Re: Zajímavé fotky jídel aneb s doktorem v kuchyni
![Příspěvek Příspěvek](./styles/iridium/imageset/icon_post_target.gif)
Bych navrhoval, v rámci reciprocity, založit chov masožravých králíků a krav, které by se tak staly největší šelmou na světě...
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
ČESKOSLOVENSKÉ OUTDOOR FÓRUM
http://www.outdoorforum.cz/
scinkk píše:Slovo hase jsem slysel jen, kdyz delali na Cervenem trpasliku inventuru zasob
Myslíš toto? Volně citované z hlavy:
RIMMER stojí, LISTER sedí s nohama na ovládacím panelu. Kontroluje v seznamu věci, které RIMMER jmenuje.
RIMMER: 140 000 rehydrovatelných kuřat.
LISTER: (Příšerně znuděně) Souhlasí.
RIMMER: 72 tun rozředitelné paštiky z párků.
LISTER: Souhlasí.
RIMMER: 4 692 kusů ozářené haše.
LISTER: Rimmere, je sobota večer. Mám toho dost.
RIMMER: 4 692 kusů ozářené haše.
LISTER: Sakra, je sobota večer! Já si chci taky odfrknout!
RIMMER: 4 692 kusů ozářené haše.
LISTER: Děláme to už čtyři hodiny! Uděláme si pauzu!
RIMMER: 4 692 kusů ozářené haše.
LISTER: Přestal bys omílat 4 892 kusů ozářené haše a mluvil se mnou?
RIMMER: 4 692 kusů ozářené haše.
LISTER: (Začne ztrácet trpělivost) Rimmere, chci si zajít na skleničku!
RIMMER: 4 692 kusů ozářené haše!
LISTER: Chci se taky trochu pobavit!
RIMMER: Tohle je zábava! Copak seš na hlavu?
LISTER: Ty něco přečteš, já řeknu souhlasí. To má bejt zábava?
dudy píše:Takže sem musel převzít hryzčí holokaust do svých rukou.
dudy píše:Bohužel momentálně sme bez kočky, protože jen za loňskej rok sem musel jít pětkrát do lesa zakopat přejetou.
vonkreuz píše:Protože čeho máš na moři nejvíc? No přece ryb. A jak udělat, aby se ti nekazily a dlouho vydržely? No, dáš je do soli nebo kyselýho nálevu. Brambory jsou další položka, která celkem dost vydrží, navíc na dne lodi omývané studeným mořem. A hovězí? Pokud bylo sušené, uzené nebo jinak konzervované, tak ho holt musíš povařit. A protože je to starý recept zřejmě z doby, kdy nic neslyšeli o nějakém G.J.Mendelovi, tak lze předpokládat, že tehdejší hovězí dobytek nebyl šlechtěný na maso, jako posledních 100 roku, ale "do masa" šly staré nebo zraněné kusy, které byly většinou tuhé jako podešev, tak se kromě vaření muselo maso i pomlet...grco píše: nehovoriac o tom, zie tie kysle ryby sa k tom vobec nehodia...
A mixér v té době také nebyl. Myslím, že hovězí také spíše posekali, ale dnešní doba to zjednodušila do mletí...
Uvažuj v souvislostech.
grco píše:... varene mliet a miesat este so stouchanymi bramborami aby som z toho mal jednu homogennu kasu... Fakt humus
Labskaus would make a less than fresh cut of meat more palatable and stretch the meat supply.
Labskaus is now commonly served in restaurants only on Germany's Northern coast.