Re: Zajímavé fotky jídel aneb s doktorem v kuchyni
Napsal: pon kvě 27, 2019 7:45
@ Mike - chuťově je to jak píše Dudy. Zkusil jsi jako děcko utrhnout napoli a sníst nezrale sojové boby?
@ PP - Oro je ve špagetštině zlato, proto je plechovka zlatá. Podobně jako ty jsem tl zaznamenal i u Nero edice. Takže s moji frekvencí pití kafé si ho radši melu sám.
Napadlo mne, zda to hrubší mleti nesouvisí s rozšířením levných presovačů do domácností, ktere nedokážou vyvinout dostatečný tlak , který protlačí vodu/párů skrz vice homogenní směs jemněji namleté kávy. Proto na to výrobci reagovali hrubsi, snaze prostupnou lávou. Hmmm, asi Apukovatím.
@ PP - Oro je ve špagetštině zlato, proto je plechovka zlatá. Podobně jako ty jsem tl zaznamenal i u Nero edice. Takže s moji frekvencí pití kafé si ho radši melu sám.
Napadlo mne, zda to hrubší mleti nesouvisí s rozšířením levných presovačů do domácností, ktere nedokážou vyvinout dostatečný tlak , který protlačí vodu/párů skrz vice homogenní směs jemněji namleté kávy. Proto na to výrobci reagovali hrubsi, snaze prostupnou lávou. Hmmm, asi Apukovatím.