlook fungoval, ale aktivace ne. Akorat asistent se na tom uz kousnul.

Proklel jsem Microsoft do horoucich pekel i s jejich debilnim napadem na software s predplatnym, vypnul pocitac a sel nasran spat. Stravil jsem s tim pres 3 hodiny. Dneska jsem sel po snidani na vychazku, pak do kramu, po navratu zapnul burzu a bokem i Outlook. Podival jsem se na nej az po case a s prekvapenim zjistil, ze zluta hlaska zmizela. Koukam na licenci, vsechno vypada v poradku, spravny ucet i status. To jsem fakt necekal, asi se na to potreboval vyspat. Doufam, ze to zas nejakou dobu vydrzi. Kde jsou ty casy, kdy si clovek nainstaloval software, zadal klic a mel od blbnutim s licenci pokoj...

Abych nevysel z nastrani, tak mi prisel automaticky mail z firmy, ze mne za 30 dni donuti zmenit heslo. Zase po trech mesicich. Kreten, co to takhle nastavil, ma stesti, ze jednak nevim, kdo to byl a jednak sedi nekde na druhem konci sveta :smt021
Uživatelský avatar
mike
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 41595
Registrován: pát čer 13, 2008 17:27

Re: Pokec o informatice a elektronice

Příspěvekod Lipon » pát zář 10, 2021 19:29

sestimsmiř, že se tak děje v podstatě jen tobě, naschvál
Lipon
inventář fóra
inventář fóra
 
Příspěvky: 3656
Registrován: úte pro 7, 2004 9:25
Bydliště: furt něgde ...

Re: Pokec o informatice a elektronice

Příspěvekod mike » pát zář 10, 2021 19:33

Opice nebo iShit? ;-) Ani u jednoho v tom zdaleka nejsem sam, googlovanim a ctenim navodu na reseni jsem stravil spoustu casu. Je pravda, ze u Safari je jich min, asi tak 7 ruznych hokus pokusu, u Opice jsou perverznejsi, jako treba pustit Internet Explorer a neco tam vyresetovat a to i v pripade, ze ho clovek nikdy nepouzil :D (zkusil jsem, nepomohlo)
Uživatelský avatar
mike
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 41595
Registrován: pát čer 13, 2008 17:27

Re: Pokec o informatice a elektronice

Příspěvekod pavproch » čtv zář 16, 2021 11:59

IT, my friend..... sme fprci pořídili nový velkoplošný plotter (24" HB Jet 630), sem si ho ingstaloval do svého PC (win 7):

a) ovladače 1,1GByte!
b) tisíce otravných pop-up oken spojených s tiskem (sem totiž dal "standard, ne "custom" ingstalaci).
c) z neznámých důvodů to dělá pestva:
c1) pošlu výkres na stisk (1x) = vystiskne se 2x
c2) některé výkresy v PDF, když je pošlu na stisk "neodpovídá" a zamrzne to bez stisku

Chjo no.
...and push the baby hard.... well, gotta admit I do...
Uživatelský avatar
pavproch
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 22771
Registrován: čtv říj 6, 2005 10:50
Bydliště: Zaplaťpanbu 350km na východ od 100věžaté (a často ještě o 200km dál východněji)

Re: Pokec o informatice a elektronice

Příspěvekod apuka » čtv zář 16, 2021 13:26

Tak to Ti preji prijemnou zabavu :wink:.

Ze ty velkoplosne plotre si zvykly delat neco jineho nez se od nich che, resim v praci kazdy den. Nastesti, ne na urovni spojeni ovladacu a PC, to je starost jinych, "jenom" tisky z jinych systemu na ne. Nezavisle na vyrovci a modelu.

Ale mozna blba otazka - nebylo by rozumne si na to prizvat odborniky? Normalne do firem tyto tiskarny zvyknou instalovat lidi od dealera (ve vetsich firmach primo od dovozce). Ono to totiz neni jako instalace male tiskarny...

I kdyz ten DesignJet T630 vlastne jeste neni "pravy" velkoplosny plotr, ta by (teoreticky) mela jit nainstalovat rel. jednoduse. Jen u Tebe bych si nebyl jisty, co udela standardni instalace - pokud mas vnitrni sit udealnou jak naznacuji Tve caste dotazy na IT tady... :wink:

A ted moje rada: zajdi na tyto stranky HP, stahni si ten nastroj HP Print and Scan doctor a nech ho prolouskat, jestli neco nenajde. Pokud ne, tak odinstaluj tiskarnu a zkus si ji naisntalovat znovu, mozna pouzij primo z tech stranek stazeny ovladac pro Windows (ma pouze 6,8 MB :wink: - tady mas navod, jak to udelat) a zkus znovu. Kdyby to stale neslo, asi budes muset prozkoumat nastaveni samotne tiskarny, tj. ne instalovane ve Tvem PC ale primo co je nastavene v tiskarne.
apuka
outdoor maniak
outdoor maniak
 
Příspěvky: 11369
Registrován: čtv bře 31, 2011 8:34

Re: Pokec o informatice a elektronice

Příspěvekod pavproch » čtv zář 16, 2021 13:39

Kuju, fčíl nato nemám čas, ale budu se tomu (výhledově) věnovat, musím nato přijít proč.
...and push the baby hard.... well, gotta admit I do...
Uživatelský avatar
pavproch
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 22771
Registrován: čtv říj 6, 2005 10:50
Bydliště: Zaplaťpanbu 350km na východ od 100věžaté (a často ještě o 200km dál východněji)

Re: Pokec o informatice a elektronice

Příspěvekod mike » čtv zář 16, 2021 17:41

Jo, ovladace rozhodne nemaji 1.1 GB, to je nejspis balik s kompletnim softwarem tj. spousta balastu a k nemu pribalene i ovladace.

Od kdy je 24" a A1 velkoformatovy? To je A0 nebo lepsi ;-)
Uživatelský avatar
mike
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 41595
Registrován: pát čer 13, 2008 17:27

Re: Pokec o informatice a elektronice

Příspěvekod pavproch » čtv zář 16, 2021 17:46

Pro mě 24" = A1 velký formát, doposud sme stiskli nejvíc A3.

Až/jestli se dopátrám příčiny (ten "doktor" mi nefunguje - rozběhne se a zamrzne), taxem písnu, ale popravě řečeno je to pro mě tak okrajová záležitost (výkresy tisknu tak jednou za rok), že to možná nechám plavat. Prozatím sem totiž nepřišel ve svém pc na nic, co by mi ta in(g)stalace "rozesrala", abych to musel řešit.....

EDIT: Kolegům konstruktérům (pro ktereé ten plotr je hlavně) to na Win10 oběma funguje OK, to je důležité.
...and push the baby hard.... well, gotta admit I do...
Uživatelský avatar
pavproch
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 22771
Registrován: čtv říj 6, 2005 10:50
Bydliště: Zaplaťpanbu 350km na východ od 100věžaté (a často ještě o 200km dál východněji)

Re: Pokec o informatice a elektronice

Příspěvekod apuka » čtv zář 16, 2021 18:13

pavproch píše:ten "doktor" mi nefunguje - rozběhne se a zamrzne)...Prozatím sem totiž nepřišel ve svém pc na nic, co by mi ta in(g)stalace "rozesrala",
Ja se hodne obavam, ze spise mas v PC bordel, ktery rozesral tu instalaci jak naopak :lol:.

Vsak nejdulezitejsi je, aby ti, co to potrebuji mohli pouzivat.

@mike: Jo, ten 1,1 GB soubor je podle popisu na HP "Sada ovladacu" a asi i ovladacich programu. Tj. nejspise nejenom na Widle ale asi i na ruzne jine systemy.
apuka
outdoor maniak
outdoor maniak
 
Příspěvky: 11369
Registrován: čtv bře 31, 2011 8:34

Re: Pokec o informatice a elektronice

Příspěvekod pavproch » sob zář 18, 2021 13:02

pavproch píše:Dotaz na znalejší (já tomu prd rozumím): dneska po obědě Chrom vyhlásil "poplach" a znemožnil mi přístup na pokec na AF.cz:.

mike píše: Ano, certifikat je expirovany a je na provozovateli fora, aby ho obnovil. Takove veci se ale delaji predem, aby k tomuhle nedoslo....

pavproch píše:Našel sem řešení: God bless IE, ten mě (sice s výstrahou před neplatným certifikátem) na pokec AF.cz pustí. :supz:


A neska už podruhé podobná situace - pro (levnější a pohodlnější) nákup benzínu do svých (soukromých) aut mám TanKartu od Benziny, neska sem se chtěl podívat, kolik je na ni ještě kreditu a Chrom mě tam (quli expirovanému certifikátu na jejich webu) zase nepustil.... ešče, že sem ten IE nesmazal.. :supz:
...and push the baby hard.... well, gotta admit I do...
Uživatelský avatar
pavproch
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 22771
Registrován: čtv říj 6, 2005 10:50
Bydliště: Zaplaťpanbu 350km na východ od 100věžaté (a často ještě o 200km dál východněji)

PředchozíDalší

Zpět na Pokec