Letní čas
týkající se technického rázu fóra
Moderátoři: Moderátoři - veteráni, Moderátoři - nová krev
Letní čas
od Vilík » ned bře 30, 2008 11:32
Na OF je stale zimni cas... Bude se to nekal globalne menit nebo si mam zmenit casovy pasmo?
PS: Co zmena casu? Vadi vam? Me ani moc ne... Teda nejak nevim, dneska sem byl na zmenu doma poprve po asi peti letech, jinak sem ji registroval jen tim, ze kdyz sem prijel domu po vikendu, tak sem presteloval starej mobil, kterej to nemel automaticky...
PS: Co zmena casu? Vadi vam? Me ani moc ne... Teda nejak nevim, dneska sem byl na zmenu doma poprve po asi peti letech, jinak sem ji registroval jen tim, ze kdyz sem prijel domu po vikendu, tak sem presteloval starej mobil, kterej to nemel automaticky...
Však mě znáte...
od Hafi » ned bře 30, 2008 11:36
zmenit to na OF globalne nejde, takze se virtualne odstehuj do kaliningradu
btw, mi to prijde zbytecny, ale nevadi mi to (pokud tedy nejedu vlakem a nemam kuli tomu hodinu zpozdeni, atd)
btw, mi to prijde zbytecny, ale nevadi mi to (pokud tedy nejedu vlakem a nemam kuli tomu hodinu zpozdeni, atd)
-
Hafi - Moderátor
od poldík » ned bře 30, 2008 11:39
Mě osobně změna času vůbec nevadí. ale s cestováním je to přesně tak jak píše hafi.
Jinak nejlepší odpůrce je ten pekař co proti změnám času bojuje už tak 20 let a zkoušel kvůli tomu i pravidelně kandidovat na prezidenta.

Jinak nejlepší odpůrce je ten pekař co proti změnám času bojuje už tak 20 let a zkoušel kvůli tomu i pravidelně kandidovat na prezidenta.

S humorem jde všechno líp 

-
poldík - outdoor maniak
od Sirah » ned bře 30, 2008 12:42
me letni cas tez nevadi ale vcera me shodou okolnosti tento fakt nastval...
jelikoz jsem dostala skoro rozkaz, ze musim v nedeli do prace, tak jsem se "urazila" jako ze s vedenim nemluvim...fuj, v nedeli a jeste ke vsemu ve volne nedeli (kterou mame jednou za 14 dni) a jit do prace!
dosahla jsem akorat toho, ze se sefove smali memu urazenemu vyrazu a pak mi s radosti prisel jeden z nich sdelit, ze tu je jeste jedna komplikace, ze se posouva cas...

jelikoz jsem dostala skoro rozkaz, ze musim v nedeli do prace, tak jsem se "urazila" jako ze s vedenim nemluvim...fuj, v nedeli a jeste ke vsemu ve volne nedeli (kterou mame jednou za 14 dni) a jit do prace!
dosahla jsem akorat toho, ze se sefove smali memu urazenemu vyrazu a pak mi s radosti prisel jeden z nich sdelit, ze tu je jeste jedna komplikace, ze se posouva cas...

t`estimo Catalunya
www.bafinka.4fan.cz
www.bafinka.4fan.cz
-
Sirah - inventář fóra
od Klíma » ned bře 30, 2008 12:58
poldík píše:Jinak nejlepší odpůrce je ten pekař co proti změnám času bojuje už tak 20 let a zkoušel kvůli tomu i pravidelně kandidovat na prezidenta.![]()
joooo ten typek je tady kousek odvedle z vesnice

prej to vadi slepicim, nevedi kdy vstavat

ted prodava protirakovinej chleba, nejak nad nim zamava virguli domluvi mu a je to...
-
Klíma - nadšenec
od bobo » úte dub 15, 2008 7:48
heh, ja som si ten cas na fore vsimol az teraz....inak uz sa mi raz stalo, ze som prave pocas posunu casu cestoval a mal som z toho celkom zmatok...vlak ma odchod dajme tomu o pol tretej, lenze pol tretej je vtedy dvakrat za noc
tak si vyber....

od Hafi » úte dub 15, 2008 8:22
bobo píše:heh, ja som si ten cas na fore vsimol az teraz....inak uz sa mi raz stalo, ze som prave pocas posunu casu cestoval a mal som z toho celkom zmatok...vlak ma odchod dajme tomu o pol tretej, lenze pol tretej je vtedy dvakrat za noctak si vyber....
jooo taky nas to jednou slusne vypeklo-ujel posledni vecerni vlak z vidne, tak abysme nespali na nadrazi, tak jsme jeli do salzburgu, tam prestup na vlak do vidne a rano prvni vlak domu...jenze prvni vlak rano domu nam ujel, pac sme diky zmene casu prijeli s hodinovym zpozdenim.
a jeste vtipna historka k tomu proc nam to ujelo vecer...prijeli jsme na westbahnhof a vlak do prahy jel asi za hodinu ze sudbahnhof...sme nechteli platit za tramvaj, tak ze pujdem pesky - pry to je tak na pul hodiny. vedeli jsme ze tam jede tramvaj cislo 18 a jelikoz jedna prave jela spravnym smerem, tak jsme se za ni vydali...jo bylo nam chvili divny, ze na zastavkach, kolem kterych jdeme nema jizdni rad...ale nejak nam tvrda realita dosla az ve chvili, kdy jsme stali pred vraty vozovny.
Uz aby tam konecne dostavili to cenralni nadrazi

-
Hafi - Moderátor
od Vilík » úte kvě 6, 2008 12:27
bobo píše:heh, ja som si ten cas na fore vsimol az teraz....inak uz sa mi raz stalo, ze som prave pocas posunu casu cestoval a mal som z toho celkom zmatok...vlak ma odchod dajme tomu o pol tretej, lenze pol tretej je vtedy dvakrat za noctak si vyber....
Horsi je, kdyz pul treti neni...

Však mě znáte...
Re: Letní čas
od ZbynekN » ned bře 29, 2009 14:58
Tak je to tu zas. Vytahuju vlákno, aby se zas někdo nezačal divit 

od teoretic » ned bře 29, 2009 15:21
A všichni si to nezapomeňte v nastavení přepnout 
t.

t.
t.
výjimka, víkend, visačka, kvůli - aby to vešlo do krve
1. pád já 2. p. mě, mne 3. p. mně, mi 4. p. mě, mne 5. p. x 6. p. mně 7. p. mnou 
výjimka, víkend, visačka, kvůli - aby to vešlo do krve

-
teoretic - Moderátor
od Ed » ned bře 29, 2009 15:43
Já jsem dneska díky zmeně času promeškal Svět 2009.
Ale i bez toho se dá žít
Ale i bez toho se dá žít

od sobb » ned bře 29, 2009 16:11
my zas vstali v jedenáct
... ale taky se s tím nějak srovnám
teo: úkol splněn

teo: úkol splněn

We have just one world, but we live in different ones ...
- sobb
- Moderátor
od chonga » ned bře 29, 2009 16:54
změna mi nevadí 

... každý dobrý skutek bude po zásluze potrestán
od Etheric » úte úno 4, 2020 23:41
Mně se teď mění na fóru čas několikrát denně. Tu o hodinu víc, tu zas o hodinu míň.. Přepisuje se i čas odeslání příspěvku, v jednu chvíli tak, pak je čas o hodinu víc, pak zas míň... Su z toho lehce zmaten 

Pravda vítězí!
No jo, ale čí?!
No jo, ale čí?!
-
Etheric - outdoor maniak
od mike » stř úno 5, 2020 1:04
On se neprepisuje, on se generuje podle aktualniho nastaveni. Ze by ho nekdo menil?
Mne to teda zrovna ukazuje spravne. Nepouzivas nahodou vic profilu? Tam si to totiz nastavujes sam a muzes to mit ruzne. Pripadne s prihlasenim a bez muze mit stejny efekt.

-
mike - Moderátor
- User is Online!
od Etheric » stř úno 5, 2020 7:05
Profil používám jeden. Možná to bude přihlášením vs bez přihlášení, jenže doteď to nedělalo
Pravda vítězí!
No jo, ale čí?!
No jo, ale čí?!
-
Etheric - outdoor maniak
• Stránka 1 z 1