Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 21 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
Tlapa
|
Předmět příspěvku: Karabinka na klíče Napsal: úte kvě 26, 2009 6:57 |
|
Registrován: pon bře 3, 2008 17:05 Příspěvky: 50 Bydliště: Vyšší Brod
|
|
Zdravim, je mi jasný, že to je taková prkotina, ale řešil jsem jak si do vrchní kapsy ve víku nového batohu nenásilně přidělat karabinku na klíče. Mám vždycky hrůzu z toho, že klíče někde vytratím a můj novej batoh na ně nemá úchyt, tak jsem se rozhodl přidělat si ho sám. Nerad bych ale nějakym způsobem narušil vnější corduru, ze který je batoh ušitej. Samozřejmě nestojím o to, aby mi ho nového batohu hned zatýkalo. Máte někdo nějakej typ? Budu vděčnej za cokoliv. Díky
_________________ "Nekecej a pádluj! Hej, kluci, vyměním háčka za flašku rumu!"
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
pripluv
|
Předmět příspěvku: Re: Karabinka na klíče Napsal: úte kvě 26, 2009 7:02 |
|
Registrován: úte srp 10, 2004 13:17 Příspěvky: 15793 Bydliště: mám
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Tlapa
|
Předmět příspěvku: Re: Karabinka na klíče Napsal: úte kvě 26, 2009 8:45 |
|
|
pripluv píše: privaz repkou k jezdci od vika batohu. repka delsi, aby klice mohly byt uvnitr. Hmmm, vidiš, to mě nenapadlo. Taky řešení. Jsem to ale pako. Ale kdybych přece jen chtěl vytvořit pevný poutko přímo ve víku?
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
zbuddy
|
Předmět příspěvku: Re: Karabinka na klíče Napsal: úte kvě 26, 2009 9:03 |
|
Registrován: pát úno 16, 2007 9:59 Příspěvky: 10517 Bydliště: Kladno, rodiště Orłowa, Kolbenka v Práglu
|
Tlapa píše: .. karabinku na klíče....můj novej batoh na ně nemá úchyt.... aby mi ho nového batohu hned zatíkalo. Deuter, Vaude, Osprey, TNF a mnoho jiných dobrých batohů karabinky mají. O jaký batoh se jedná?
_________________ "Protože mi za hodinu co?" "Protože Ti za hodinu jede vlak, vole"
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
pripluv
|
Předmět příspěvku: Re: Karabinka na klíče Napsal: úte kvě 26, 2009 9:05 |
|
|
|
ja bych to tam natvrdo nasil cordura, necordura. pripadne to podmaznout nejakym spolehlivym lepidlem. ale tezko rict. co mas za batoh?
_________________ Лучше гор могут быть только горы.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
amigo
|
Předmět příspěvku: Re: Karabinka na klíče Napsal: úte kvě 26, 2009 9:07 |
|
Registrován: stř zář 17, 2008 9:24 Příspěvky: 3097 Bydliště: Vysočina
|
|
v každým víku je kapsa zespod. klíče frknu vždycky tam a nehrozí, že bych je ztratil. mám dojtra s karabinkou, ale mívám na ní kudlu
_________________ zbuddyho mnemotechnická pomůcka pro nepoučitelné: Jemně mně ho mni (veškerá práva vyhrazena ) Rychlebky na kole
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
pripluv
|
Předmět příspěvku: Re: Karabinka na klíče Napsal: úte kvě 26, 2009 9:08 |
|
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Tlapa
|
Předmět příspěvku: Re: Karabinka na klíče Napsal: úte kvě 26, 2009 9:11 |
|
|
zbuddy píše: Tlapa píše: .. karabinku na klíče....můj novej batoh na ně nemá úchyt.... aby mi ho nového batohu hned zatíkalo. Deuter, Vaude, Osprey, TNF a mnoho jiných dobrých batohů karabinky mají. O jaký batoh se jedná? Jedná se o Corazon Eiger 55. V sekci batohy jsem i s tebou resil Corazon, Deuter, Karrimor.... Pořídil jsem si tedy Corrazon a jen tahle drobnost mi v nem chybí. Taky si myslim, ze by to jedo drsna cordura mohla vydrzet, ale nejsem si jistej.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
zbuddy
|
Předmět příspěvku: Re: Karabinka na klíče Napsal: úte kvě 26, 2009 9:24 |
|
Registrován: pát úno 16, 2007 9:59 Příspěvky: 10517 Bydliště: Kladno, rodiště Orłowa, Kolbenka v Práglu
|
Aha, už si vzpomínám, včera nebo kdy jsi psal, žes ho koupil. Byl jsem (po pracovní poradě) líný hledat diskusi, ač to jindy dělám  Víš, každý den se tady někdo ptá na nějaký jiný batoh, boty,...  Přípluv Ti prošití Cordury Corazonu určitě schválí.
_________________ "Protože mi za hodinu co?" "Protože Ti za hodinu jede vlak, vole"
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
pripluv
|
Předmět příspěvku: Re: Karabinka na klíče Napsal: úte kvě 26, 2009 9:28 |
|
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
zbuddy
|
Předmět příspěvku: Re: Karabinka na klíče Napsal: úte kvě 26, 2009 9:29 |
|
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
pripluv
|
Předmět příspěvku: Re: Karabinka na klíče Napsal: úte kvě 26, 2009 9:30 |
|
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Tlapa
|
Předmět příspěvku: Re: Karabinka na klíče Napsal: úte kvě 26, 2009 9:30 |
|
|
Je mi to jasný, kvanta lidí a dotazů. Taky si myslim, že to cordura zvládne  Kapsu na bederaku bohužel nemám....ale možná přikoupim 
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
zbuddy
|
Předmět příspěvku: Re: Karabinka na klíče Napsal: úte kvě 26, 2009 9:35 |
|
|
Tlapa píše: Kapsu na bederaku bohužel nemám To se divím, že to vedoucí sekty TJJSN neví 
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Tlapa
|
Předmět příspěvku: Re: Karabinka na klíče Napsal: úte kvě 26, 2009 9:49 |
|
|
Nikdo neni vševědoucí, ne? 
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
pripluv
|
Předmět příspěvku: Re: Karabinka na klíče Napsal: úte kvě 26, 2009 10:26 |
|
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
zbuddy
|
Předmět příspěvku: Re: Karabinka na klíče Napsal: úte kvě 26, 2009 10:50 |
|
|
Tak to Tě omlouvá a vysvětluje 
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Tlapa
|
Předmět příspěvku: Re: Karabinka na klíče Napsal: úte kvě 26, 2009 10:54 |
|
|
pripluv píše: ha, na jejich strankach to je s kapsou  Zvláštní, můj Eiger má v dolní části ještě dva popruhy, který se táhnou od dna do cca prostřed výšky batohu (jako to ma Corazon Creek 65), ale na obrázku to není. A kapsička na bederáku na obrázku je, ale v reálu ne.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
hombreee
|
Předmět příspěvku: Re: Karabinka na klíče Napsal: úte kvě 26, 2009 16:25 |
|
|
Tlapa píše: Zdravim, je mi jasný, že to je taková prkotina, ale řešil jsem jak si do vrchní kapsy ve víku nového batohu nenásilně přidělat karabinku na klíče. Mám vždycky hrůzu z toho, že klíče někde vytratím a můj novej batoh na ně nemá úchyt, tak jsem se rozhodl přidělat si ho sám. Nerad bych ale nějakym způsobem narušil vnější corduru, ze který je batoh ušitej. Samozřejmě nestojím o to, aby mi ho nového batohu hned zatýkalo. Máte někdo nějakej typ? Budu vděčnej za cokoliv. Díky Mozes predsa prisit male putko o spodok toho veka. Alebo este lepsie, ja by som to prisil o ten lem co zakryva stehy ktorymi su k sebe zosite casti batoha (no neviem jak sa to presne vola). Takym sposobom vonkajsiu korduru nenarusis 
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
buran118
|
Předmět příspěvku: Re: Karabinka na klíče Napsal: stř črc 28, 2010 19:30 |
|
 |
| nováček |
 |
|
|
VVrchne viečko (neviem ako sa to vola ) máš plne? A áno na obrázku je aj ten vačok
| Přílohy: |

corazon-eiger-55-555.jpg [ 66.42 KiB | Zobrazeno 268 krát ]
|
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
martan
|
Předmět příspěvku: Re: Karabinka na klíče Napsal: čtv srp 5, 2010 19:17 |
|
Registrován: pon úno 22, 2010 20:03 Příspěvky: 346 Bydliště: Furt-Mam :-))
|
|
já to na několika báglech řešil tím, že jsem našil kusek popruhu z klíčenky k mobilu s karabkou na vnitřní šef kapsy, kerá mi vyhovovala pro tenhle účel. corduru nenarušíš a fachčí to
_________________ kdo je jebán, ten se rozvíjí 
http://madfoto.wz.cz/
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 21 ] |
|